Обяснете ми как е въжможно да има подобен край?!!!
Спойлера:
Не само че убиха Галахад, не само че не оставиха Тина на отмъщението/новата и авантура, минаха покрай хепи енда и ми пробутаха насилено сълзлива история. Е аз бях готова да заплача когато след като избиха всички бишита нито уважаемия крал нито брат му не гушнаха букета! Като все още подвеждаха, че Тина се е удавила бях готова да го запиша като най-кофти завършилото аниме на годината >>
Все още се утешавам с якия арт и няколкото сладки сцени от последните епизоди
_________________ <3
Заглавие: Re: Sisters of Wellber (пролет 2007; зима 2008)
Публикувано на: Сря Апр 01, 2009 5:54 pm
Jojo
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
Finally след толко месеци моткане изгледах и 2 сезон,който свърши малко кофти :/ по-добре щеше да е сички да пукнат,а не само Галахад,но определено повече ми хареса,отколкото първия сезон, но пак казвам не си представях,че ще има такъв край (трябваше да има сватба дъъ) мисля,че от сички Рита май е най-прецакана (може би и Тина,щото и тя не можа да си направи отмъщението,но то беше ясно,че тя нямаше да го убие,щото е добра)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 105 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения