Дата и час: Съб Фев 22, 2025 6:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Choose your destiny!
 Anime  69%  69%  [ 200 ]
 Manga  31%  31%  [ 90 ]
Общо гласове : 290

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Яну 07, 2008 3:31 pm 
Аватар

Shadowcat написа:
кофтито на тези анкети......всеки може да гласува по 93029300 пъти само и само да си покаже фенбойщината~~

Е че кво от това :lol: Важни са хората, които освен глас са пуснали и довод. А дори и тия постнали само някво "Аниме щот ме кефи" пак не ги зачитам, аз лично... Анкетата мн ме грее. Аз не гласувам за нищо, защото и 2те са ми еднакво важни и предпочитанията ми нямат никакво значение дори за самият мен, че да избра някое, дори и да имам превес в едно от 2те :lol:
Тъй че ... се тая, ако ще 20431 да гласуват за едното, откак точно 3ма са казали защо, пука ти -значи ония 20428 или не знаят за какво са тука или не желаят да споделят, което е същото почти :)
Нищо лично де, ма се пак няма какво да се обръща толкова внимание за сериозност на Баш анкетния резултат :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 10:16 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Интересно ми е какъв ли щеше да е резултата, ако темата се намираше в "Общи дискусии (Manga)" :o Мисля си, че раздела има значение...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:31 pm 
Аватар

аз съм за мангата. Историята в аниметата е прекалено разтеглена, арта невинаги е хубав и озвучението понякога е плачевно. Друг + за мангата е че повечето анимета не покриват цялата история а втори сезон я направят я не (най ме дразни Tenjou tenge и Air Gear). Освен това разнообразието при мангите е много по голямо а повечето няма никога да излязат на екран. Аннимета гледам единствено ако някой изрично похвали арта или ако много съм харесал някоя манга и искам да водя повече от героите( почти не пропускам ечи аниме :oops: )

Every fight is a food fight if you're a cannibal
 Профил  

Заглавие: Re: __ .. Anime versus Manga .. __
МнениеПубликувано на: Нед Дек 28, 2008 4:45 pm 
Аватар

Манга - защото не обичам цензурата, която неизменно следва анимирането на почти всяко заглавие.Даже като се замисля повечето от любимите ми анимета не са правени по манги , а тези които са - обикновено бледнеят пред оригинала.

Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 28, 2008 5:54 pm 
Аватар

faranar написа:
аз съм за мангата. Историята в аниметата е прекалено разтеглена, арта невинаги е хубав и озвучението понякога е плачевно. Друг + за мангата е че повечето анимета не покриват цялата история а втори сезон я направят я не (най ме дразни Tenjou tenge и Air Gear). Освен това разнообразието при мангите е много по голямо а повечето няма никога да излязат на екран. Аннимета гледам единствено ако някой изрично похвали арта или ако много съм харесал някоя манга и искам да водя повече от героите( почти не пропускам ечи аниме :oops: )

x2... не ме бива в обосновките, а казаното по-горе препокрива моето мнение...
+ повече от 50% от мангите, които чета са яой, а аниметата от този жанр се броят на пръсти :(

МнениеПубликувано на: Пон Дек 29, 2008 9:33 am 
Аватар

На мен ми допадат и 2-те, но гласувах за анимето, защото ефектите и детайлите са много по-добри, когато са анимирани (както вика 1 приятел: всичко е в детайлите)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 29, 2008 10:31 am 
Аватар

Аниме! Защото едно е да се описва битка друго е да го видиш това е най-малкото.

Изображение Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 30, 2008 1:07 am 

блаах предимно гледам аниме,звукът и действието ме зарибява,а и мога да се излегна удобно на леглото.Чел съм само 1 манга досега-Blade of Immortal, адски много ми хареса :ok: ,като почнах да гледам анимацията -FAIL :stars: :? ...та манга>аниме...
Тая анкета звучи се едно:дали книгата ще бъде изместена от новите технологии-интернет и компютрите :tv: ...(правихме контролно на тая тема в даскало :roll: )
ако нямаше книги-нямаше да има и технологии
съдържанието е едно и също, само е представено по различни начини,въпрос на предпочитание и личен вкус :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 01, 2009 3:10 pm 
Аватар

Според мен е безмислен спор ;) защото и 2-те си имат advantage & disadvantage ;) но ако ги слагаме на везни ... мангата ще е по-добра ... защото в нея всички моменти са направени а в анимето ... липсват ... гласувал съм за аниме само защото не съм чел чак токлова много манга .. но попринцип мангите са по-добре ... :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 01, 2009 4:38 pm 
Аватар

Охх трудно,трудно,но нека е аниме.Не че не обичам манга,обичам.Просто и очи и глава ме заболява да я чета на компютъра,пък няма мастило.И двете са си страхотни...

