|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 9:40 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ЧБ си е за Ейс reserve .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 19, 2008 11:35 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Аре като се правите на пичове и показвате че знаете японски, поне казвайте къде теглите raw-а, че аз никога не мога да го намеря >_>
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 20, 2008 1:19 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Цветната страничка с Зоро, Нами и Луфи цепи мрака и определено заради нея си е струвало чакането, но това : " Той каза " Обичам те"..." направо ме разби, ее тая девойка трябва да я вземат . Отделно Луфи и Бъги отново заедно, доста смешни чаптъри ни очакват, поне двамата се допълват когато стане дума за битка, защото плодовете им са абсолютно противоположни.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Дек 21, 2008 12:01 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
SHADOWSONG написа: Най много се упасявам да не се освободи и Крокодила за който мислех че е на свобода но явно.. Е, той може да не го освободи нарочно, ама ако пък вземе че стане голямо меле ще стане
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 29, 2008 3:01 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
отмина и поредната Jump Festa - 2009... още едно събитие за което само четем ама с удоволствие бих си разменил мястото с някой джапонец там (къде беше Кума преди 10-ина дни да ме пита къде искам да отида >.>) и тая година си е имало голяма OP сцена със събития и през двата дни Общо взето са отбелязали 10 години анимирано One Piece и сеютата са направили доста сериозно участие, приказвало се е за новия 10-ти филм, малко за Импел Даун, за бъдещето на OP - нищо фрапиращо все пак де, сериозни спойлери от Ода и екипа изобщо много трудно могат да се изкарат, вероятно ще им навлече доста проблеми от страна на издателите Ода е казал, че обмисля в момента сцените, които ще кулминират в края на Импел Даун арката (както и че всяка от тия сцени има потенциала да е <цитат:> "епична") и че ако нарисува всичко както му се иска няма да опре скоро до невероятните острови от Новия свят, затова би му се искало да приключи Импел Даун за година (не става ясно дали вкл. със, или без войната, но аз ще се надявам със да е ^^); за новия свят той сам няма търпение да стигне защото има куп идеи, които иска да нарисува - сигурен съм че няма да разочарова това което е по-спойлващо е, че е показал скица на Джинбей - макар и само за миг както и няколко скици на герои от 10-тия филм но как и да е, най-якият момент заради който всъщност и поствам туй са благодарностите от публиката към Ода: http://jp.youtube.com/watch?v=q5lwBjYs7-g ... дам... този в костюма на костенурка и с рибата на главата е (иди)Ода (srlsy wtf?!) мога да се присъединя и аз към благодарностите ^^ сорс за инфо и снимки, както и повече и по-подробна информация - тук: http://apforums.net/showpost.php?p=978524&postcount=1 (там по-долу има линкове към всички постове с инфо) http://kaizoku-fansubs.com/forum/viewtopic.php?id=10408 (скрол надолу има няколко поста с немалко снимки) малко рандъм снимки: това май е играта: Замери Кума с тежък предмет яко фигурки.. и още малко .. малко оф-то-пик, но много радва: Reborn ^^
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|