|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 2:25 pm |
 |
LiL_Stenly |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 4:22 pm Мнения: 203 Местоположение: Под лунната светлина.
|
Темата ми хрумна от моят аватар, пък и за мен това може да се каже, че той приспада към заглавието, обаче точно заради това ми харесва. Какви са били вашите, може да покажете няколко (3 или 4 ако ги пазите) или да опишете за какво става въпрос? В темата може да се дискутират аватарите, а може и да спами, обаче се ограничавайте до 4/5/6 несъдържателни поста на ден! *Hit me with your best strike... um avatar.*
Последна промяна LiL_Stenly на Пет Яну 02, 2009 4:24 pm, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 2:56 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Мисля че няма нужда да показвам всеки кривоглед аватар...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 3:12 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Най-добрия ти профил е тва -

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 4:04 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 4:10 pm |
 |
LiL_Stenly |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 21, 2008 4:22 pm Мнения: 203 Местоположение: Под лунната светлина.
|
Много хубави колекциики, обаче само най-откачените аватари, защото става голяма каша с повече от 3 на пост примерно, а това не тряба да става. Аз си сложих моя аватар да ядосам едни хора от друг форум. Сега в последтвие всеки му се радва... после реших да го оставя. П.П. Поне се виждат какви ли не аватари за разлика от темата за профилите, където всеки си е с настоящите.
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 4:15 pm |
 |
elizabeth99 |
|
 |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
LiL_Stenly написа: Много хубави колекциики, обаче само най-откачените аватари, защото става голяма каша с повече от 3 на пост примерно, а това не тряба да става. Аз си сложих моя аватар да ядосам едни хора от друг форум. Сега в последтвие всеки му се радва... после реших да го оставя. П.П. Поне се виждат какви ли не аватари за разлика от темата за профилите, където всеки си е с настоящите.  Аз хубаво ще се едитна,ама си оправи първия пост,защото както си го написал говориш все едно за всички аватари
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-откаченият ви аватар, който сте си слагали някога.  Публикувано на: Пет Яну 02, 2009 4:41 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
LiL_Stenly написа: Много хубави колекциики, обаче само най-откачените аватари, защото става голяма каша с повече от 3 на пост примерно, а това не тряба да става. Аз си сложих моя аватар да ядосам едни хора от друг форум. Сега в последтвие всеки му се радва... после реших да го оставя. П.П. Поне се виждат какви ли не аватари за разлика от темата за профилите, където всеки си е с настоящите.  то дали ще ги сложим сега или всеки ден по 1 ... нема разлика ... хахах  така че така си е по-добре
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|