|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 12:12 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Fictional being написа: някой е гласувал за блийч филър филма да си признае може и да съм аз ... защото на тез дето не ме кефат нито 1 от тех гласувам за най-познатото ... едит: мързиме да видя сега ... хах едит пт.2 : не съм аз едит пт.3 : как пък никой не е номинирал Асука за женски аниме херо ... едит пт.4 : или пък Рей ... хъх ама поне Кйоко я има ^^
Последна промяна Karibdus на Нед Яну 04, 2009 12:23 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Коментари, критики, дискусии Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 1:57 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
SayanMk написа: crazy_little_crow написа: :!: Ще помоля хората ,които гласуват в крайна сметка да пишат пост , който може дори да съдържа само името на анимето , за което са гласували ~ В крайна сметка това се прави за да имаме реална представа за предпочитанието на аниме феновете и естествено ще се засекат много по-лесно чийтването/двойните регове/прокситата и т.н ~ Благодаря за съдействието ^^ ~ И аз ви полу-задължо-молям ^^ b Too bad... никой не слуша Трябва да се вземат мерки специално за филмите Мерките са взети - причините можете да намерите в съответните теми fibi, Имаше дам, прави сте били да не ми вярвате. Щот ако с аниметата става кочина с филмите е петорна, както си личи. За тва мин. год ги изпуснахме изцяло ;0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|