|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [: AsAA 2008 :] Best Opening/Ending Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 7:16 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Щом става дума за op/ed комбинации повечето неща ми отпадат Колебая между Bounen no Xamdou и Macross F. Но пък ED na xam'd никога не ми е харесвал чак толкова много, такаче Macross F (а и като знам, че ще гласувам за друг в OST, поне тука да гласувам за macross-a :>)
|
|
|
|
Заглавие: Re: [: AsAA 2008 :] Best Opening/Ending Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 7:17 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Mouryou no Hako, Xamdou или вълчицата... труден избор
|
|
|
|
Заглавие: Re: [: AsAA 2008 :] Best Opening/Ending Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 10:13 pm |
|
Pres |
|
|
|
След като ги изслушах всичките ... мноого пъти мога да кажа, че двойката UVERworld - Hakanaku mo Towa no Kanashi и Chiaki Ishikawa - Prototype ми харесва най-много На Spice and Wolf opening-ът е мноого добър, но някакси ending-ът не е от песните, които бих слушал доста дълго време, омръзва бързо, а и мелодията е малко странна One Outs - ами и opening ми харесва, но ending-ът не се връзва с него (и обратното), затова и не бих гласувал за него, комбинацията не е добра Macross-ите като че ли станаха много различни ending-и, в анимето си вървят много добре, но изкарани като самостоятелни песни+клипове ... на мен лично не ми допадат Mouryou no Hako има голям плюс - и двете песни са на една и съща група и затова като комбинация се представят много добре, но също така не ми харесаха колкото, да кажем, тези на Gundam На Toradora страхооо~тна комбинация, и двете песни са изключително приятни, но ending-ът е малко скучен Zenith написа: При останалите просто едно от двете ОП или ЕД много сериозно отстъпва на другото и няма как. затова и Detroit Metal City отсъства тук, ако някой попита
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [: AsAA 2008 :] Best Opening/Ending Публикувано на: Сря Яну 07, 2009 7:22 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
ОР-тата и ED-тата се основават не само на песните, но и на видето, което вървят с тях /184-те минутки/ Страшно добри номинации, само ми е жал за ef~ че не присъства, защото ОР-то /въпреки онези гадни латински букви на заден план/ ми е любимото ^^
Zerith каза: "При останалите просто едно от двете ОП или ЕД много сериозно отстъпва на другото и няма как."
Мдаааам... какво да правим, освен да ги линчуваме. Не ми трябваше предглед на различните видеота, а си спомних, че на Gundam 00 S2 най-много /единствено/ ми хареса ED-то и за него ще гласувам ^^
//Макросс Еф отново ми изникна у главицата... просто са много... чак нечестно присъства в наградите >_<
Последна промяна SSJ Kisoso на Сря Яну 07, 2009 8:21 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: [: AsAA 2008 :] Best Opening/Ending Публикувано на: Чет Яну 15, 2009 3:40 pm |
|
Scarlettka |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 12:43 pm Мнения: 397 Местоположение: teh capital of Sabrie.
|
djhot написа: Моя фаворит липсва такаче ще се въздържа и няма да гласувам. И моят липсва, така че засега и аз съм без вот
|
|
|
Заглавие: Re: [: AsAA 2008 :] Best Opening/Ending Публикувано на: Съб Яну 17, 2009 5:57 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
това, че ти си гледал Beck през 2008ма не означава, че анимето и песните са създадени тогава, отнася се и за другите заглавия.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|