|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Чет Дек 25, 2008 3:24 am |
krumisimo |
|
|
|
The loser has to shave his moustache... ОМГ!... Ако Кеничи загуби, после не ми се мисли Акисаме каква тренировка ще му измисли...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Чет Дек 25, 2008 3:34 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Според мен яко спойлиш, защото един чаптър се коментира единствено когато е сканиран и с превод на английски върху скана. Май си набарал само превода или някой online site? Поправи ме ако греша.
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Чет Дек 25, 2008 11:24 am |
Hajutze |
|
|
|
spiralkinda написа: Според мен яко спойлиш, защото един чаптър се коментира единствено когато е сканиран и с превод на английски върху скана. Май си набарал само превода или някой online site? Поправи ме ако греша. грешиш ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 1:24 pm |
krumisimo |
|
|
|
spiralkinda написа: Според мен яко спойлиш, защото един чаптър се коментира единствено когато е сканиран и с превод на английски върху скана. Май си набарал само превода или някой online site? Поправи ме ако греша. Напротив... Главата вече беше излязла когато писах предишния си пост... Верно ще е малко тъпо Такеда да може да му прави техниката... Дали пък по време на боя Кеничи няма да покаже някой нов move...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 11:09 pm |
Zung |
|
|
|
Е какво му пречи да изсмили ... Нали успя да комбинира от всички стилове удари и да направи едно ултимативно комбо и онзи удар "Мубиьоши" ако не се бъркам ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Пон Яну 12, 2009 7:11 pm |
krumisimo |
|
|
|
Опа... Такеда това последното не трябваше да го казва... Буквално си го проси... Мастерите на Кеничи постоянно му набиват в главата, че няма талант... Обаче това е по-скоро за да го подтикват да тренира повече и повече а, не защото реално няма талант... Може би малко, но го има...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|