|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: My Art + Pics:Inc ^^'  Публикувано на: Нед Дек 21, 2008 11:46 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
Almateria написа: "Опита" с туш много ми харесва ; ) Мхм , и на мен ^^ А и дедето е станало добро ^-^
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pics:Inc ^^'  Публикувано на: Пон Дек 22, 2008 3:42 pm |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Страхотно бързо напредваш. Продължавай все така. Найстина учиш бързо, а и ти се отдава.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pics:Inc ^^'  Публикувано на: Пет Дек 26, 2008 2:06 am |
 |
blurymind |
|
 |
|
удари ме по слабото място с този темпер. Много обичам живописа. Ще прозвуча прекалено много като себе си,но ще кажа че много ми хареса дядото и гръцката статуя.. Особено текстурите които са се получили в дядото и скечестото и разпиляно щриховане на статуята. Ако някой ти каже че не е готино,просто няма вкус за тия неща. Аниме рисунката не ми хареса и няма да се впускам отново в диво коментиране,усетих че не бива. Снимката с китарата е много експресивна и добре оформена. От грима по очите ти (бтв добре ти стои) до избора на филтри при обработката. Не мога да кажа копче просто- добра снимка и добър модел,браво
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pics:Inc ^^'  Публикувано на: Сря Дек 31, 2008 8:23 pm |
 |
Line |
|
 |
|
Мн. Добър 5?
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pics:Inc ^^'  Публикувано на: Чет Яну 01, 2009 12:32 am |
 |
'Rage_Styler' |
|
 |
|
Gigs написа: Бай Иван доживя да го постнат в Анимес  Е, то бай Иван май още едно момиче го беше показвала тука някъде. Иначе от последните 3 рисунки третата ми харесва най-много
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|