7ми Куромитсу го е убивала ... хъъ Тоя със сивата коса все повече ме кефи, обаче още не схващам той пил ли е кръв или е просто от тия свръх-дарените от ... както ги нарекоха - къртиците.. =0 И с тия извратени от биологията генералиии... ми е някакво като в басилиск, ма по-красиво.. Надявам се бързичко да им отхвърчат главите <o< Ма с темпото с което вървиме, явно няма да ми се сбъдне мечтата да дават в различни епохи бягствата им, а ще си е само в тая, докато не си върне паметта нашия ><
Арта и цялостната атмосфера в анимето много ми напомнят на Basilisk.Много ми харесва това ,че всичко е представено в детайли ,кръв ,екшън ,красиво нарисувани герои и страхотен OP.В началото историята ми се видя малко объркана , но лека полека нещата почват да ми се изясняват .
Жалко ,че Санива умря,за сметка на това пък се изкефих когато Куромитсу се появи и прекърши вратлето на онази с лилавата коса,на която естествено дори не си направих труда да запомня името,защото имах предчувствието ,че няма да и гледам гледам мазната физиономия още дълго.
Преди малко изгледах и 9-ти епизод,доста динамичен беше.Много се зарадвах на Куро и акробатическите му изпълнения с мотора
Публикувано на: Сря Дек 17, 2008 3:06 pm
koala
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
Гледах 10-ти епизод и най-накрая разбрах за какво става дума в анимето и защо Куро с всеки изминал епизод страда от все по-сериозна амнезия и не остарява.Само не разбрах Куромитсщ к'во правеше с bad guy
оп-а го пропускам вече, след първото гледане В началото след 3-ти епизод не схванах за какво става въпрос в анимето, после горе-долу разбрах. Сега съм на 10-я, ще изчакам да излезе и финала и тогава наведнъж останалите
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Как след като никога не си се качвал на мотор правиш такива неща не ми стана ясно, ама явно е от вампирските способности Много яко, че костенурчестото същество най сетне умря, много ми беше недъгаво >.> Най готиният пич бил от лошите /Kuon <33/, Куромитсу явно и тя А Куро явно от това, че е бил ухапан и така е станал вампир, а не е по "рождение" такъв, трябва да си сменя телата.. иначе не виждам смисъл оО
_________________ [Forever n ever~]
Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008)
Публикувано на: Пон Дек 22, 2008 11:28 pm
Ashura
Регистриран на: Сря Юли 12, 2006 2:25 pm Мнения: 172 Местоположение: In the fields of love
Ебати как можаха да убият яката руса кака Q[]Q Всъщност то и тука /като Га Рей/ не остана почти никой жив *sigh* И само още един епизод, хич не ми се разделя с тоя прекрасен арт >.>
_________________ [Forever n ever~]
Заглавие: Re: Kurozuka (есен 2008)
Публикувано на: Нед Дек 28, 2008 6:32 pm
Furian
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 11:50 pm Мнения: 146 Местоположение: The Emerald Dream
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 153 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения