|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 23, 2006 1:57 pm |
|
Super Goku |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
Мда, тия имат ултра зарибен картуун, току-що пък даваха ГитС САК и започва Самурай Чамплу
П.С.Английски дублаж - сЪЪЪЪкс много здраво.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 23, 2006 11:37 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
Vegetto написа: Супер! Само заради Cartoon Network си заслужава тази програма! И много аниме пускат - попаднах на DBGT, Inuyasha, а сега гледам Fullmetal Alchemist!
EDIT: а след алхимика почна Eureka seven!!
Аз велзнах в сайта на картуна и там си има разписание на това което ще дават ама нещо не схващам може ли някой да ми обясно моля?
www.cartoonnetwork.com
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 24, 2006 12:03 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Мммм...кое по-точно не разбираш? Ето го разписанието. Отгоре гледаш датата, а в самата таблица си пише кое кога го дават (от ляво е часът, а от дясно като натиснеш линка срещу някое от филмчетата, можеш да видиш всичките епизоди по часове и дати кога ги дават) . Само имай предвид, че те вървят с около 7 часа назад от нас...
Последна промяна Oni_no_ko на Пон Юли 24, 2006 1:46 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 24, 2006 6:20 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
А бе мани HBO,мани Cartoon Network(аз ли4но ни6то интерестно не мога да засека,само некви тъпизми.По-добре да си гледам тоя на ТВ-то).
Наи-важното е,4е има ESPN!!!
Гледам си Басебол,като му дойде сезона 6е си гледам и НБА,оба4е най-много се кефя,4е 6те мога да видя The X-games live(не да 4акам сумати години да ги видя,и в нета ни6то не показват освен 1,2,3 място и класиране).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 24, 2006 8:25 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
victor_1988 написа: А бе мани HBO,мани Cartoon Network(аз ли4но ни6то интерестно не мога да засека,само некви тъпизми.По-добре да си гледам тоя на ТВ-то).
Наи-важното е,4е има ESPN!!! Гледам си Басебол,като му дойде сезона 6е си гледам и НБА,оба4е най-много се кефя,4е 6те мога да видя The X-games live(не да 4акам сумати години да ги видя,и в нета ни6то не показват освен 1,2,3 място и класиране).
при мен е същото за картуна.-_________-'
Все тъпи детски дават и наистина е по-добре да си гледам този в нас.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юли 24, 2006 8:43 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Safiir написа: А някой има ли представа каква връзка се иска за да се гледа нормално с тая програма? Или по-точно какъв трансфер ви прави докато гледате?
нормална аз си гледам съвсем спокойно. (пък и не ме интересува какъв трансфер ми прави)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 25, 2006 12:01 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Vegetto написа: Oni_no_ko, това леко не се връзва... Според програмата в момента трябва да има Billy & Mandy, но дават някакъв малък Scooby Doo... (взел съм в предвид часовите зони, а освен това те си пишат: ON NOW)
Ми единственото, за което мога да сетя като причина за това, е time zone-та....
Виж дали ти е нагласено на eastern, щото разликата с България и източното крайбрежие на САЩ е приблизително 7 часа. Ако не е това, не знам
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|