Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 8 [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 29, 2007 3:31 pm 
Аватар

след смърта на Хю и на мен анимето спря да ми харесва ,просто вече го нямаше големия лош ,навъдиха се сумати смешници ,Ноа също трябваше да си остане погребан ,да не говорим ,че последната битка с Таскър не струваше

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 30, 2007 11:54 pm 
Аватар

Чак съм доволна че свърши ... това бяха едни мн пропиляни 51 епизода :? Най-хубавото нещо в анимето си останаха българската песен и хубавите очи на Amil Gaol :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2007 12:05 am 
Аватар

Айде и аз да си кажа мнението, макар и малко късно.

Като за последен епизод можеше и по-добре, но можеше и много по-зле. Очаквах повече от битката срещу Таскър. То беше ясно, че Амилчо ще помогне на Зед, ама като цяло свърши твърде бързо.

Иначе бях малко изненадан от появата на оня (забравих му името :roll: ) - смятах го за мъртъв, а той се оказа жив, че и Ex-Machina извади - въпросното спиритче беше доста силно щом оцеля срещу Таскър за повече от няколко секунди. :)

Като цяло анимето не беше лошо. Е, можеше и по-добре, но то това мога да го кажа за почти всяко заглавие, което съм гледал, така че... По начина, по който свърши, има всички условия за продължение (даже няколко). Ако има продължение - добре, ако не - пак добре. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2007 10:15 pm 
Аватар

shadowblack написа:
...Иначе бях малко изненадан от появата на оня...
Ginga ;)

аа.. иначе.. с риск да бъда заклеймена като човек без вкус за анимета, ще кажа, че на мен страшно ми хареса като цяло.. графиката, музиката, историята.. нз.. нямаше момент, дето да ме издразни.. Jiko малко ме нервеше, ма иначе е симпатичен дядка.. :lol:
и края ми хареса.. на вятърничав човек като мене нямаше как да не хареса.. :D просто ги обичам тия неща с вятъра, фърчащите перца и главният герой, останал сам, зареял се нанякъде.... *бърше сълзичка* за мен е идилично.. ^^' и затва ми се нареди сред любимите анимета...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2007 12:10 am 
Аватар

След като си бях оставила последните 6-7 серии да се натрупат днес най-сетне си ги изгледах и какво да кажа... Зед + Амил Гаул = :love: А като видях Амилчо да се усмихва направо щях да се разтопя :oops: :lol:
И на мен ми стана гадничко за Ноа, горкичкия тъкмо се осъзна и свърши в инвалидната количка :? Пък и с новия си вид ме кефеше много повече отколкото преди :P Ама пред перспективата да го убият и да чуя още някое дълго и предълго прощално слово... no, thanks :nope: Роя си стана сестра, лекува си хората, но много се радвам, че не я забъркаха по-интимно със Зед - според мен хич не си подхождат и изобщо не си ги представям като двойка :roll: И тъй като сега гледах и епизодите със Сара и нея ще я изкоментирам - усети се и тя накрая за какво й трябва Амил Гаул :roll: Да беше почакала още малко че да се самоубие от отчаяние че е постигнала това, което е искала винаги, като е убила онзи, който е искала да защити :x Whatever, нали все пак се осъзна преди да умре... Мир на праха й и за другия път да знае - първо мислиш, после действаш :roll: :lol:
Вярно, че имаше някои неизяснени неща, но на мен ми се струва, че ако бяха почнали да разплитат всичко не само нямаше да им остане материал за ОВА, ами и щяха толкова да го разтеглят, че в крайна сметка във всяка серия щеше да става по едно голямо нищо и само шяхме повече да се изнервим :roll: Тъй или иначе на мене края си ми хареса и сега само ще си чакам за ОВА-та :P :wink:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2007 7:03 pm 
Аватар

Зед+Амилчо=Яко :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2007 11:40 pm 

малко тъпичко свършва според мен ... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 02, 2007 10:58 pm 
Аватар

