Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:37 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 7 [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 5:41 pm 
Аватар

абе тука последните чаптъри дето излязаха мн ме дразни едно нещо освен целия харем на Fate (ше му викам така да не се дразни от истинското си име XD) в историята на Rakan имаше един нов герой дето даже маи не му споменаха името (неслучайно предполагам) става върпс за битката с "Final Boss" както е красноречиво е наречен в магата че кадето Nagi решава да се бие с него и въпросния герой (мисля че е женски) казва че ще му помогне незнам що ама то герой стршно ми напоня на някой друг (ама няма да кажа кой за да се сетите, ако стигнете сами то то извод ще е по добре ,в случай че не сте забелязали вече)

хмммммм май никой неще да чете магата преди да са завършили Magic World арка лошо ( поне за мене ) исках да чуя и чуждо мнение е нищо ше почакам все някой ще се трогне

а да и така между другото ShApEsHiFt3r за кво стажа вапрос в горно посочения постер че неще не мога да чета япоснки XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 6:55 pm 

war написа:
а да и един страничрн въпрос към ShApEsHiFt3r: Ти що не отговаряш в Mahou Sensei Negima (манга) темата или чисто и просто е го четеш в момента с очакване да завършат арка ( тряа ми некой да обсъдя пак две три теории XD )

Просто не следя темата :P

На постера е обявено, че ще излиза ova по Mahou Sensei Negima
За това става въпрос:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5868
:)
Добре че ми напомни да си изтегля raw :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 8:01 pm 
Аватар

е аз харно съм ти напомнил ами ко стана ства некво мнение немаш ли или както отбелязах в другата тема - чакаш да свършат арка ( или май никой не ми чете постовете щото са в моя 'прав' текст :mm: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 8:29 pm 

Амиии... мангата ми харесва, но напоследък не се е случило нищо, което да има смисъл да се коментира... :P Просто няма нищо завъртяно в историята в момента, вече започнаха да отговарят на въпросите, които се появиха към 160 глава(така де, някъде към средата) По принцип оная където се засили да помага на Наги ми приличаше на Еванджелин/принцесата( ако не се лъжа, не мога да намеря страницата, където се появяваше... )
А и btw, харемът на Fate е 3 пъти по- малък от този на Неги :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:17 pm 
Аватар

да тва наистина тяра да е принцесата и ако питаш мене тея 5 чаптъра с история за баща му ме объркаха отвсякаде:
1) в началото на историята има един дребен персонаж който донякаде приличи на Fate ако не му бяха бузките XD
2) към края - Rakan Sets Out 3 в начолото на тоя чапър има един подобен персонаж само дето за него има мн странен коментар който сочи че това уж тряа да е принцеста на http://www.onemanga.com/Mahou_Sensei_Negima!/232/08/ страница е коментара
3) лично на мене точно заради тея бузки тая героиня и напомя на Чао Риншен от предния арк
Та като ги сбера ейтея трите неще плюс как Наги можа да бие ония надъхания (в смсиъл да не е получил помощ от бъдешето ) ми става толко забъркано че нямам думи.
Явно не може да се пуща линк на едит, не от удивителната е явно е знак за стоп на линк или нещо от то род нзкопирай го че не ми се търси друг XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 11:02 pm 

Амиии да, това уж е принцесата :P
Абе ще видим какво ще стане в следващите глави... предполагам за следващите 10-15 чаптъра всичко ще се изясни :)
Колкото до 1, кой знае, може и Fate да е бил някакъж издирван по някое време :)

Профил  

Заглавие: Re: Mahou Sensei Negima
МнениеПубликувано на: Вто Дек 30, 2008 3:58 pm 
Аватар

