Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм:Righteous Kill (2008)
МнениеПубликувано на: Пет Яну 02, 2009 2:02 am 
Аватар

Не знам с ква нагласа сте го гледали...
Не знам... кой ви е втълпил в главите, тва дето ми втълпявахте на мене...

И вярно е... може и края да е предвидим... но тва беше най-добрия предвидим край на американски филм... и този филм беше един от най-добрите филми за 2008, казвам го... СЪС СИГУРНОСТ!

Имам предвид... не знам кой е режисьора... но ще ви кажа това...
Ал Пачино...
Робърт Де Ниро...
Джон Легуизамо...

Колкото и да е тъпа една продукция, тези 3 актьора НИКОГА не са ме разочаровали ( с изключение на Пачино, щото той в тъпи продукции не е участвал... :thumb: )
Пък и... Ал Пачино и Робърт Де Ниро.... направиха страхотен тандем в един филм... Ал Пачино и Джон Легуизамо направиха страхотен тандем в друг филм... след като гледах онези два филма, трябва да ви кажа, че бях сигурен че тия актьори са едни от най-добрите актьори, които съм виждал някога... (а съм виждал доста)...

И освен на тва дето вие ми казахте, не мога да повярвам и на факта, че ви се вързах, че тоя филм ще е тъп...

Казах ви... не знам кой ви го е втълпил в главата тва дето ми го втълпявате на мен... И не знам с ква нагласа сте го гледали... Дори не знам какъв е тоя странен и смешен навик у вас да се правите на критици и да избягвате каквито и да е позитивни чувства докато гледате един филм...

И все пак ви благодаря че ми казахте, че тоя филм не струва...

Щото ако не ми го бяхте псували толкова много, нямаше сега да му се накефа ЧАК ТОЛКОВА... щях да му се кефя по-малко :)

Повече никога няма да се връзвам на изречение, в което се съдържат едновременно "провал" и "Ал Пачино"...

Защото просто такова нещо като провал... за Ал Пачино няма...

И ако си мислите обратното има два варианта:

1. You're too fuckin jealous
2. You're too fuckin dumb

:ok: На всички нормални киномани, които още мислят, че Ал Пачино и Робърт Де Ниро са добри актьори имам само едно нещо да кажа ... да си направят услуга... и да гледат филма...

Филма не е някакъв невероятен шедьовър...

Просто прекалено подценен... Но и прекалено добър, за да се пропусне...

П.П.
Dypeshnik написа:
този е downfall-а им.Предполагам,защото са на една страна е причината :P

На една страна...?!? Някой коментира без да е гледаааал :huff:
Всъщност да... може би... но по-скоро не...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 05, 2009 9:10 pm 
Аватар

snookie написа:
Ал Пачино и Робърт Де Ниро.... направиха страхотен тандем в един филм...

... и това не беше Righteous Kill. Познавам 2 огромни фена на Де Ниро. Единия гледа филма и каза, че е отвратителен и двамата актьори играли мега дървено, другия дори няма намерение да го гледа. Втория съм аз.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 06, 2009 12:11 am 
Аватар

Ем не snookie изглежда ти като си го гледал си видял това,което искаш да видиш във филма.Много мои познати,които са го гледали ме бяха отказали да го гледам,но все пак в него участват две кино икони и нямаше как да го пропусна,затова седнах и гледах.Като цяло останах разочарован,както споменха.Помня какво беше с предишния им филм,където участват двамата.Като го гледах беше на отвратително качество и от първия път ми се стори тъпотия и половина(става дума за жега!),но след като го гледах със стабилно качество и няколко пъти разбрах колко е грандиозен филма и колко добре са си изпълнили ролите и двамата,този го гледах вече 2-ри път и щях да заспя,няма я тази интрига,която беше в Жега.snookie всеки има право на мнение и повечето хора,до колкото прочетох,от този форум са съгласни с мене,в общи линии,че филма не е един от стойностните им,лоша режисура според мене.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]