Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 40 [ 594 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 2:07 pm 
Аватар

loader написа:
Това с мозъците,което измислиха изобщо не ме грабна :? Manga editor's world is unknown to me !! 2-ма човека трябва да ти харесат мангата и вече е популярна ? ааагх..

Всъщност ако се замисля над въпроса, тази манга доста прилича на автобиография на Охба и Обата.Предвид че втората им манга е чист Shonen може да се има на предвид че и преди са искали да правят нещо подобно но не се е получило.Може би точно така се и родил Death Note..Факта че Бележника беше доста популярен им дава избор да правят каквато манга (с някой ограничения де) пожелаят.За пръв път мисля за мангата по този начин но наистина нещата се връзват.Естествено че много от нещата ще са променени..Но някак си варианта с "дълбока" и смислена манга целяща да се превърне в култ (познато?) е просто странно съвпадение.Оставям и това че просто черпят от личният си опит, но дали има по големи връзки можем да видим само в следващите глави.

Иначе като цяло 12 чаптър беше добър.Часта в Суесейша беше доста добра и очаквам да се завърже едно доста голямо приятелство между нашите творци и едиторите, който за сега са само пичове.Частта в студиото също беше добра, колкото и да ме дразни понякога тая кифла ритниците и "бойните" сцени винаги са ме развеселявали (Далеч по забавно е когато не те маризят теб че си забравил нещо XD).Както и тръгнало следващите чаптъри могат да се окажат доста интересни.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 10:50 am 
Аватар

Аnd they're in :lol: . Знаех си, че ще трябва да се изправят срещу психото,но той нали има право да махне 1 манга ? Трябва да направят нещо адски добро,че editor-in-chief да не се съгласи с желанието му.
"Since you want to be a mangaka I bought you .. Pencil-chocolates" =)) Е тва е най-добрия подарък за 1 мангака =)) А тая история където маймунчо им измисли, е по-добре от тая само с мозъците ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 12:48 pm 
Аватар

Хубаво го измислиха края... спечелиха, но не съвсем :D Доволно очаквам следващият :)

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 16, 2008 7:14 pm 
Аватар

Тези двамата не мога да ги видя оженени ... То бива бива срам, ама чак до такава степен... иначе беше забавно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 2:18 pm 
Аватар

Хахахаха много забавен чаптър....Хехехехе Хехехехе :lol: Явно много време е чакала да и пише.......Сега след като спечелиха.....Едитора както винаги рулира...Обаче се чудя кво ли ще стане в новото даскалу дано има майтапи....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2008 8:14 pm 
Аватар

It's over 9000 !.. yen :drop:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2008 12:25 am 
Аватар

Най-сетне седнах и прочетах к'вот има излязло. Еми, просто много приятна и сладка манга, не е някъв натрапчив романс или куха комедия ~> някак си е много балансирано и естествено всичко. Можеш да усетиш духа на това как се прави една манга. С 2 думи много приятна и развличаща манга. Дано да не се превърне в някакъв бозав романс, или по-лошото да я дропнат :-0 (определено ше прожължъм я следа ><)

п.п.'yasumi~suu

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 2:54 pm 
Аватар

ЕЕ и сега ново заглавие ще мислят дано да е нещо по добро от това с мозаците... И парите.....Нещо Ечч..... :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 12:14 pm 

Ей че са упорити тия двамата ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 12:31 pm 
Аватар

След този последният чаптър си мисля, че мангата ми харесва :) А и артът се подобрява с всеки чаптър. Готино и опасно се получи, че Eiji им е фен ... Доволно съм...

изненадах се, че Bakuman излезна преди One Piece

Edit: верно ли ?! чувствам се прецакана, защото от 2 дни мъча рифреша на бака ъп :lol: мерси =))

Последна промяна mona_fei4kata на Съб Дек 13, 2008 1:34 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 1:07 pm 
Аватар

mona_fei4kata написа:
изненадах се, че Bakuman излезна преди One Piece

Ми то няма глава тая седмица :lol:
Еиджи им е фен.. и е тотално луд :D първо като им каза,че е харесал тяхната манга най-много си помислих,че ще иска да му станат асистенти. Но това няма да се случи в близките 6 месеца :lol: за нас може би след около 2 седмици минимум

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 4:48 pm 
Аватар
in need of a hero

Ейджи си е лице от класа, просто нямам думи за него. Много ми е сладък, дано да го включат малко повечко в действието за напред.

Иначе си умрях то смях с целия този хаос който настъпи изведнъж. :lol:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 18, 2008 3:12 pm 
Аватар

Ейджи е голям изтрещеняк,като каза че им е фен направо ме разби. :lol: :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 20, 2008 2:02 pm 
Аватар

Тая манга става все по-готина с всеки изминал чаптър. Изкушавам се да я оставя за 6 месеца и да я чета след това наведнъж.... ама няма да мога:V

Профил  

Заглавие: Re: Bakuman
МнениеПубликувано на: Пон Яну 05, 2009 9:43 pm 
Аватар

Много готина манга. Особено любими са ми моментите, когато видя струпани манги и след заглеждане разбера, че е някой и друг том на Dragon Ball, на Наруто или някое друго известно JC заглавие, плакат от последния Наруто филм, въобщеее... А когато за пръв път показаха студиото на чичото, с всички тези ation figures и броеве на JUMP :shock: ... Не е истина просто. Кефи ме и да разбера малко повече за живота на мангаката и особено за работата в JUMP. Супер леко ми стана на душата като разбрах, че Неджи е фен на Ашироги :). Нещо не ми се четеше за типичното шоненско противопоставяне. Последната глава също беше много nice. Да видим как ще постъпят нашите след като получиха коментарите от редакторите и другите известни мангаки на JUMP. Чакам с нетърпение :baby:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 40 [ 594 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]