Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: + Anima
МнениеПубликувано на: Вто Юли 11, 2006 9:58 pm 
Аватар

Цитат:
Изображение
Manga-ka: Mukai Natsumi
Total Volumes: 10
Summary: This is a shounen, fantasy, adventure manga by Mukai Natsumi. +Anima are characters that are human with special animal features (such as Cooro's crow wings) and adaptations (like Nana's super hearing like a bat... too bad she's not blind, too). Cooro is on search of finding more like himself and run into lots of different +Anima and crazy trouble and adventures await him and his friends! He also seems to enjoy cheese for some reason or another...

LINK

--- Благодарение на faye --- Благодарение на faye

Та след като това е моята мания в момента(заедно с още няколко манги), чувствах че някакси не е честно да няма една тема за обсъждане. :) Лично аз намирам мангата ужасно интересна, с такива сладки герои, и някак си доста успокояваща. Много искам да разбера какво става по нататък. Да се надяваме, че скоро ще преведат и останалите томове. Та вие какво мислите за +Anima? :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 11, 2006 10:05 pm 
Аватар

:D
Радвам се че се харесва :)
На мен лично ми е сред любимите. Наистина е спокойна и отпускаща не те напряга и се забавляваш докато четеш. Възнамерявам даже да си взема книжките но на анг е излезал само 1 том до момента :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 18, 2006 9:45 pm 
Аватар

Мангата е срахотна ^^
Жалко само че не мога да си я довърша...спекла съм на 2 том и нямам време за повече >_>

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 20, 2006 8:58 pm 
Аватар

ооо, нататък става още по-интересно, ако си намериш време трябва да я прочетеш. а мен любимци са ми Кооро и Сенри, отвсякъде. Кооро е поредното simple-minded геройче, но за разлика от другите е доста по-находчив и умен, а и над всичко :arrow: сладък. :D А Сенри просто е готин като персонаж, един такъв силен, мил, в същиото време ужасно интересен, заради миналото му. :) Поредната 30 глава беше супер, размазах се като масло на филия хляб, когато видях картинката където Сенри ги прегръща всички :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 26, 2006 9:49 pm 
Аватар

а токущо прочетох първият том в манга-кун.И мога да кажа ,че наистин абая ми грамна вниманието.За сега любимият ми герои е Сенри.Просто си падам по малчвливи и таинствени типове.Много искам да разбера каква му е историята и защо тази книга е толкова важна за него.Тои маи се явява като големият брат в групата.Главният герои също е много сладък.Много искма да разбера какво става нататък Такаче ако може някои да ми каже откаде мога да дръпна останалите преведени на англииски глави ще съм му много благодарна.
А токущо прочетох 9и горният пост и като разбрах за прегрътката ан Сенри вече изгарям от нетърпение да прочета и останалите глави.Ако някои може да ми каже от каде да ги дръпна ще съм му страшно мног бладорана.И ако не ставам нахалн а ако може да не е от торент.Знам ,че в първият пост има адрес ,но от дата.бг нещо не мога да тегля :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 27, 2006 2:56 pm 
Аватар

ооо ти си чела моят превод :D Значи само да поясня, за линковете които са на up-file, търсиш текст up-file all 4you, даваш на него и то ти отваря Download линк. А другите въвеждаш цифрите и то ти сваля файла. Сори, че така обяснявам, но помня първият път когато тръгнах да свалям не го знаех и ми отне доста време докато нацеля up-file all 4you.....
Vol 02
Vol 03
Vol 04
Vol 05
Volume 06
chapter 27
chapter 28
chapter 29
chapter 30
chapter 31
До тук са преведени..... приятно четене. :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 27, 2006 3:54 pm 
Аватар

Благодаря :D .Веднага почвам да тегля.Като го изчета всичко ще дам по по дългичко и подробно мнение.Иначе превода ти в манга-кун е чудесен.Веднага ми грабна вниманието.Както казах Сенри ми допадна още в първият момен в които фо видях.Направо нямам търпение да разбера историята муА в главата когато спаси онова момиченце ,което му беше взело книгата беше много запленяваш.Тогава напрраво ми влезе под кожата.Много ми допана и начина по-коитъо реши да тръгне с Кооро:като намери перото му в книгата.Абе въобще Сенри ми е любимият герои в тази манга.А случаино да знаете дали има аниме по нея?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 1:21 pm 
Аватар

аз лично нищо не съм чувала за аниме, но ще е страхотно ако направят.... Иначе очаквам в 7 том най-сетне да разберем откъде всъщност е Хъски и какво му се е случило. Бас държа, че е от някое благородническо семейство. Имаше един спомен, където той беше в някаква грамадна градина и някакви жени разговаряха колко приличал на момиче, а и онези обици.....Но това отиване в Сайрандо ми се струва малко безотговорно. Двете страни нямат особено добри отношения в момента, а и Сенри е Кимункъл, току виж нашите герои се оказали между огъня. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 1:36 pm 
Аватар

Ми те ще се окажат между огъня :lol: На мен ми е интересно дали ще се срещнат отново с момичето с котешка анима(дето има братче) и е чудно онова дребното което ги следи от разтояние кога ще се намеси по-дирекно(макар да си има проблеми само със следенето им)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 7:03 pm 
Аватар

