|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) Публикувано на: Пон Дек 22, 2008 10:24 pm |
Zung |
|
|
|
Този епизод си заслужаваше заради няколко неща: 1. Сгънаха сърмите на иноваторите 2. Яката битка 3. Плесницата, която отнесе Уанг Лиу Мей
Че Луиз е тъпо го знаехме още от 1 сезон и сега стана вече нескриваемо. Саджи си един голям лигльо и това е - надежда има обаче...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) Публикувано на: Вто Дек 23, 2008 2:45 am |
|
velkito |
|
|
|
Здравейте, като някой който досега не е гледал нито един от гъндамите, ако пожелая да гледам този сезон, трябва ли да знам нещо за историята предварително, или да съм гледал някой от по-старите преди това? мерси
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 3:39 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
По мои сметки безполовите са осем. Епизода беше екшъъън. Нена е ужасна, както винаги. А Локон беше страхотен...End of story.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) Публикувано на: Нед Яну 11, 2009 3:08 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
wow чак на 3-та страница малко бъмп и искам да кажа че новия ОП къртии Цитат: особено голия Тиерия niah niah
|
|
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) Публикувано на: Вто Яну 13, 2009 10:43 am |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Епизода ми хареса, особено след като Тиериа видя сметката на ония 'убавец. Също така ми е любопитно колко голям ще е тоя coup дето го армията го организира, ма щом цанят и полковника вътре сигурно ще е достатъчно Абе предстоят интересни епизоди.
|
|
|
Заглавие: Re: Kidou Senshi Gundam 00 2nd Season (есен 2008) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 6:21 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Новата песнична ме разни... първата на UVERworld беше толкова епик. Локон нещо с иноваторката на кораба си има лафче. Саджи се прежръща в някакъв Шинджи-рипоф xDDDЦитат: уоу Халлелуя май и 2 секунди скрийнтайм нямаше знаех си че няма да има повод да се израдвам Алелуя почучи жена, сега сигурно му го връщатМа верно ... аз ръшнах 1-вия сезон преди няколко дена беше толкова епик. Но сега въпросите които си задаваме ги съкратиха до формат. "Луиз и Саджи ще се съберат ли?" "Кой ще забърше новия Локон?" Добре че има достатъчно екшън, че на мен ми дойде малко в повече романс. Buuut Tieria in a dress >> priceless xDDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|