|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 2:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Архив за профилите Ви ~  Публикувано на: Съб Яну 03, 2009 12:31 am |
 |
Hinata_Foxy |
|
 |
|
Идеята за темата дойде от тук: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.Да си направим нещо като архивче за профилите, които слагаме, все пак всеки един ще го свързвате с даден период от пребиваването ви у форуму xD или ще си спомняте каква е била идеята му, какво ви е подтикнало, интересите... or not ^^ Аз не си ги пазя всичките, поне съм сигурна, че има още хора, които си ги пазят (Ели и Санго със сигурност :Р) ^^ Пък отдруга страна, който си ги пази, ще може най-накрая да си ги изтрие от компютъра си, както аз ще направя =D ^^' И се надявам да не бъркам раздела, но все пак се изисква творчество, за да си направиш/избереш профил eh? o.O Тоя беше поръчка,не съм го правила аз xD ... още в наалото като почнаха да ми викат Лиса:
 Следните два бяха devoted, не помня кой точно носех аз:

Този пак devoted:
 Харесва ми какво пишеше на надгробния камък на ОШО от там идва и надписа, а млякото е щото обичам кисело мляко XD :
Този май имаше някакво значение но вече не го помня... xD:
 Този е от песента на K's Choice , Not an Addict и просто снимката ми харесваше, от галерията на горния профил (:
 Като ми писна да съм лисица xD и предпочитах Вълци:

Като се кефех че съм лисица:
 Исках да си направя нещо стилно и се кефех на червените точки:
 Това Дарк ми помогна да стане шаренко:
 След като почнах мангата.. xD:
 Нзм имаше някакъв смисъл в книгата но не помня:
 Тука едно момче което харесвах ми беше пратил картинките xD и са обединени:
 Тея двата ги видях в галерия, която Ямато ми прати (:

След като гледах Joe Black ^^:
 Тука като си имах приятел и ми беше някво ^^:
 Това отдолу сега е като П-Беар.. ама нз тогава му се радвах ^^:
 За Асамблеята, аватара си ми беше снимка от училище:
 Хикару и Каору xD
 Тоя профил е ужасен, ама картинката ме кефеше от Аби (:
 Тука кат имах приятел:

Devoted to Samurai Champloo ^^:
 С любимия ми герой от Оуран xD:
 Тук се зарибявах да снимам от етикети до фланелки xD ... и пак 1я банер е щот бях <3:
 Пак влюбена в същото момче досега, дето ми беше приятел:
 И отново свързано с него:
 Тука просто обичам котки XD:
 Имах голяма колекция от Оуран зле-направенипрофили, но съм запазила само този:
 Бях гледала един филм, и тази част с докосване до хората ми хареса :
 Тука вече се появи друга любов xD:

(:

Разни авчета, без подписи:

Разни банерчета:
 Разни подписи, чиито аватари явно не пазя:     И любимата ми WINDow колекция:            И разбира се сегашният ми:  "Чудейки се защо те харесвам ми липсваш. Това е болест."
 [MM ~ a&f] 12:17 my Мърр ~ / [Yeah Right, Whatever] [/list]
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Архив за профилите Ви ~  Публикувано на: Съб Яну 03, 2009 10:49 am |
 |
solecito |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
|
звучи добре ^^~ еми... нека видим...
първият ми профил беше с Гаара и Наруто, но не го пазя ^^" после ми направиха този

после~ в СПАМ темата някой ми праща картинки с hug-ове, ама не мога да се сетя кой >.< и помолих да ми направят профил с едната:

мисля, че после ме хвана депресията и пак в темата ми правиха профил:

нататък вече не помня кой след кой идва ''
този Ели ми го направи малко след като се запознахме:

тези профилчета много си ги обичам ^3^:

после разбрах, че картинката е от някаква хентай игра xD
първият профил, който сама си направих XD

после си намерих тази картинка и я тормозих доста време ^^""

ето този беше първият хубав профил, който си направих ^^ и му се радвах доста време

този нямаше особен смисъл о.О"

не помня дали беше след като гледах Air за първи или за втори път, но си направих профил ^^"

този пак Ели ми го направи ^^

след като четох първото си шоуджо ^^

този профил май само на мен ми харесваше ^^"

дам... намерих си картинка и си направил профил от нея и после заради нея гледах Loveless и започнах да чета яой... XD

след като гледах Karin ^^

пак от Ели ^^

един от Whisper~

във връзка с песента I kissed a girl XD

един от Санго ^^ :

от мангата Love Monster, сегашния ми също ^^
 и после оцветен от Чани ^^~

този сигурно е един от най- най- любимите х3

този от Ели, вървеше с wallpaper (sun)

един за Helloween ^^

след като изгледах DGM, нямаше как да не си поискам профил х3 и този е от Ели:

един по- стар, от Line

този от Moe Kare x3 Дея ми го направи
 него май съм го носила най- дълго ''xD
този, с който съм сега, от мангата Love Monster

