|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 2:50 pm |
 |
mimsi-chan |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 14, 2008 2:01 pm Мнения: 86 Местоположение: v svoq sobstven svqt
|
Fictional being написа: още още още  събери всички части на едно място и почни да продаваш фика за 10 лв. - включваш и един филм към книгата и поне 2000 лева ще събереш ^^
престани да се базикаш с детето - явно не разбира от ебавки
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 3:25 pm |
 |
condor6663 |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 7:57 pm Мнения: 436 Местоположение: София
|
Май не четеш коментарите, но аз да си кажа.
Много е постно и кухо. Липсва му описание и "движение" (не знам и аз как да го кажа), но не става само с пряка реч.
И верно, вземи ги махни тези кавички, сложи тирета.
И се научи да натискаш Space на клавиатурата (онова дългото копче) след точка и запетая - без интервали направо ми се премрежват очите.  А може и някой празен ред да оставяш между различните сцени, демек да използваш и повечко Enter.
И по - малко "попита", "каза", "отговори" или поне включи и "рече" - да разнообразим
НО
Поздравления, че не е СасуСаку, а НаруХина (има надежда за разнообразие в раздела  ).
Поздравления за упоритостта да постваш главите, въпреки коментарите.
Аве има бъдеще този фик и като оформление, и като сюжет, ама трябва да вложиш още малко труд
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 3:31 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
condor6663 написа: Аве има бъдеще този фик и като оформление, и като сюжет, ама трябва да вложиш още малко труд  Ти ебаваш ли се ? :рандъм фенфък шит написа: Тогава Наруто сформира атака ”RASENGAN”- и одари дървото. човека зад дървото: оуу шет И отскочи назад докато се усетят Наруто и Хината бяха заобиколени от нинджи. ”Какво искате”-попита Наруто ”Да унищожим Коноха”-отговори един от нинджите ”И ще започнем с вас двамата,хахаха”-каза друг нинджа ”Няма да ви позволим”-отвърна Наруто ”Опитайте се да ни спрете де”-отвърна друг нинджа Изведнъж започна да вали дъжд.Битката стана при още по неблагоприятни условия.
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 3:41 pm |
 |
condor6663 |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 7:57 pm Мнения: 436 Местоположение: София
|
рандъм фенфък шит написа: Тогава Наруто сформира атака ”RASENGAN”- и одари дървото. човека зад дървото: оуу шет
Това не го бях видяла.  Както вече писах дразни ми очите тази липса на интервали.
Не съм казала, че ще стане перфектния фик, ако се поправи. Но защо човека да не опита, така и така вече има опити (макар и особени) и съвети
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 14, 2008 5:06 pm |
 |
Neltarion |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 2:45 pm Мнения: 533 Местоположение: Върховен Дом на Смърт
|
obito12 написа: ...
Кой си, какъв си, и за какво се бориш?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyFic:НаруХина  Публикувано на: Пон Юли 20, 2009 10:58 pm |
 |
fenka na animeta_9 |
|
 |
|
На мен ми харесва,всеки има право да изкаже мнение и д а пише каквото си реши,ако не ви допада това творчество-не четете. Мисля само,че това "ти ще черпиш"(от страна на наруто) е малко грубичко,но общо взето ми харесва,ще продължиш ли фика? Заради мен,плийсс!
_________________ Yesterday is a history,tomorrow is a mistery,and today is a gift... Kung Fu Panda
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyFic:НаруХина  Публикувано на: Вто Юли 21, 2009 12:42 am |
 |
mimsi-chan |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 14, 2008 2:01 pm Мнения: 86 Местоположение: v svoq sobstven svqt
|
fenka na animeta_9 написа: На мен ми харесва,всеки има право да изкаже мнение и д а пише каквото си реши,ако не ви допада това творчество-не четете. Мисля само,че това "ти ще черпиш"(от страна на наруто) е малко грубичко,но общо взето ми харесва,ще продължиш ли фика? Заради мен,плийсс!  ....с кво са та били по главата ....определено нешто ти има ....ако искаш земи са стегни и прочети и други фикове от раздела и сравни тоя боклук с тях ...
Последна промяна solecito на Сря Юли 22, 2009 11:34 am, променена общо 1 път |
Reason: има букви за "ч" и "ш" ^^ |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|