|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 10:58 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
ръцете....ем ...ъм слаба точка са ми
Данаистина има грешки, но ще го преживея
Се пак ако аз не си намирам чар в `творбите` то кой
Иначе почвам още една `реалистична `работа
бтв предната с мъжа и жената беше от филма Requiem for a Dream и така се гордея с нея, защо те първа навлизам втоя стил пък мисля, че съм хванала характера на им. http://i89.photobucket.com/albums/k238/ ... tJesus.jpg
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 9:55 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Not bad at all
Само ако можеш да разграничиш елементите (пробвай с някой друг филтър  )
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 7:39 pm |
 |
blurymind |
|
 |
|
ужасява ме начина по който им рисуваш ръцете
изглежда има някаква тенденция да бъркаш пропорциите и предпоследната (аниме) рисунка е шокираща особено много в областта на раменете,врата и ръцете- дори дланта на едната ръка е по голяма от тази на другата-мисля че няма смиcъл да ти го казвам,но старай се добре да поглеждаш анатомията им- тва че са в аниме стил не ти дава извинение да ги превръща[ в някакви изроди
рисунката с лежащите хора е приятна разбира се,но в нея пак гледам си използвалa плътно черен цвят и тва по някакъв начин е оклепало нещата- тези черни петна върху светлите участъци значително я загрозяват
не смятам че ти се отдава да рисуваш реални хора- по скоро ти се отдава да правиш овърпейнт на снимки
dont be lazy,do it properly and learn
извинявай че наблягам на кусурите,изглежда си имаш достатъчно слепи почитатели и без мен
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 8:29 pm |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Всъщност, колкото и грубо да се изказа блъри, има нещо вярно...
И все пак момичето си каза, че рисува, защото и е приятно и не го прави, за да е правилно, красиво или, за да се харесат на някого рисунките и... Според мен това си е достойна причина за уважение, дори крайният резултат да не е толкова добър... Така че съвета ти заминава на кино

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 8:29 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Цитат: да ги превръща[ в някакви изроди тва звучи глупаво, защото повярвай ми целта не ми е да ги правя зле, просто не съм се научила все още Казвала съм го и преди да ок имат косури ама аз какво да напрвя?!! Това е това е което мога, ще се дооправят с времето, за това рисувам, защото ми прави кеф и защото искам да се доосавършенствам. Цитат: по скоро ти се отдава да правиш овърпейнт на снимки
ае какво е овърпейнт  ?! Не наистина бил ли ми казал, защото не знам.
едит: Туко що поручих какво значи рисуване върху снимка нали
Блъри извинявай обаче тези `реалните` съм ги почнала от нахвърляни скици, никакъв овърпейнт и простутии, Да гледала съм от снимки (въображението ми куца напоследък) ама всичко си е мое дело. Всъщност не намирам смисъл в овърпеинтването като се замисля
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 2:10 am |
 |
Gigs |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 9:42 pm Мнения: 81 Местоположение: second to the right and strait up to the morning
|
Абе Инс си има проблеми с рисуването на ръце / това го зная тъй като в часовете по рисуване и живопис стоя много често до нея,но аз също имам своите грешки в рисуването и кой ли няма/.Имала съм наблюдение върху почти всички нейни работи и мога да ти кажа ,че особено в работата с цветовете е много добра. А това,че на теб еди си кой цвят не ти е харесал,не значи ,че дадена рисунка е кофти,това си е единствено и само твоето мнение. Плюс това не ми харесва ,когато хората обожават да изтъкват само грешките на другите. Научих се да харесвам нещата със всичките им съвършенства,вярвам,че и другите могат да го направят. А и съвършенство има само на небето - тук долу при нас хората , е пълно с грешни пропорции,неправилни цветове и хиляди други малки и големи недостатъци. Но пък и те си имат своят чар.
Лично аз не знам колко си добър,но ако се запознаем някога,ще те накарам да ми скицираш няколко неща на живо. Нали се сещаш,за да ми покажеш ,че имаш право да съдиш толкова строго.
Take it easy,man, Инс не се явява на конкурс "Най-добра рисунка",прави го за удоволствие и това е. Нищо друго няма значение.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 15, 2008 12:21 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
Meh wantz снимкиииии ^-^ М/у другото , Блъри , и ти не си кой знае какъв фактор , че да и изсипеш по-този начин грешките на главата. Яд те е , че има "повече слепи почитатели" от теб ли ?
Виж , не го казвам , за да се заяждам ^^ Мисля , че в тази тема съм казвала няколко пъти , че не й харесвам рисунките , но не й изтъквай грешките по начин , който ще изкара теб голямата работа Защото с изрази от сората "Аз ще съм твоята гравитация" , не знам дали се усещаш какво показваш. ^^
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|