Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 28 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 1:43 pm 
Аватар

Pain реипна Коноха с тоз съммон...само дето ко съммонна не разбрах :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 2:00 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Какво ти половината, тя цялата на Коноха я няма :shock: Не знам за съмонн-а ама ако е викнал някое опашато ще стане супер весело....жабите от друга страна какво правят? О.о То, че Наруто идва, идва, ама жабите са намислили нещичко

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 2:24 pm 
Аватар

ЕЕ тва се казва глава много и хареса...Пейнт унна Коноха а жабата съммонна нещо то се вижда близо до мястото на зрива, явно Тсунанде ще оживее..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 2:52 pm 

Чаптъра ме изкефи много... Тотално разрушение просто... :shock:

Онова, което се появи в средата на кратера не беше съмнато от Пейн... Защо иначе щеше да му се появи удивителна от учудване... Сигурно Ма-фрог е призовала Наруто и Па-фрог...

И отделно - защо ми се стори, че телата на Пейн, които бяха сега при Конан умряха... Защо всичките се изпонатръшкаха на земята? :o
Ако сега е останал само Яхико Пейн мисля, че Наруто просто ще му насини задника отвсякъде...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 3:07 pm 
Аватар

ся ше ма изкефи наруто да е мутирал в нещо средно между жаба и лисица XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 3:31 pm 
Аватар

тц.. по-добре ще да е да прилича на Джирая :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 4:44 pm 

Това е краят на Коноха :lol: Време е Наруто да стане роуг-нинджа като Саске и после и двамата да се срещнат и понеже Наруто ще е освирепял още повече от Саскето ще му нарита задника като на първокласник.

Пейн просто смаза Коноха, защото изобщо не очакваха такава атака питам аз обаче защо не са си научили урока още, когато Оро ги нападна първия път - просто са некомпетентни и това, а мазалото в селото е най-голямото доказателство за това. Ако ги бяха нападнали всичките Акатски на 1 път не се знае какво щеше да стане, а в момента ги мачка само 1 - дори да е 6 човека.

Не е ясно Пейн за какво точно са му тия зверове освен за това, което най-директно каза в мангата - за геополитически манипулации в Наруто-света, което като се замислиш е голямо клише към поредния world-domination злодей. :lol:

Тсунаде като Хокаге засега не е показала много акъл - единственото, което направи беше да вярва в Наруто и да се озъби на стареишините и с това се изчерпа - дори не следеше Данзоу като хората след като му позволи да убие жабата-вестоносец. Лекува пострадалите това добре, но ако имаше една направена дивизия от нинджи, която да извежда и лекува ренените и това да е единствената и функция мисля, че щеше пак да се свърши същата работа. Ако нещата между Пейн и Тсунаде остант само на нивото на разговора, които проведоха лично на мен ще ми стори голяма загуба на потенцила за една хубавка битка в тази манга. Откакто започна мангата сме видяли само 1 Хокаге битка (ако не броим тази на Оро и Тсунаде), така че щеше да ми е интересно.

Наруто в време да си довлачи и той задника и да го видим какво толкова е научил. Лично на мен ми се иска да почна да използва и втори елемент освен вятъра или поне да научи нови техники не само един расенган. Според мен лично този елемент трябва да вода, защото вятъра само засилва ефекта на огнения елемент на Саске, така че трябва да научи нещо, с което да му се противопостави.

Да не говорим, че е време и Саске да дофтаса със своята свита. Него лично не виждам какъв му е проблема - собственото му заблуждение и желание за отмъщение го навряха в кашата, която е в момента. Ако пък и не осъзнава и че Мадара го манипулира ще е още по-голям боклук - не харесвам Саске, така че си го храня не ми обръщаите внимание. :lol:

Относно бъдещото развитие на мангата нека не забравяме и че има още доста неразгадани неща около Мадара и очилатия педал Кабуто, чийто Оро-фетиш ескалира на ента, че да го канабилизира.

П.С. Сори за дългия поуст, но по-добре от това да пускам 20 едноредовни поуста :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 5:10 pm 
Аватар

тоз големия охлюв взе че спаси Сакура, вероятно и другите по-главни герои ще са оживели
това дето жабите го призоваха едва ли е Наруто - прекалено е голямо, може да го сравните с Пейн във въздуха на същата страница е, поне 4-5 пъти по-голямо е от него.. а той събира бижуутата точно за да не му пречат, а да може да си прави к'вото иска както сега, ако не ги беше събрал повечето след една такава фронтална атака срещу цяло село щеше да трябва да се бие с някой алианс на селата+бижуутата им примерно
Кишимото добре си разгръща историята, мен поне си ме кефи, брутален удар срещу нинджа-света се получи
малко ми прилича на равновесието на великите сили - всеки държи някакъв коз и се пази баланс т.е. мир, козовете (бижуутата) вече ги няма почти, тъй че пред света няма пречки за една всеобхватна война, подхваната от Пейн

