|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Horror / Mystery Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 4:19 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ти и Himitsu-то щеше да номинираш ама... мудно било, ти какво очакваш от мистерия? Задължително да има карате ритници ли?
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Horror / Mystery Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 4:24 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
бавно хващаш
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Horror / Mystery Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 4:28 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мусумето и Кашърн откъм екшън бият 2/3ти от номинираните в екшън категорията...
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Horror / Mystery Публикувано на: Вто Яну 06, 2009 6:37 pm |
|
faye |
|
|
|
Мислех го, мислех и като го намислих реших, че ще да е Casshern. Двоумих се между него и Кайба, но на Кайба края не ми се стори достатъчно ефектен Ппринципно за тази категория си мислех за Himitsu, но както се забелязва липсва -.-
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Horror / Mystery Публикувано на: Сря Яну 07, 2009 6:48 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
20-те лица щяха да са ми бест екшън/адвенчър... ама айде, таз година сухо, догодина за туршийка. От останалото... Кашаан можеше да мине за драма , но за мен не се вписва към хорър или по-малко мистъри, че те се млатят без причина... Га-рей 0... екшън... Кайба... other... абе няма да изброя всички 10 ли заглавия XD гласувам си за Chaos; Head, тъй като най-много мистерия и ужасии се случиха... за кутията мога да предположа само прекрасен арт /т.е. да не оплескат в следващите епизоди/ и нормален скучен ендинг. //очевидно другите не бликат пред chaos-a (за мен).
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Horror / Mystery Публикувано на: Сря Яну 07, 2009 10:44 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
MOURYOU NO HAKO Друг е въпроса, чер на мен целият сюжет си ми беше мистерия до един момент. обаче артът, музиката, историята,нячина на развитие... За мен от предложените ве най-добър. Кашаан аз съм си казала, че за мен е драма и скай-фай, Га-рей не е мистерия, Кайба е странно. Мнемозина не ми хареса въобще, а Курозука, колкото и да ми е любимо (мангата е )просто ни мога да го сложа... Най-голямата дилема ми беше с любимото ми за 2008 Персона. Много не го харесаха, ама за мен си имаше всичко. И ако Джун не бе станал Юки в един момент мисля, че щях да гласувам за него.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|