|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 2:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=429_1344280938.gif) |
Aerith |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Вероятно така ще направят -- но 3 филма на 1 DVD ... като се има предвид, че само първият е около 50ина минути ?!
Бтв, музиката е <333. Нямам търпение да се сдобия със сингъла на Kalafina (новоизгряваща група* от 2 мацки, под крилото на Kajiura Yuki ^^)
*понеже не е много ясно дали те ще продължат да се изявяват и занапред или са специално създадени за Kara no Kyoukai само...
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 23, 2008 10:06 am |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Цитат: only 1 month left before supposed date(22.02.2008) of kara no kyoukai first dvd release.
... намерих го при последното ежеседмично търсене на инфо за "Kara no Kyoukai" ... (Вече ми става навик да ровя и да не намирам нищо ... въпреки, че си намерих вече и 4тата книга преведена ... mn happy
...ще се наложи да дочакаме началото на Март xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 28, 2008 10:01 am |
Bleed4me |
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Съмнява ме, че вчера някой с камерка се е промъкнал
... но
Fujino Asagami (浅上藤乃, Asagami Fujino) Voiced by: Mamiko Noto
Мамико Ното
Представям си гласа и на персонаж като Асагами
А Oblivious на Kalafina не мога да спра да го цикля... xDDD
Spoiler написа: Shiki: I finaly found you Asagami Asagami: Ryogi... Shiki Shiki: You should have just gone home like I told you. You're a beast that knows the taste of blood. You are enjoying murder. Asagami: ...That is you. I am not enjoying murder. Shiki: ...I feel it. Yes we are alike. Yeah... I can kill you as you are now. "..." Asagami: Why doesn't she stop when her arm is broken? ShikiL: You are great Asagami. You are the best.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 18, 2008 9:41 pm |
Bleed4me |
|
|
Цитат: Seasons of change reports that the recently released April issue of Comptiq has finally revealed the details regarding the Kara no kyoukai DVDs. The first chapter’s DVD will go on sale on the 21st of May, and subsequently the 2nd chapter will be released on the 25th of June, and the third on the 23rd of July.
*dead*
*as dead as a fanboy can be*
Обявено е и излизането на 4-тата част garan-no-dou в тетрите Шинджику ...
Та по същество :
Part 1 : Murder Study 21.05.08 Part 2 : Overlooking View 25.06.08 Part 3 : Remaining Sense of Pain 23.07.08 Part 4 : Void Shrine **.**.**
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 24, 2008 3:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2618.png) |
ahl |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Фев 02, 2006 2:04 pm Мнения: 592 Местоположение: Чирпан
|
Съба на първата част излезе преди няколко дни, а още никой не е писал тук. Странно ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) .
Та както и да е, ufotable, според мен, страхотно са се представили. Музиката също е страхотна(Каджиура Юки все пак), а историята си кефи по подразбиране(Насу Киноко.) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Де на същите хора да бяха възложили и адаптациите на Tsukihime и F/sn.
За съба - единствения до момента е на gg. Хората много добре са се справли. Също така и изборът им на преводач е може би от най-добрите за това аниме - TakaJun, който е преводач на новела(до към третата част), а също така и на Tsukihime(вижуъл новела).
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 25, 2008 10:46 am |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Какви части след като всичко ще 1 филм
поне според АНиДБ http://anidb.net/a4932
Да ви кажа изгледах го тоя филм и така да ви кажа, нещо ми куцаше
Музика - 6
Арт - 6
Ефекти - 6
Ама нещо историята ми беше адски тъпа не знам защо....
П.П. А съм гледал Тсукихиме, а то ми хареса страсхно много
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 25, 2008 6:37 pm |
Bleed4me |
|
|
thefolenangel написа: Какви части след като всичко ще 1 филм поне според АНиДБ http://anidb.net/a4932Да ви кажа изгледах го тоя филм и така да ви кажа, нещо ми куцаше Музика - 6 Арт - 6 Ефекти - 6 Ама нещо историята ми беше адски тъпа не знам защо.... П.П. А съм гледал Тсукихиме, а то ми хареса страсхно много ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dude you fail ...
Обърни повечко вниамние на усещането за мрак.
Аз го дадох на доста приятели, които не са аниме фенове и страшно им хареса.
При положение, че това е история изградена на базата на ретроспекции... какво очакваш... нормално да не зацепиш нищо щом не си запознат с историята...
Моето мнение е крайно ...
Type Moon's Masterpiece
Ufotable са си свършили работата страхотно, нямам думи.
Специално за Фоленчо ...
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... +++kyoukai
Няма да е зле да почете малко ... преди да си казва "експертното" мнение
Този линк меже да го сложите в първия пост :
Kara no Kyoukai [Light Novel]
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 25, 2008 7:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Bleed4me написа: Type Moon's Masterpiece
yup, TYPE- Moon този път надминаха... себе си...
Конкуренцията може да подаде оставка
Такъв детайлен и красив арт не помня да съм виждал другаде..
Музиката също е на ниво... (точно одеве свалих всичкия ост)
а за историята - както Bleed4me каза, мисля, че е твърде рано да я оценяме след като сме незапознати с нея ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) От един епизод не можем да правим заключения за нея ; ) Като се има предвид Tsukihime изобщо не мисля, че могат да се издънят с историята.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 17, 2008 9:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Shiki-samaaaaa ![:love:](./images/smilies/love.gif) Беше адски красива и с дълга коса .. <3 И това сигурно е единствената героиня, на която толкова да и отива да има кръв по лицето XD Яко, че и Тоуко направи нещо в този филм ^^ ии~ Кокутоу е израснал в много сладък момък <3
Следващият филм сигурно ще е още по интересен като се появи новия магьосник, който може би ще е главния лош owo'' но кой знае кога ще стане това Q_Q
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 18, 2008 12:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Абе добра беше и 4-та част, но лично за мен 3-та води класацията, не само от към екшън сцени, но и по-задълбочена философия, не че и в 4-та част я нямаше, но беше... доста повърхностна така да го кажа. А 1-та част беше почти изцяло пълна с разни такива философски мисли и точно затова ме грабна анимето. Да вярно, че там липсваше доволно количество екшън, но това определено не я прави по-малко добра от останалите части, лично за мен това даже е втората най-добра част за сега. А като гледам и как са тръгнали нещата от превюто на следващия филм, то излиза, че с всеки по-нататъшен филм екшъна ще е в повече за сметка на философията... На някои това може да се хареса, разбира се. Всеки си има предпочитания, но лично аз се надявам да греша.
Както и да е, общо взето цялото аниме си заслужава и е страшно добро(абе TYPE-MOON им кажи и повече не ги хвали), но кофтито сега е, че ще трябва да се чака още доста до 6 и 7 филм да излязат на DVD. 5-я, до колкото разбрах, ще излезе на DVD другия месец.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Garden of Sinners (2007) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 01, 2009 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25633_1233462744.jpg) |
Reyller |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Тъкмо изгледах 5 и к'во да каже освен,че е баси якото.Котката от куфара беше много готина,и аз искам такава котка да имам
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|