|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Съб Дек 27, 2008 10:36 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
най-дръвената година в живота ми ....
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Съб Дек 27, 2008 11:37 pm |
|
[dimension] |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Случиха ми се неща, с които не желая да запомня годината, даже искам да забравя много неща, които ме тровят до дъното ~__~ Като оптимистични случки - намерих си някакво умряло издание на Малореон * ликува* Прекрасно сега имам 2ра и 3та, но не и 1ва Минах си тойфелчето с мизерна оценчица (но минах... и съм горда XD!) Наздраве (: Сдобрих се със съученичките, което е лайк УАУ.. Отидох във Франция и беше уникално, нищо, че сестра ми ми счупи краката от ходене.. Летях със самолет за първи път, беше супер облачно и снимах облаците от горе^^ Видях In flames, което беше едно от най-уникалните ми преживявания..*ръка на сърцето* И после на Слеър главата ми падна от раменете, ноо това е друг въпрос.. Оп, хванах си банкнота от Алис Куупър Ем, пак кеф, помни се. Като цяло-едно от най-хубавите ми лета (sun) Последвано от най-лошите ми есени и зими. ~_~
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 2:27 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
тая година беше много запомняща се.Аз лично ще я запомня със следните неща: 1.Концерта на Металика 2.изживяването на морето което беше наистина невероятно запознах се мнго хора с които останахме приятели и след връщането ни в софия. 3.По същата логика на морето намерих една мацка дето напълно ме допълва и въпреки,че не се получи м/у нас знам какъв човек да търся и може би има още куп неща като купони и напивания,ама няма да ги изброявам и тях. И да...вяра на жена да нямате
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 6:30 pm |
|
blurymind |
|
|
|
добра идея за тема..бравос.. сравнително скучна година,особено по празниците,но си имаше моментите. Януари дядо ми почина и като заваля сняг си спомних за него.Той почина на първия сняг миналата зима. За първи път се сблъсках със смъртта и се изплаших че един ден и аз ще се събудя стар и умиращ.. Материално не мога да се оплача- не изкарах пари колкото миналата, но поне веднъж работих нещо което е интересно и не изисква физическо натоварване или не е досадно като работа (като напеример ексел таблиците-мразя ги). Научих доста неща за анимацията и как да я правя на флаш,за векторните графики и т.н.. Накупих си цял куп неща които отдавна съм искал да притежавам,платих разни сметки.. Понаучих се да свиря на китара,измислих си ново хоби което да пази ума ми зает че да не изперкам. Запознах се с много нови хора офлайн,запазих приятелите си от преди, като цяло доста мързелувах и се успивах- за сега май влача два изпита. Брат ми прави големи планове за заминаване да учи в чужбина и аз май ще го последвам (че да не е сам)- С удоволствие бих зарязъл филологията за нещо като "гейм дизайн" или "cg artist" ,но нямам големи надежди,още ми изглежда нереално aand thats all folks честита нова година догодина
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 7:25 pm |
|
Bertorelli |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 12:42 pm Мнения: 1541 Местоположение: София
|
Ще я запомня с приятни моменти -Запознах се с нови хора -Бях на БМВ събор -Ходих на Дрифт Дей -На почивка в Турция
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 8:21 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
I'll remember it with a major U-turn in my life: срещайки двама учудващо различни от мен персонажи, които ме направиха сама да си говоря и из корен промениха отношението ми към света. И още съм in deep shit с тях. Everything goes around.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 2008-ма си отива - с какво ще я запомните? Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 1:30 am |
colditz |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 03, 2008 9:48 pm Мнения: 236 Местоположение: somewhere inside...
|
оо доста работи... станах на 17-вече съм безсмъртен и съм 12 клас почнах да гледам аниме спрях да играя WoW започнах да тренирам карате осъзнах доста работи за живота станах много весел човек ,много зе да ма избива на куфарщина
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|