преди спомена OVA-та ама като каза че е raw не се наех да я свалям че днес реших да я потърся и неочквано некой я беше качил в дата че както и да е.След като я изгледах ми изникна една мисъл мн станна в главата един път като свършат овите що да не вземат да спретнат едно анименце (май само така ми се иска на мене) щото те първото аниме го направиха така че да е завършено в смисъл не си оставиха място за още че идеята ми е Овите да са като предистория на анимето ама както казах по горе май само на мен така ми се иска.
Тва си е напълно извън темата :blush: ама като незнам как се прави тема в отдела за линкове в форма (по скоро ме мързи да се науча има достатъчно ясно и точно показани примери че да копирам някой ) че ще пиша тука и въобще няма да се сърдя ако ми изтрият съобшението XD

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 1:04 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Тъй предполагам вече сте разбрали де ама дребоса е бил учителя на Наги. А преводачите естествено са оакали превода в онази страница. Правилния превод е "Косата му беше орязана от принцесата на Хелас".
Иначе много добре ми дойде солидната доза чаптъри ^^ Мангата стабилно си се вдига в ранкинга ми за шоунени. Всъщност само one piece (дето не е баш шоунен) ме кефи повече. Айде до след една година когато пак ще изчета събралия се материал :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 12:33 am 
Аватар

някой случайно да знае за какво става въпрос в тая страница щото не мога да чета канджи (така май беше името) нещо по 3-те OVA ли коментират или...?

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 3:01 pm 

Ще правят аниме по арката в Магическия Свят :ok:
Ще се казва
Mahou sensei Negima: The other World
Започва на 17.09(обаче споменават някакви 2 oad-та, тоест може това да не са датите за начало на анимето... но явно аниме ще има дори и да не е тогава)
Всички друго е бла-бла-бла(не мога да прочета някъде 70% от постера, за жалост и аз още съм доста зле с канджитата като съм без речник)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 16, 2009 7:31 pm 
Аватар

знаех си че ще правят аниме по тая арка просто е прекалено добра за да не се види анимирана незнам каква е причината да стигант до това решение но още когато дадоха Ala Alba 'OVA'-та ми стана ясно че са намислсили нещо и не са избрали случайно чаптърите по които е направена ама както и да след като го казвам чак сега няма никакъв ефект тряабваше да се обадя по рано ама тъй като повечете пъти се оказва само 50% вярно все не събирам кураж(въпреки че 50% не са малко ама както и да е).Причината май е че щях да остана с впечатлението че съм писал пълни глупости както сега ама се та :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 28, 2009 1:59 am 

Ауууууууу бъмп беееее. Искам Неги да мине откъм the dark side of force(magic), искам да видя "the encroachment of magia erebea". Трябва да има отмъщение за всичките мизерии дето са му причинили. Като знам какво е съдържанието на анимето не искам да виждам повече "опити" за анимиране(освен ако съдържанието на анимето не е 1 към 1 с мангата).

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 5:08 pm 
Аватар

еми нз мене не ми е много интересно историята за майка му (сега не че се оплаквам не е лоша) ама малко е съмнително да кажат кво е стаснало с баща му или каква е галимацията около Асуна. Абе с две думи за мене чисто печелят време щото още не са рашили какви ще са подробностите :lol:. Би трябвало да видив в близките 5 чаптъра какво е станало с нея щото те направо я забравиха (може би тва е целта :roll: )

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:11 pm 

Бе в интерес на истината и аз обичам да гледам действие, и мразя да протакат, ама все пак е интересно да разберем какво точно е станало, а не само да гадаем.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 04, 2009 3:55 pm 
Аватар

Доволно ми дойдоха 50-на чаптъра ^^
Сега отново ще потрая докато се събере повече четиво. Понеже наистина, както в момента протакват действието(и не разкриват нищо по съществено), не ми е по вкуса.
Тц, Negi беще на малко да премине напълно към Dark Side, but these chicks stopped him.
Иначе жалко... за момента няма изгледи да прехвърлят на Rakan vs Fate. :( Това ми звучеше като най - обещаващата битка от началото на Mahou Sensei Negima.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 7 [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]