Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 19, 2008 3:19 pm 
Аватар

Хаха смесица между САО и класически шонен :lol: Хареса ми, сега очаквам да пораснат и тогава Ниши да се превърне.... :P
Иначе главите до 10 ги няма преведени да разбирам :? Изтеглих Рава за да съм сигурна че не бъркам нещо но там си ги имаше липсващите глави така че търпение!? (въопще не съм от най-търпеливите. Губя интерес!)

Главния герой е сладур макар по постера да го смятах за момиче(чесно казано по доволна щях да бъда ако се бе оказал момиче и бе станал пощальон пак :? )Иначе май смятат да е по дългичка история. Информация за майка му или тоз първия "пощальон" няма а тепърва 6 глава ще взима изпита :? Но идеята месец - глава никога не ми е била симпатична :crazy:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 24, 2008 10:11 am 
Аватар

и 6-та глава я има вече преведена ^^
появи се някакво отвратително досадно момченце >.<, но за щастие май си и замина - дано да не го видим повече :lol:
по-важното е обаче, че се появи Ария <3

бтв faye - в този raw който си дръпнала има ли 8-10 глави... плс качи ги тях някъде и кажи, ако да ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 6:08 am 
Аватар
Модератор

Raws c08-10
c08 - http://www.mediafire.com/?xyeylybiv4m
c09 - http://www.mediafire.com/?lpmgnfyjnee
c10 - http://www.mediafire.com/?1fnvymdxmtg
v03 omake - http://www.mediafire.com/?7x9emt9lc6v

Ако още ги търсите. Вероятно скоро ще ги има и с превод

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 8:12 am 
Аватар

даам появиха се най-накрая - от танкобонче ^^
и по-рано ги имаше 8 и 9 ама с логото на икунлун нашарено навсякъде >.>
сега тия дни трябва и преводите да изскочат :nod:
на корицата се вижда сестрата на Gauche - дано да се разбере що не е пчеличка той: дали е станал нещо повече или им се е издразнил :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 13, 2008 2:02 pm 
Аватар

ухаа колко добре ми дойдоха главите от 10 до 17, не е истина :lol:
мистерията се задълба - в 10 се намекна за връзка м/у майката на Лаг и онази статуя на богиня ли какво е >.< чудно какво се е случило с Noir - това изкуствено слънце все повече и повече намирисва
а развитието е доволно - не очаквах толкова бързо да се срещнат с Gauche - не че имаше желания ефект де :lol:

ПС. в първия пост линка е сменен към датата, където има глави от 1 до 17, 10х to Freelancer ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 07, 2008 9:32 pm 
Аватар

Аз съм разочарована Т___T как можаха да направят Гауче с промит мозък -.-, но не мога да отрека, че Родиаи той нямат адското излъчване на злодеи. Особено Рода...такова надменно същество..И защо по демоните е жена? Така де, човек оО" Нещо пак правят експерименти със животни....Ноир....даже и името му е яко~

Иначе все още ми е любопитно защо отвлякоха майката на Лаг...да не би да са онези анти-леттер биис ? забравих ги как се казваха, които да колекционират камъни и "индивиди", които са се отличили с нещо? (както напрвиха с Гауче. И защо не е успял да всеме върховата позиция на "началник"? Защо забрави Силвет?)

И денят, в който всичко се променя - гауче губи паметта си и Лаг се ражда, много ясно, че е свързано...ноо...дали наистина правителството, Амберланд е виновно?

И да, мангата е върхът, една от малкото, които искам да си купя (всичките томчета) ^^ стига да си намеря от къде -.- (английската версия)

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 1:54 pm 
Аватар

е той Gauche вече е свикнал да му промиват мозъка >.< за втори път.. не му се отразява толкова зле - поне е жив :mm:
изкуственото слънце ми се струва е в дъното на всичко, а зад него разбира се е правителството; ми колко му е слънцето да е един гигантски спирит булет, който нон-стоп трябва да се захранва с heart за да свети постоянно
а явно има и хора, които в известен смисъл 'произвеждат' спирит амбър, както примерно майка му на Лаг го е родила със спирит амбър в едното око - може заради туй да са я прибрали в столицата
е, засега може само да се гадае

а тепърва ще излиза на английски в томчета щото вече лицензирана, обачее заради това мацката дето я сканираше досега вече не я смята за приоритет, преводите и те забавиха - два чаптъра вече има излезли и са без превод още >.> дано да е само моментно така, че е страшно изнервящо :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 3:59 pm 
Аватар

Така сме ний простосмъртните, който не учи джапански, ни може си преведе >.<*!!!

Иначе, това за майката, нещо ме гложди, че не е истинската му майка, нз защо съм останала с това впечатление оО"

Иначе, това че Гауче е жив, не го прави достатъчно читав...ама, е егати исполина оО

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие: Re: ~< Tegami Bachi >~
МнениеПубликувано на: Вто Яну 06, 2009 1:41 pm 
Аватар

юпии, два чапа си ги хапнах сладко сладко ^^
приказката в единия беше много приятно нарисувана - изкефи
а пък сестрата е направооооооооооо *drool*

нещо останах озадачен сега вече Лаг човечЕ ли е изобщо >.<

Профил  

Заглавие: Re: ~< Tegami Bachi >~
МнениеПубликувано на: Сря Апр 21, 2010 7:41 pm 
Аватар

ze f*ck :o ~ Последният коментар е от януари миналата година ... тц тц тц... не ви е срам~ :?

Та Гошууу се събуди *отива да опищи светилата с фенгърлските си писъци* и малко по малко се разбира за този "чуден" свят. От предната wtf арка поне сега обясняват по нещо малко за миналото на героите. Макар че това с окото изглежда някакво много депресиращо и ще се окаже това май финалният бос, който трябва да унищожат, но после ще е малко сложно да живеят без светлина ама карай... И таз манга нещо се заобърка тотално :lol: Сега се чудя какво инфо ще им даде Гошу~

А да, и си получихме дневната доза рев от Лаг ...оле :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]