|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 7:16 am |
 |
Anime<O_O>addict |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
|
Shadowcat написа: Аз само Данон ям, от другите ми се гади.~ нормално няма какво да ти се гади от мялко което дори не е мляко ... няма 1 бактерия , доказано ^^ в днешно време хората са заменили исинското с боклуци но пък вкусни боклуци
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 7:29 am |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Имаше едно мляко " На дядо от село", което чупеше на баба нишестето, но колко са му го вкусвали дедовия?  Явно много зяпате космясалата анална катерица на рекламното Ути, че толкова му се кефите.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 4:17 pm |
 |
hellraiser |
|
 |
|
spiralkinda написа: Имаше едно мляко " На дядо от село", което чупеше на баба нишестето, но колко са му го вкусвали дедовия?  Явно много зяпате космясалата анална катерица на рекламното Ути, че толкова му се кефите. и бабиното и дедовото съм опитвал - сичко става
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 5:18 pm |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
На Бабинка ~
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Коя ви е любимата марка кисело мляко?  Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 10:00 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Цитат: Пършевица Tова е единственото КИСЕЛО кисело мляко... Другите гореспоменати марки са пластмаса... А най-добре е домашното (like nobody else said it)...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|