МнениеПубликувано на: Чет Яну 01, 2009 4:53 pm 
Аватар

Манга

МнениеПубликувано на: Съб Яну 03, 2009 3:10 am 
Аватар

Хмм... Много труден избор . Бих казал че зависи от анимето/мангата зависи и от действието защото (мисля че всички са на това мнение ) всеки би се насладил на гледа едно Fighting аниме :starwars: от колкото да го чете защото при анимето има мн повече кадри , звуци и тн. докато при мангата гледаш една картинка и остатъка от цялата битка си я представяш :stars: и накрая след като си прочел мангата , която няма почти няма никакъв смисал , а е концентрирана на единствено върху битките и боищата ( пример : DBZ , DBGT който много харесвам и не давам като пример на лошо аниме ) накрая ти оставащ с вобще незадоволена жажда за action и кървище (поне малко :) ) , но пък един сред малкото минуси на аниметата са само по някога ужасните OST :huff: . Нека си признаем поне всички които са гледали малко повече анимета са имали такова преживяване . Такова че когато идва времето да пуснеш новият епизод си сложил ръката на копчето за превъртане напред :) . Добре де може малко преовеличих но мисля че всички разбраха . Така че моят глас е за Anime въпреки че бих казал че зависи от мангата нооо... :ok: :peace: :hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 03, 2009 1:50 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Толкоз глупости изписа, че дори не ми се занимава да те поправям...ама все пак ще го направя ><

Цитат:
всеки би се насладил на гледа едно Fighting аниме

Дръжки на чушки. Такива анимета са предназначени основно за тийнчета и пре-тийнчета. Всеки, който има поне капка мозък в главата би предпочел едно аниме като монстър пред 1000 като дбз или наруто или блийч. Чистите шоунени стават единствено за рупане на фъстъци/чипс/пуканки.

Цитат:
докато при мангата гледаш една картинка и остатъка от цялата битка си я представяш

Само дето тази картинка е в 90% от случаите милиарди пъти по-добре нарисувана от цялото аниме. Има и изключения, но са голяма рядкост.

Цитат:
и накрая след като си прочел мангата , която няма почти няма никакъв смисал , а е концентрирана на единствено върху битките и боищата

Ми еби му майката що четеш такива манги? Пробвай да зачетеш някоя сейнен манга, например. Хвани 20th century boys и ми кажи как няма смисъл в нея :/

Цитат:
Нека си признаем поне всички които са гледали малко повече анимета са имали такова преживяване

Нека си признаем, че ти не си от тези, които са гледали малко повече анимета :roll:

Цитат:
но пък един сред малкото минуси на аниметата са само по някога ужасните OST

Всъщност наличието на ОСТ е един от плюсовете на аниметата.

Цитат:
Така че моят глас е за Anime въпреки че бих казал че зависи от мангата нооо...

И това го казва човек, в чиито ник присъства думата manga ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 03, 2009 3:36 pm 
Аватар

AAxaxaxaxaxaxaxAxaAxaxaxaxAAAxaxaxaa...и така нататък.... :lol: :lol:
Всъщност Сафире беше абсолютно прав завсичко казано.
btw:споменах ли че съм за аниме :pokey:
:huff: :mock:

Последна промяна The Dark Knight на Чет Дек 24, 2009 4:05 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 05, 2009 8:03 pm 
Аватар

когато излезне нещо,всичко казва:"Мангата беше 1000х по-хубава".Аз манги рядко чета и си предпочитам аниме.Чувстваш по-близо историята(ако има такава изобщо,защото на скоро нищо кой знае какво не е излизало на видео) and people are actually talking,can you believe that??? :mock: Мангата за мен и да имаш време да се зарибяваш с нея и да я четеш внимателно,не като мен оттук-оттам...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]