Сега се сетих за оня момент в 49 ли беше, 50 серия ли беше, когато Роя се втурна да помага на Зед, а Джико я спря и й вика "Недей, и аз искам да видя силата на Таскър" и после като показаха оня налудничав поглед и си викам "А, не, тука всички се побъркаха - майката на Зед, Ребека, Хю, Дюмас, Хайрам, Ноа, даже на Зед взе да му хлопа дъската, що да не му стане нещо и на Джико?" :roll: Пък като каза "Това ли е силата на Таскър, която толкова много търсих" (или нещо подобно) си помислих, че вече наистина всички са си изгубили акъла... :roll:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 8:02 pm 
Аватар

Аха :idea: Ми поне последните два епизода се нагледах на екшъни и визуални ефекти :D :lol: Тези две епизода сигурно ги зарязах вече цял месец...... както и да е..... не ми се искаше да има чак пък такъв край, все очаквах нещо друго..... все пак нищо не мога да направя, много си харесвам сълзливите, бозави happy ендове :(

И за моя голяма изненада всъщност ми хареса...... 1000 неща останха неизяснени, но това е в плюс.... току-виж взели нещо за нов материал......въпреки че не ми се иска, нещо малко след епизодите с Ребека и Хю почнаха да опропастяват историята..... още от тогава си личеше каква ще бъде главната тема ( търсенето на сила ), ама все си мислех, че ще доразвият и свят и герои..... а то к`во.....добре, до тук с косурите, вярно че можеше и повече, но и това което ни дадоха не беше зле....

Някакси ми стана жал за Ноа, вярно по едно време беше доста досаден, ама какво да се направи, хлапето винаги си е било болнаво, нормално е от него да си изгуби ума веднага щом му се даде възможност да направи нещо друго освен да посещава болница... мислех си, че ще си остане в новия вид..... все ми се струваше, че се е оправил от самото си идване в Калм.....

Таскър беше готин, особено когато беше в едно с Зед :twisted:
Поне тук не си бяха спестили усилията и го бяха наблъскали с 1001 способности.... Зед така и не успях да разбера какво точно искаше, добре че поне той накрая разбра..... :lol: А в едно с Амил Гаул, малии :love: Май няма друго мнение по въпроса..... И така, светът беше спасен, всички се върнаха да живеят щастливо, Зедчо си ходи свободен където си поиска, спиритите май пак се разпиляха, и всичко е тип-топ. Можеха да доразвият малко Мики, на края изглеждаше доста, ххххмммм...... не детински.......

И имаме доста поучителен урок : "Не търсете власт и сила, тя ще ви донесе нещастие" :idea: Абе, хубаво си беше, мог да преглътна моите изисквания за фентъзи истории.... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 8:16 pm 
Аватар

Току що го приключих това аниме :( Хареса ми, но някак кратко ми се видя, с незавършен край :evil:
Излизало ли е нещо ново ?
А и някой разбра ли защо се казва Киба :roll: От начало мислех че ще вкарат някой нов герой, но после реших, че е заради бялата му коса :P (бял зъб, ех не е точно казано че е бял де...) доста налудничево :lol:
Честно казано ми е много мъчно за Зед, тц не си падам по такива карища :evil: , сега нз какво е станало с него :(
П.С. Незнам дали някой друг е забелязал, но аз лично половината аниме съм го срещала в други... самите случки,идеи , някои герои, елементите дето ги съммонгват, присъстващи знаци, хийлинга и прочие... На мен това ми се стори странно, но май е нещо нормално... :oops: Кой от кого крал иди че разбери :lol:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2008 8:20 pm 
Аватар
Цар Алко

Нищо не е излизало, не вярвам и да се случи... :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 5:48 pm 

...

Последна промяна pepi09 на Съб Фев 22, 2014 12:46 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 4:53 pm 

Използвай търсачката и намери OST-то на анимето. Там би трябвало да я има.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2008 12:57 am 
Аватар

Има ли в анимето комедийни елементи?

Yu-Gi-Oh
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2008 12:58 am 
Аватар
Цар Алко

не.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 8 [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]