|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 6:55 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
war написа: а да и един страничрн въпрос към ShApEsHiFt3r: Ти що не отговаряш в Mahou Sensei Negima (манга) темата или чисто и просто е го четеш в момента с очакване да завършат арка ( тряа ми некой да обсъдя пак две три теории XD )
Просто не следя темата
На постера е обявено, че ще излиза ova по Mahou Sensei Negima
За това става въпрос:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5868
Добре че ми напомни да си изтегля raw
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 8:01 pm |
|
war |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
е аз харно съм ти напомнил ами ко стана ства некво мнение немаш ли или както отбелязах в другата тема - чакаш да свършат арка ( или май никой не ми чете постовете щото са в моя 'прав' текст )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 8:29 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Амиии... мангата ми харесва, но напоследък не се е случило нищо, което да има смисъл да се коментира... Просто няма нищо завъртяно в историята в момента, вече започнаха да отговарят на въпросите, които се появиха към 160 глава(така де, някъде към средата) По принцип оная където се засили да помага на Наги ми приличаше на Еванджелин/принцесата( ако не се лъжа, не мога да намеря страницата, където се появяваше... )
А и btw, харемът на Fate е 3 пъти по- малък от този на Неги
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 9:17 pm |
|
war |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
да тва наистина тяра да е принцесата и ако питаш мене тея 5 чаптъра с история за баща му ме объркаха отвсякаде:
1) в началото на историята има един дребен персонаж който донякаде приличи на Fate ако не му бяха бузките XD
2) към края - Rakan Sets Out 3 в начолото на тоя чапър има един подобен персонаж само дето за него има мн странен коментар който сочи че това уж тряа да е принцеста на http://www.onemanga.com/Mahou_Sensei_Negima!/232/08/ страница е коментара
3) лично на мене точно заради тея бузки тая героиня и напомя на Чао Риншен от предния арк
Та като ги сбера ейтея трите неще плюс как Наги можа да бие ония надъхания (в смсиъл да не е получил помощ от бъдешето ) ми става толко забъркано че нямам думи.
Явно не може да се пуща линк на едит, не от удивителната е явно е знак за стоп на линк или нещо от то род нзкопирай го че не ми се търси друг XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 11:02 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Амиии да, това уж е принцесата
Абе ще видим какво ще стане в следващите глави... предполагам за следващите 10-15 чаптъра всичко ще се изясни
Колкото до 1, кой знае, може и Fate да е бил някакъж издирван по някое време
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 3:58 pm |
|
war |
|
|
|
преди спомена OVA-та ама като каза че е raw не се наех да я свалям че днес реших да я потърся и неочквано некой я беше качил в дата че както и да е.След като я изгледах ми изникна една мисъл мн станна в главата един път като свършат овите що да не вземат да спретнат едно анименце (май само така ми се иска на мене) щото те първото аниме го направиха така че да е завършено в смисъл не си оставиха място за още че идеята ми е Овите да са като предистория на анимето ама както казах по горе май само на мен така ми се иска. Тва си е напълно извън темата ама като незнам как се прави тема в отдела за линкове в форма (по скоро ме мързи да се науча има достатъчно ясно и точно показани примери че да копирам някой ) че ще пиша тука и въобще няма да се сърдя ако ми изтрият съобшението XD
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 1:04 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Тъй предполагам вече сте разбрали де ама дребоса е бил учителя на Наги. А преводачите естествено са оакали превода в онази страница. Правилния превод е "Косата му беше орязана от принцесата на Хелас". Иначе много добре ми дойде солидната доза чаптъри ^^ Мангата стабилно си се вдига в ранкинга ми за шоунени. Всъщност само one piece (дето не е баш шоунен) ме кефи повече. Айде до след една година когато пак ще изчета събралия се материал
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 12:33 am |
|
war |
|
|
|
някой случайно да знае за какво става въпрос в тая страница щото не мога да чета канджи (така май беше името) нещо по 3-те OVA ли коментират или...?
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 3:01 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Ще правят аниме по арката в Магическия Свят Ще се казва Mahou sensei Negima: The other World Започва на 17.09(обаче споменават някакви 2 oad-та, тоест може това да не са датите за начало на анимето... но явно аниме ще има дори и да не е тогава) Всички друго е бла-бла-бла(не мога да прочета някъде 70% от постера, за жалост и аз още съм доста зле с канджитата като съм без речник)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Сря Окт 28, 2009 1:59 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Ауууууууу бъмп беееее. Искам Неги да мине откъм the dark side of force(magic), искам да видя "the encroachment of magia erebea". Трябва да има отмъщение за всичките мизерии дето са му причинили. Като знам какво е съдържанието на анимето не искам да виждам повече "опити" за анимиране(освен ако съдържанието на анимето не е 1 към 1 с мангата).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Вто Ное 03, 2009 5:08 pm |
|
war |
|
|
|
еми нз мене не ми е много интересно историята за майка му (сега не че се оплаквам не е лоша) ама малко е съмнително да кажат кво е стаснало с баща му или каква е галимацията около Асуна. Абе с две думи за мене чисто печелят време щото още не са рашили какви ще са подробностите . Би трябвало да видив в близките 5 чаптъра какво е станало с нея щото те направо я забравиха (може би тва е целта )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 3:11 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Бе в интерес на истината и аз обичам да гледам действие, и мразя да протакат, ама все пак е интересно да разберем какво точно е станало, а не само да гадаем.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 3:55 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Доволно ми дойдоха 50-на чаптъра ^^ Сега отново ще потрая докато се събере повече четиво. Понеже наистина, както в момента протакват действието(и не разкриват нищо по съществено), не ми е по вкуса. Тц, Negi беще на малко да премине напълно към Dark Side, but these chicks stopped him. Иначе жалко... за момента няма изгледи да прехвърлят на Rakan vs Fate. Това ми звучеше като най - обещаващата битка от началото на Mahou Sensei Negima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|