Според мен тя надали ще се намеси по-сериозно, особено ако продължава да ги следва сама. Не ми изглежда, като човек, който може да се грижи за себе си. Развивам теория, че може капитана да я заведе при приятеля си изследовател (мали тези имена, как не ги помня), който навсичкото отгоре изглежда знае доста неща за Кооро, та може би те двамката в комбина ще направят нещо. Но проблема е, че засега няма и бегла следа за някаква намеса :? , така че всичко си остава хипотеза. Как ми се иска главите да излизаха по-начесто, но не ми е мястото да се оплаквам, групата я сканира страхотно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 7:31 pm 
Аватар

pd главите съм забелязала че главите от даден том много бързо ги пускат но между томовете има някакъв по-дълък период от време
А иначе мангата е такава че няма особено изненадващи събития. Под намеса имам предвид няй път да се разбере че ги е следвала и да им стане съюзник или нещо такоз
а иначе съм сигурна че е достатъчно опорита че да продължи играта си на гоненица(може би е по-точно шпионаж :roll: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 8:06 pm 
Аватар

Аз имам чувството, че не само тя ги следи, цялата история около изследователите ми струва леко съмнителна, особено с приятеля на капитана, вероятно има нещо важно свързано с Кооро, за да му обръща толкова много внимание. А и враждата с Кимункъл, повечето от които са +Анима по наследвствена линия, ми се струва като нагласена работа. А нали хората не приемат +Анима с мног добро око.

В крайна сметка, аз май очаквам доста повече интриги в мангата, отколкото сигурно има. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 09, 2006 7:20 pm 
Аватар

Ето тук се натъкнах ха едно АМВ за +Anima: http://www.youtube.com/watch?v=BxQ2nbhloEU .Песни4ката е много сладка според мен.
А иначе вече прочетох излязлезлите до сега глави.и ще кажа само едно Сенри е много сладък.Както казах той маи се явява като големият брат в групата.Макари да не говори много си личи колко много обича останалите трима,винаги внимава да не пострадат и винаги тои първи се втурва да помага когато някои от групата е в беда.Сега за пример ми иниква 8 глава(можеби защото токущо я четох)когато онези воиници по-погреска раниха Кооро.Но както каза Роза не се знае какво става във главата на Сенри и останалите трябва да го наглеждат и да го пазят понякога дори от него самият.Още не мога да загрея много за какво му е таиз книга и кои му я е дал.Да в нея слага скъпите му неща,,,но имам чувството,че тя и8ма по-голяма роля за него.

Хъски.Тои е гласа на разума в групата.Този които винаги мисли са последствията.Може би най-сериозният в групата.Осещам,че и неговата история ще е много интересна.Наистина прилича малко на момиче....интересно ми е захто тези обици са толкова важни за него.От далече си личи колко много е привързан към Кооро.Постояно повтаря,че марзи момичетта(може би защоот постояно го бъркат с момиче),но мился ,че си харесва Нана.

Кооро е много сладук,но и доста умен и находчив.Той е свързващото звено в групата.Често го взвмат з аангел,даже и когато като бебе пада от покрива.И то несъмнено по характер едно малко ангелче.И ккато обикновено ми е многолюбопитно от каде с епоявил,кой с аму родителите му(все пак не може да епаданал от небето,малко ме съмнявал още като бебе да е хвърчал),как е решил да търси други като него и защо онзи иследовател се интересува толкова много от него.Имам предчувствието,че около това англече със черни крила има няккава мистерия.

Нана.Тя есладак,добра,но и много плашлива,което е разбираемо след слуцката с баща и.Поне неиното минало си е напълно ясно.Тя на мопменти екапризна и в началото ме дразнеше малко.Също като Хъски харесва скъпите и хубави неща и мисля, че те двама си прилчат дотса.Това ,че е динственото момиче в групата и създава известни неудобства..например сега се сещам за главата в която помисли Хъски за момиче и той се съблече гол,за да и докаже,че е момчее,а Кооро и Сенри последваха примера му.

С няколко думи те четиримата се превръщат в едно малко семеиство.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 17, 2006 3:09 pm 
Аватар

Токущо прочетох и 33 глава.Имaм чувството,че между Нана и Хъски се зауформя нещо.Ако се съдя как тя тръгна без да милси,че я е страх от тъмното д аго търси,когато въжето се скъса и той се загуби и как после двамката се държаха за ръчичка.А мисля,че този жезъл дето Хъски го мъкне още от първите глави ще има някаква роля в историята.А убиите ме не предполагах,че Кооро може да пее.Този сладур е пълен с изненади.В началото ми беше малко смешно когато Хъски се събуди в тъмното и уплачен тръгна да опипва около себе се и напипа Нана и тя като се развика и тръгна да го бие в тъмното....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 21, 2006 12:53 am 
Аватар

Хммм..... още един човек, който познава Сенри :D Осещам, че в следващите глави ще има още моменти от миналото му. И изглежда отношенията между хора и +Анима в Сайрандо май са още по-зле от първоначалните.... Много ми е интересно, каква точно е тази заформяща се революционна групичка и какво толкова е направила Кристал за да я мразят така...... А Хъски май го откараха към столицата.. :o Надушвам една гоненица :lol: Дано скоро да преведат нови глави.... :idea:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]