сега май само Яхико остана, за другите сигурно не достига чакрата.. хм дали Нагато не ги зарежда с чакра в оная стая там и сега им се изчерпа цялата налична за таз мошната атака, сега и срещу съмона на жабите ще драпа, едва ли ще има сили и за срещу Наруто

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 5:42 pm 
Аватар

Това не го очаквах :shock:
Коноха е унищожена и сигурно над 60% от ниджите мъртви. Имба ниндижите със сигурност ще са оцелели някои както и някои ще са мъртви.
Интересно е че Саске искаше да си отмасти на Коноха а тя вече е заличена от картата какво ли ще прави сега?
Друго интересно е че идват тия от селото на Lightninga които ще видят разрушението и ще се върнат да докладват,че коноха е унищожена и ще има събор на хокагета на останалите села кризистно да се чудят как да се справят със заплахата.
Онтосно това Наруто и Жабите ще направят някакъв powerfull sumoning.
Относно Danzou ем 100% вече няма на какво да стане хокаге не е очаквал,че ще бъде толкова разгромът на селото. И е доста вероятно да се отцепи на някъде с някакъв брой нинджи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 7:25 pm 
Аватар

Тоя чап ме хвърли в мега шок :shock: А тоя май измъкна душата на Шизуне от нея-поне на това ми заприлича,интересно дали ще оживее.А тея пейновце дет лежаха просто бяха ония дет Конохамару и Какаши ги смляха.А после Яхико или Нагато призова нещо и останалите паднаха в безсъзнание.Колкото до Коноха,Пейн не можа да я изнесе цялата,а Сакура ся за ко се разкрещя така,да не би Тсунаде да е хвърлила топа,щот нали бяха заедно преди експлозията?!А жабките кво призоваха,колкото и да се кьоря в страницата не мога да го разбера кво е.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 7:54 pm 
Аватар

То не е ясно какво е и от къде се взе :lol:
Тои и Deidara почти направи също с sand village :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 9:01 pm 
Аватар

Усещам развръзката на скучния момент,витаещ от няколко чаптара насам.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 9:17 pm 
Аватар

Добре казано :nod:

Хаку аз не видях до този момент да се е обръщал някой към Пейн по друг начин освен с тази "титла" . Все пак в последните чаптъри разбрахме, че има кукловод и Нагато се подразбираше. Предполагам, че това (момчето ученик на Джирая, все му забравям името) е умряло и Нагато се е опитал да го съживи и вместо това се е получило нещо като обсебване на труп ... дотук добре веднъж с труп - с труп завинаги :lol: и се започва набирането на сила, нови трупове и така до сегашната бройка на Пейнчовците. И до това "аз съм бог" .
В спойлерите имаше инфо, което не видях в мангата. Понеже е фейк ще го споделя открито - там се казваше, че Пейн е бил победен веднъж от Мадара (ммм може и да съм се объркал поне така разбрах това "Konan thinking: "Its the same as that time..."

Small three panel flashback of Pain being enraged by Madara at their first meeting in the manga" ) . Та Мадара> Пейн и според мен, малкия дявол искам да го видя сериозен и в действие, ще е епично :) .

Друго - сега след като поредните тела на Пейн заминаха е време на голямото връщане на ... Джирая .. в ролята - неговия труп :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 10:27 pm 
Аватар

Предполагам, че съм се объркала много яко, но Пейн и Нагато не бяха ли един и същи човек - ученика на Джирая. Джирая е мислел, че Нагато е детето от предсказанието за бъдещето на света и го е обучил, но после той (Нагато) започнал да се подвизава, като Пейн. Накрая Джирая разбра, че детето е Наруто. Май Пейн искаше свят без войни заради детството си...
пп. А колкото до Саске, ще разбере , че са му взели отмъщението и от яд ще си резне вените. *Стиска палци под масата.*
пп2. На мен ми се стори, че са призовани 3 фигури, но колкото и да се блещих не можах да го идентифицирам това чудо... :lol:

Последна промяна haku_chan на Съб Дек 20, 2008 12:24 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 19, 2008 10:37 pm 
Аватар

Кукловода е Нагато,Пейн са всичките му "сили",които го формират,това той го ползва като нарицателно,за бъдещето,което очаква Великите Общности(ако така е правилно казано,поправете ме ако не е)затова неговите представи са изопачени,че е бог.Доколкото разбрах последно намеренията на Акатсуки са по-важни от неговите,а те са власт,на кратко казано.Обаче начина по които ще я постигнат е след като използват Джинчуурикитата които са събрали,до момента.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 28 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]