Не знам с ква нагласа сте го гледали...
Не знам... кой ви е втълпил в главите, тва дето ми втълпявахте на мене...
И вярно е... може и края да е предвидим... но тва беше най-добрия предвидим край на американски филм... и този филм беше един от най-добрите филми за 2008, казвам го... СЪС СИГУРНОСТ!
Имам предвид... не знам кой е режисьора... но ще ви кажа това...
Ал Пачино...
Робърт Де Ниро...
Джон Легуизамо...
Колкото и да е тъпа една продукция, тези 3 актьора НИКОГА не са ме разочаровали ( с изключение на Пачино, щото той в тъпи продукции не е участвал...
)
Пък и... Ал Пачино и Робърт Де Ниро.... направиха страхотен тандем в един филм... Ал Пачино и Джон Легуизамо направиха страхотен тандем в друг филм... след като гледах онези два филма, трябва да ви кажа, че бях сигурен че тия актьори са едни от най-добрите актьори, които съм виждал някога... (а съм виждал доста)...
И освен на тва дето вие ми казахте, не мога да повярвам и на факта, че ви се вързах, че тоя филм ще е тъп...
Казах ви... не знам кой ви го е втълпил в главата тва дето ми го втълпявате на мен... И не знам с ква нагласа сте го гледали... Дори не знам какъв е тоя странен и смешен навик у вас да се правите на критици и да избягвате каквито и да е позитивни чувства докато гледате един филм...
И все пак ви благодаря че ми казахте, че тоя филм не струва...
Щото ако не ми го бяхте псували толкова много, нямаше сега да му се накефа ЧАК ТОЛКОВА... щях да му се кефя по-малко
Повече никога няма да се връзвам на изречение, в което се съдържат едновременно "провал" и "Ал Пачино"...
Защото просто такова нещо като провал... за Ал Пачино няма...
И ако си мислите обратното има два варианта:
1. You're too fuckin jealous
2. You're too fuckin dumb
На всички нормални киномани, които още мислят, че Ал Пачино и Робърт Де Ниро са добри актьори имам само едно нещо да кажа ... да си направят услуга... и да гледат филма...
Филма не е някакъв невероятен шедьовър...
Просто прекалено подценен... Но и прекалено добър, за да се пропусне...
П.П.
Dypeshnik написа:
този е downfall-а им.Предполагам,защото са на една страна е причината
На една страна...?!? Някой коментира без да е гледаааал
Всъщност да... може би... но по-скоро не...