|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 13, 2008 11:11 pm |
|
Rampage |
|
|
|
наистина
Последна промяна Rampage на Пон Дек 15, 2008 11:13 pm, променена общо 1 път
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 13, 2008 11:40 pm |
|
Rampage |
|
|
|
еп беше готин само ако спрат да цензурират всеки як момент
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 9:52 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
да бе.. тия май нямат никакво намерение да правят Тсукуне по-силен.. Много се дразня на тези отклонения от мангата... а ако си бяха карали по оригиналната история,щеше да има по-голям успех.. Сега и бариерата пада,щото онези се върнали в истинската си форма - що за бариера е това, на headmaster-а реномето му пада така Не знам защо още го гледам...
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 8:14 pm |
|
altostratos |
|
|
|
Чесно дати кажа,в момента него гледам ,стана ми нещо скучно и изчаквам сичко друго да свърши,чак тогава щего почна пак .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rosario to Vampire [saga] Публикувано на: Вто Дек 23, 2008 4:10 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
А то raw на 12 излезна преди ден-два.Питай Chihiro,не нас(или ако си на m33w като мен ще има да си чакаш...) аз мисля да изчакам направо двд-риповете от m33w,като гледам няма да е чак толкова далече в бъдещето...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Rosario to Vampire [saga] Публикувано на: Вто Дек 23, 2008 11:51 pm |
|
Catwoman |
|
|
Регистриран на: Сря Май 09, 2007 3:36 pm Мнения: 984 Местоположение: София/Варна
|
Dypeshnik написа: Само като гледам как разтягат историята и остава още 1 епизод се досещам още сега как ще претрупат целия 13-ти.Даже имаше почитатели,включително и мене,кото искаха да видят какво ще стане с Тсукуне,дали има някакви сили ала бала нещо от тоя род,просто последния епизод ще бъде уникален,до сега разтягаха локуми и последните 3 епизода почна съществената част,мразя като стане така. И аз това се чудех...уж някакви сили трябваше да покаже и това момче най-накрая. И в други анимета струпват историята така накрая, но не разбирам защо.
|
|
|
Заглавие: Re: Rosario to Vampire [saga] Публикувано на: Сря Дек 24, 2008 12:47 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Баналните разговори,непростимата цензура,неловките моменти,които ми се броят на едната ръка и тегленето на локуми,но на кратко разпускащо аниме,което може да се гледа след като си прекарал адски скучен и тъп ден,а това напоследък на мене не ми се случва...няма как е да се случва просто с тези предстоящи празници много работа се отваря... Опс май се онесох в много offtopic....Rampage написа: аа мой човек ти какво очакваше бе.тва не Gundam-изникват 5000000000 робота и взривяват всичко.ако си чел мангата няма от какво да се оплакваш Виж над моето мнение какъв е въпроса,свържи схемата и след това ми кажи дали се оплаквам.
Последна промяна Dypeshnik на Сря Дек 24, 2008 1:46 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|