|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 10, 2008 12:57 am |
 |
Jeanne |
|
 |
|
Razengan написа: engine написа: на нищо са ма напраили...не съм знаел че съм такъв паразит бе.близнаци съм... Мразя хороскиопите и зодиите винаги ни оплюват за нещо. И винаги грешат ама жестоко.
x2
а като се знам и колко съм приказлива...
бях чела някъде някакви по-вярни характеристики на близнаци, но тази определено не е е от тях
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 10, 2008 1:42 am |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Fictional being написа: ае деа вие не разбрахте ли, че това е като жълтата преса?
x2
Както в всеки друг хороскоп, за всички зодии има верни за мен неща.
Не се излагайте да вярвате на такива bullshits...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 10, 2008 8:24 am |
Naku |
|
 |
|
Всъщност, мили хора, астрологията не е само зодият ти... А асцеденти, луни... разположение на останалите планети в момента на раждането ви. Естествено, че ако сте зодия Дева ще има някакъв процент верни неща, а останалите няма да са, защото сте повлияни и от други зодии. Също така има и значение от самата дата. Има разлика между везни и везни... Иначе сте прави, глупостите в пресата и в телевизията са 100% bulshits.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Истината за зодиите  Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 2:38 pm |
 |
TedU{F} |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 04, 2007 5:24 pm Мнения: 53 Местоположение: между измеренията
|
PuCyHka написа: Да не съм чак такъв какъвто ме изкарват, а съм дева... именно и аз съм дева и не съм чак такава кучка каквато ме изкарват... :Х
_________________ ...Crazy yellow people walking through my head.
One of them's got a gun, to shoot the other one.
And yet together they were friends at school
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Истината за зодиите  Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 4:28 pm |
 |
Lenalee-chan |
|
 |
|
Цитат: Рак: предопределен неудачник. Консерватор, отдаден на самосъзерцателност. Не мени убежденията си, но обича да спори, за да се присмее над опонента и израстне в собствените си очи. От страх може да нападне пръв, но когато почувства опасност, се спасява с бягство в своята дупка - мястото, което обича повече от всичко. С удоволствие очерня всички, опитва се да се изкара господар на положението, като се преструва на силен и уверен. В действителност се бои от всички и обича уедининието и покоя.
Колко вярно ме описват
|
 |
|
Заглавие: Re: Истината за зодиите  Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 4:47 pm |
 |
hellraiser |
|
 |
|
Цитат: преди всичко изглежда като щастлив идиот  Да бе, да Me is emo
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|