Дата и час: Чет Фев 13, 2025 2:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Къде да се водят аниме срещите
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:36 am 
Аватар

Захладня... Даже застудя... И на аниме срещите им се наложи да се водят на място, късето температурите са положителни. И за пореден път аниме феновете почнахме да ходим в пицария " ДОн Домат". Но всяко нещо което се повтаря 1000 пъти е обречено да омръзне и даже писне на всички.

И така се получи следната драма- като се съберем Форумни срещи в софия всяка събота, като започне избора кое заведени да посетим, той се скланя до две дестинации- он Домат или Макдоналдс". На софийските аниме фенове им псна еднообраието, застрашаващо да наруши цялостта на аниме общността.

Та въпросът ми е следния- КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ ИМА КАЧЕСТВЕНИ И НЕ ОСОБЕНО СКЪПИ ЗАВЕДЕНИЯ В ЦЕНТЪРА, КЪДЕТО СОФИЙСКИТЕ АНИМЕ ФЕНОВЕ ЩЕ МОГАТ ДА ПИЯТ НА ДОСТЪПНА ЦЕНА????

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:38 am 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Проблема е в това, къде ще има свободно заведение за толкова хора на стандартни цени ; )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:41 am 
Аватар

Качествени заведения бол, цени бол, вкусове бол.

Няма заведение, което да се харесва на всички и винаги зимата става едно цолямо делене на аниме фенове, по-голямо от това през лятото дори.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:47 am 
Аватар

Вместо да посочваш проблема...

Вземи посочи решението му...

Така де! Кажи заведения, Кажи адреси! Кажи цени. ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ ЗАЕМ ЗА ЗИМНОТО ЦЕПЕНЕ~!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:53 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Не става въпрос само за заведения....малко или много дори и постоянното ходене от заведение на заведение става доста досадно...малко разнообразие да вкараме в тия срещи, мамка му, ние кво, събираме се само, за да ядем и пиеме и да си кажем колко тъпо ни е минала седмицата. Аз съм благодарна и за всяко друго интересно място, където да се скрием тая зима.
Иначе за други заведения аз предлагам Дивака....има доста място, което може да ни побере всички (сега зависи за кой Дивак говорим, но дори и този близо до Славейков ни устройва)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 1:09 am 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

В дивака никога няма свободни места или ако има - то са по 1 маса за няколко човека

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 1:42 am 
Аватар

Мда в това се убедихме днес.Имаше 1 маса у Дивака и ние я налазихме.
Иначе аз мене и бира на клечка ме уснойва xD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 10:07 am 
Аватар

Каквото и заведение да искаш трябва да се запази маса, за която трябват пари, а никога не можеш да кажеш колко хора ще дойдат.
Мога да кажа няколко заведение, но те няма да се харесат на много хора, по простата причина, че са с една по-така атмосфера.
Ей ти заведение - Уго, Мистър Пица, Хепи и тн. Ама честно да ти кажа не се чувставам достатъчно дърта да седа и да муам в събота вечерта xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 10:28 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Защо заведение бе, пенсий такива, идете бийте крака по Софията - или я разглеждайте или заемете някоя градинка/паркче. Кво като е студ, налазвате се по-на гъсто и хем винаги ше имате една подсигурена тема - колко fucking студено е, нали =0
Е, аз ест., говоря за стандартна срещичка от 18~20 часа, не да седите по нощите, тогава вече си търсете заведнията...
Не, че не можете да се събирате и да си наемате зала, правейки баш аниме -серщи, а не просто 'срещи', ама тука ше тряя да потърсите помощ от Накама и като цяло е дооооста по-трудно =0

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:23 pm 
Аватар

Цялостта на аниме общността? :lol:
Не се сдържах, извинете ме. :P
Иначе като заведение се сещам бирарията на славейков и една малка бирария, дето имаше май странно име, точно при попа. Също има доста китайски, за разнообразяване.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:33 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Намерете някой богат,тъп анимефен с огромни проектори за гледане на аниме,пускате женските хищници да го омагьосат и си правите кефъ :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 12:36 pm 
Аватар

защо верно не пробвате китайските ресторанти там рядко има много хора и масите винаги са голями ,пък ако не сам на работа може и аз да дойда :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 1:11 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

KISSSY написа:
Не става въпрос само за заведения....малко или много дори и постоянното ходене от заведение на заведение става доста досадно...малко разнообразие да вкараме в тия срещи, мамка му, ние кво, събираме се само, за да ядем и пиеме и да си кажем колко тъпо ни е минала седмицата. Аз съм благодарна и за всяко друго интересно място, където да се скрием тая зима.

Напълно съгласна. Не смятам, че форум срещите тряя да се превръщат в съботно закисване на по бира с малко по-различна компания. Осв това имам чувството, че дори и да се измисли нещо по-интересно и разнообразно за правене, отцепването ще си остане и поне до пролетта няма да се види по-голляма компания на едно място... :] Все пак - успех, конкретни предложения нямам, но бих подкрепила нещо защото все още има хора, с които бих искала да се видя но не мога заради разцепването на компаниите... :]

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 2:59 pm 
Аватар

angel_of_darkness написа:
KISSSY написа:

Напълно съгласна. Не смятам, че форум срещите тряя да се превръщат в съботно закисване на по бира с малко по-различна компания. Осв това имам чувството, че дори и да се измисли нещо по-интересно и разнообразно за правене, отцепването ще си остане и поне до пролетта няма да се види по-голляма компания на едно място... :] Все пак - успех, конкретни предложения нямам, но бих подкрепила нещо защото все още има хора, с които бих искала да се видя но не мога заради разцепването на компаниите... :]

Не, че ти не можеш да отидеш и в другата компания де...

Ей ви предложение - Pub до Строителния, Диваците, Дон Доматите, Битбургера, Под Бора, Бохеми, Уго... Навитаците да отидат и да проверят, но поне за 10 човека ще искате да запазите, което значи, че ще трябва да дадете капаро, което ще по около 10лв на човек, което си е ташак.

Дооообре - всеки мой богат познат има печка...да де проектор... :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 14, 2008 6:11 pm 
Аватар

За тва нещо има решение, което някои хора го остановиха още от средата на лятото... Не се ходи на срещи в кофти време :lol: :lol:

А тая тема, която я сложихте ще е със резултата от последните няколко спора на аниме срещи - накрая всички ще се делите, ще се псувате, че единия ходи там, другия другаде...

Единствената разлика е, че тука тия дето са късметлии, че не живеят в София, ще ни се смеят колко дезориентирани сме в родния си град... :lol: :lol: :lol:

Според мен все пак си е най-добре човек да си вземе дрешки, парички, да се купи пиене и ... редовното... НДК... борисовата... прочие...

На който не му се мръзне, няма смисъл да идва на срещи... То вчера се видя... Уж идеята беше да не мръзнем, ние обикаляйки центъра за заведения със свободни маси май не се стоплихме много...

Но разбира се, както някой ще се изкаже, това е мнението на човек дето е тука само от една година и е по-добре да си мълчи... Затова ще си остана с тоя коментар... на следващата среща - пуканки, кола и ще глеам сеир... :lol: :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]