и, предполагам, този, който ще сложа след това, пак оттам ^-^
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Архив за профилите Ви ~  Публикувано на: Съб Яну 03, 2009 12:51 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
Аз на старите ми профили за съжаление аватари не мога да дам >< Качвала съм в нета само подписите , а папката ми с профилите беше отнесена >< Най-първите ми профили - не са подредени хронологично, а са каквото намерих в хит.бг:

Със сигурност ми се губят някакви профили ^^ Че даже се сещам за някой, които много си харесвах , а не мога да ги намеря.
Вече хронологично (макар че и те ме съмняват , да са хронологични , нищо че са във фотобукет ^^ Имам някакви други спомени сякаш >< ) ЯМАПИИИИИИИИ!

Това е първия ми розов слон , който ми подариха 11 клас ^-^

Навремето много киснах с картинката от профила на десктоп:

По някое време , когато излезе последния албум на Камелот:
  Хххх , с колко мн хора се запознах покрай тоя профил:   Яд ме е , че не пазя картинката .. много си го обичах:  Тука намерих някакво рандом , с което едва ли съм се задържала дълго:   Тука мноооого го мъчих и винаги в пс изглеждаше по различно  Манията ми към ярки цветове:  Тези двата не съм ги правила аз и мисля , че не ги носих дълго.  Този много си го обичах:  Любимия ми профил. Жалко , че не пазя аватара и че не съм влюбена вече  От бламе мангата ^^  Тука вече бях яко в лайнейджа ^^ Мня , пак искам да пробвам ТХ   Корпс Брайд:  Анти СасуСаку-то   Един от профилите , с които съм била най-дълго.   Тука явно съм играла със Спелхауър ^-^   Нещо рандъм.   Този май не останах дълго с него , но беше весело докато го правех   Оттук се почва с муунспелла ^^ Луна:   Този го направих , когато упорито ми обясняваха , че съм кучка   Предпоследния ми профил ...   Сегашния и нямам намерение да го сменям май ^^ Направих го след няколкодневен цикъл на Найт Етърнал на Муунспелл ^^ 
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Архив за профилите Ви ~  Публикувано на: Сря Яну 07, 2009 7:43 pm |
 |
Shadowcat |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Няма начин да не съм започнала като някой нарутард с хиляди профили по Наруто (откраднат гиф, нещо такова ретардско) +/- някой ангелски профил Тези надолу, до моята забележка не съм ги правила аз...първите нз кой ги е стъкмявал, но много ги харесвам ^^ MJ:       май парти чи ми го беше нааправила.... XD  бях чела някакво нещо за роботи тука има дупка..... седмици след това : ДаркСталкер-а :  хареса ми плъха и котката.... очевидно съм гледала тенген топа + air gear ^^^^^ vegetosaiajin....Hyperion     продължаваме мотото ^^ : самара  eli chan  foxy: eli chan : (lovely complex съм гледала ^^)  yaoi game xD :  Песен за огън и лед  започнах сама да си правя профилите Boys like girls - група, wliqnie  sango ми сложи картинка, че като човек съм това :  просто ме израдва поредицата и се изгаврих с фотошопа XD не че и сега не се гавря ^^  санго ме запозна с 1 герой ^^^^^^^^ DEZZIIIIII!!!!!~~ творение на санго:  от вр на вр отново се връщам на него ^^ Гледах CG , но чи чи май имаше същата картинка, за това малко останах с него: изключително нежен, мн ми харесва ^^  за този не помня каква беше историята...но сама измислих стихчето ^^  стихотворение на Борис Христов цитат + аватар Да се хвърлим в нощта, в тая мелница, от звездите въртяна - нека ни смеле, - като знаем колко малко живеем и колко дълго ще бъдем умрели.  Tegami bachi - бяха излезнали нови чаптъри XD  Pez:   sex pistols + nana  MIYAVI: with some sort of a quote style: Look how much I care...really   ps: имаше и един с 1 тамплиер, ама неще не го намирам... и такам.... имах и 1 сасусаку саске на каишка, но не го намирам...а много го харесвах, жалко...   намерих 2 изгубени    Flesh for fantasy influence - песен на Били Айдъл с някакъв пнг сиг с тези думи Фен на Лаури   Фен на Технолайз за кратко беше тоз   Фен на червено...   Фен на HIM ^^^^  аватарът е някъде XD няколко профила и автари дето съм ги завряла нейде ^^^ сегашен:   просто се сетих за песничката и ми беше смешно XD
Последна промяна Shadowcat на Чет Апр 30, 2009 5:46 pm, променена общо 3 пъти

*Слънце мое* Thx to Harada Risa~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Архив за профилите Ви ~  Публикувано на: Сря Яну 07, 2009 7:44 pm |
masterfaster |
|
 |
|
very funny pics. thank you man
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|