|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 12:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
~sunny~ написа: А, и некомими-то е kawaii <3 Отговора му, че Канако може да я нарича boss или God ме разби. xD x2 ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) главната героиня говори малко бързо и е бая глуповата май ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) а името и има ли някакъв превод на бг? очертава се някаква комедия, ще го видя по-нататък.
Последна промяна loader на Пет Яну 02, 2009 5:29 pm, променена общо 1 път
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 06, 2009 9:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
O dude ![=))](./images/smilies/=)).gif) Тва ше е ебати yuri пародията, майкоу, съсипах се от смях ![=))](./images/smilies/=)).gif) Мария така да се гаври с главната, не не ![=))](./images/smilies/=)).gif) "You hentai!!" ![=))](./images/smilies/=)).gif) Още се смея XD Как може тва русо красиво нещо да е момче, деъъъъм.. и очаквах доста по нататък да се разбере, че е момче.. как да е.. приятно изненадана съм. Момичетата са яки /без мейдката, супер ми е грозна, кво и харесахте о.О/, смеха на макс, ако има и някой друг шоуджо-ай момент ще е направо перфектно XD Само малко тая "inner" главната ме дразни, ма ше се приживее ^^ и от тоя шот от мангата на предната страница като че ли там арта е с една идея по хубав, ама ай XD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 14, 2009 1:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25633_1233462744.jpg) |
Reyller |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Bleed4me написа:
На мен не моменти ми повяваше малко сайонара зетсубоу сенсей, но само на моменти.
Producers:Shaft
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 14, 2009 5:21 pm |
Bleed4me |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Reyller написа: Bleed4me написа:
На мен не моменти ми повяваше малко сайонара зетсубоу сенсей, но само на моменти.
Producers:Shaft ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Some ppls rly like playing mr obvious xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 14, 2009 5:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2684.gif) |
chosef |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Bleed4me написа: Reyller написа: Bleed4me написа:
Producers:Shaft ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Some ppls rly like playing mr obvious xDХаха, верно е че някои хора се оливат, не бих го забелязал, ако не беше написал това.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|