|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Съб Яну 03, 2009 1:54 am |
 |
[dimension] |
|
 |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
ZerraX2 написа: Това колко много ти прилича не е истина ).gif) .. Санго, твоите са най-откачени за мен, рулират  Не съм имала откачени аватари, но най-болният ми е бил с Ники 131 като сузумия харухи xD. Жалко, че нямах косматия му крак, подаващ се от полата на снимка, че такова подписче щях да си врътна..
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Съб Яну 03, 2009 11:53 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Frostburn написа: може би този сега? мисля да си го остава за дълго  велик е просто !!!!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 8:30 am |
 |
LiL_Stenly |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 4:22 pm Мнения: 203 Местоположение: Под лунната светлина.
|
Много добре казано, обаче много от хората използват аватарите за да покажат нещо смешно или прочие, иначе аз ги слагам за да изкажа "вкус" към нещо, било то смешно в някои случаи... всеки си слага аватар с някаква цел/предпочитание към дадено нещо. В този аспект, откачено за теб може да няма нищо общо с това, което са постнали повечето, все пак с тази дума предавам няколко смисъла на темата. Не е нужно да приемате буквално написаните неща.
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 7:40 pm |
denik |
|
 |
|
Най-откаченият аватар, който съм си слагал е този:  Не тук де, в друг форум
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Чет Фев 26, 2009 4:42 pm |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Sango-chan написа: Аватара който те описва напълно чанго
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Чет Мар 12, 2009 9:47 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Bo71raL написа: Бях си сложил един пиян дядо който танцуваше ... и Counter Strike където едно дете избиваше цяло семейство... Само дядото си го пазя не го давам ^–^ Аз мисля, че това е най-откачения ти аватар

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|