Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 27, 2006 12:08 am 

SayanMk Да ти кажа 4е в играта те са мом4ета....

You shall be burned by the rage that controls you...
You shall be overwhelmed by the arrogance that disfigures you...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 27, 2006 12:45 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Моля .......... :shock: ....

oooooooooхх... вече 2ри път ми се случва това, обаче за щастие - Вики винаги ме спасява :) Анимето е различно от мангата/играта :)

Вики написа:
Dori & Gura (ドリィ & グラァ ), (Seiyū - Akeno Watanabe)
Twin brother archers serving under Oboro. They are very feminine in appearance and mannerisms, so in effect they often get mistaken for girls. Their gender is specified in dialogue in the game, but the anime adaptation(episode 17)has made it clear that the twins are female.
There are several ways to tell them apart. For one, Dori has purple eyes while Gura's are blue. Also, the bottom part of Dori's clothes are blue while with Gura they are red.

ИзображениеИзображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 04, 2006 9:39 pm 
Аватар

Това аниме не знам точно какво толкова му харесах, ама много ме радва :D . Изгледах 18-те епизода за два дни и сега ме е яд, че не са излезли всички...

Издразни ме това, че действието се разви супер бързо и малко неестесвено в началото, но от 10-ти епизод нататък почна да става много интересно (17-ти и 18-ти епизод бяха най-забавни). Обаче ми е странно как постоянно някой напада някого и нещо не мога да навържа събитията :lol:

А пък по повод Dorii и Gura...първото нещо, по което си пролича, че са жени, беше, че опашките им се виждаха, а нямаше нито един мъж, на когото да му се мятка опашката отзад. Но трябва да си призная, че съмненията ми се разсеяха чак след като изгледах 17-ти епизод :mrgreen:

А иначе фаворитът ми е Oboro :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 04, 2006 11:42 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тз тз тз - за това аниметата трябва да се гледат ongoin'. Защото от налапването наведнъж се губи кефа. Нито имена запомняш, нещата някак вървят бързо.... скапана работа....
Аз лично имам чувствтото, че това аниме го гледам вече от 1 година и повече....... :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 05, 2006 12:01 am 
Аватар

Знам де знам...Ама много се прехласнах :oops:
Единсвеното, което ми беше трудно да схвана, беше кой vs. кого, когато се натрупаха много битки една след друга...

Между другото нещо не съм сигурна кое точно е utawarerumono-то... Hakuoro ли?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 05, 2006 12:12 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми не е казано, че е "някой". Лично според мен, ще е "нещо". - т.е. - действие, решение, постъпка, край/начало...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 10, 2006 11:49 pm 
Аватар

Ох, за една бройка да си помисля, че Derihourai ще се влюби в сестра си :lol:
А като стана дума за Karura...това около врата й защо не се опитат да го махнат? Или и то е без опция 'remove' като маската на Hakuoro?

Сега ми стана много интересно какво следва...С кого ли ще се бият next? И на всичко отгоре много ми се иска вече да се разбере кой и какъв е Hakuoro...

BTW чудех се епизодите на колко време излизат...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 11, 2006 12:07 am 
Аватар

Е как на колко? На седмица по един, както обикновено.

За на Карура нашийника незнам. Или неможе да се махне или тя неиска да го махне. То в епизода когато се появи, имаше един кратък разговор точно във връзка с тази принадлежност, ама не се сещам какво си казаха.

А пък в следващия епизод, като гледам ще е замесена онази младата имераторка с дългото име, ама да видим точно по какъв начин ще е. Надявам се да не тръгне и тя да се бие срещу Хакуоро, защото останах с впечатлението, че се сприателиха.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 12, 2006 3:00 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Еруру предложи на Карура, още докъто се нанасяше 'утре да потърсят начин да го махнат', но тяха 'не, мерси' - явно й напомня за нещо... както и да е - дано накрая й го махнат защото е тооооолкова готинааа... като си пусне косата и без тоя нашийник е просто THE мацка...
отнесох се >_>
Та - следващия епизод вероятно Хакуоро и Ару~~~~~~~~~~ ще се бият на една страна. Просто ще е първата им битка заедно, а за напред ще има още бая.... или поне така се надявам :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 12, 2006 4:28 pm 
Аватар

С малко закъснение изгледах 18-ти и 19-ти еп заедно. Интересно се развиха нещата. Може да се каже, че Хакуоро вече си има (горе-долу) надежден съюзник.

Следващия епизод явно ще дойде нов враг. Всъщност може би ще е първата битка от последната война, където ще се реши всичко (каквото и да е това "всичко" :roll: ). Вероятно оня ангел, дето беше с Yue, ще се появи отново, този път като съветник на някой друг с желание да унищожи "звяра" Хакуоро...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 13, 2006 2:50 pm 
Аватар

Аз се сетих за това, че Karura не искаше да й махнат тоя нашийник, ама много ме дразни, като се сетя, че ще изглежда по-добре без него. Тя настина си е най-хубава от всички женски...ъъм...същества в това аниме.
Обаче ми беше много весело как реагираха мъжете като разбраха, че всички жени са се изнесли от двореца заедно с Hakuoro в 18-ти епизод :lol:

shadowblack написа:
Следващия епизод явно ще дойде нов враг. Всъщност може би ще е първата битка от последната война, където ще се реши всичко (каквото и да е това "всичко" :roll: ).

Да, между другото и аз много се чудя от къде и ка се започнаха всичките тия битки. Айде докато стана император ясно, ама после от никъде някакви почнаха да нападат...или аз пак нещо съм изпуснала...

Цитат:
Вероятно оня ангел, дето беше с Yue, ще се появи отново, този път като съветник на някой друг с желание да унищожи "звяра" Хакуоро

А той май наистина е някакъв звяр...или поне има някакви special powers...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 13, 2006 3:52 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ония 'ангел' ми се вижда high priest, точно като малката възвишена с черните крила... може и да са роднини...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 13, 2006 5:02 pm 
Аватар

ми айде щом го хвалите да видим един епизод...

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 22, 2006 10:32 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Тея дни го изгледах защото бях питал за аниме с елфи. Та това аниме определено ме смаза на тая тема. Супер разцепващо. Има много раси в него и якото е, че падат супер яко меленца. А тея двата ангела тая с белите крила и тая с черните по-малката дето и се води сестра направо цепят в такива масови мелета :mrgreen: . Просто това аниме е супер лудница и е много добро. Най ме радва Oboro и след това Benawi. И двамата са супер силни(е не по-силни от Hakuoro като излудее)и имат доста висока оценка за честа особенно Benawi. Де да знам като го гледах в началото си мисля, че тогава когато Benawi още беше от лошите живееше само за едно нещо - да срещне наистина силни протижници с които да се бие. Като чели той живееше за това. Просто тея двамата(Oboro и Benawi) къртят отвсякъде.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 23, 2006 11:46 am 
Аватар

Аре бе ,кога излиза следващия епизод?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 10 [ 142 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]