|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 1:56 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
HYPNOSYSSS  Продукция на БорЧвор, но мн по-добро Преди (12 години) ядях единствено DANON, имаше и макс 2 вида още всъщност, и беше най-доброто. Мн по-добро от сегашните. Млека, които не могат да направят таратор/аиран не са кисели млека, а такива са Бабените(които са на DANON), както и самия DANON. Мн ме е яд за това, и цената му е гигантска Елените и Пършевиците бяха добри едно време, сега ги развалиха, както и Борчвора, защото просто вече имат клиентела... Родопеята и Вереята са си винаги средна работа, имат си водичка вътре... Медеята е най-прогизналото мляко, което се продава Сердика е некво добро за цената си, ма май го има само в хипермакети като Билла Има едни Ханско и прочее, които пък ХЕПТЕМ не могат да се намерят, а мн ги бива и са на приемлива цена! Предполагам в София ОкръГ нейде се правят само за опр. райони, мафията не ги пуска в големия град /meh is a pro kiselo mliako eater since birth

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 3:40 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Домашно направено .... но за жалост вече баба ми не прави
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 7:18 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Master Oneal написа: Пършевица 3,6% RulZzzz  Ми да е... Мноу е яко ама и то почва да добива един пластмасов вкус

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Сря Дек 31, 2008 2:54 am |
 |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
snookie написа: Master Oneal написа: Пършевица 3,6% RulZzzz  Ми да е... Мноу е яко ама и то почва да добива един пластмасов вкус  Опитай "Боженци" от 3,6%  За сега е най-доброто на пазара
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|