|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 10:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Skaarj написа: Nilion написа: Всъщност тази ситема я предпочитам много повече от билетчетата и шибаните карти - така ще мога да си плащам, когато ми се наложи да ползвам транспорт, пък и билетчета много често не мога да си взимам, а шибаните машини са преебани.
Ъх, логика? Първо, че тези електронни карти ще ги плащаш точно както картите в момента, само дето ще са електронни. Отиваш там дето си взимаш и сега картата и те ти зареждат електронната в зависимост от това какво искаш. Така че не знам точно как мислиш да плащаш когато решиш. Талончето билети си остава най-добрата оферта за тези който не пътуват редовно, взимаш една десетка и си свиркаш.
Всъщност тези карти трябва да са като билетчета - не с период. Таква е в Европа...Имаш карта и се самотаксуваш на влизане. Имаш пари в тази карта - да кажем 30 лв. - даваш ги като за билетчета. Поне такава трябва да им е файдата.
But actually I don't give a fuck, 'cause I ride rarely. It doesn't concern me - I go gratis or get a ticket. And controls hate me xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 11:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Nilion написа: Така е в Европа...
Боли ме кура как е в Европа.
Никой не ме е питал мене дали искам да съм в Европа (всъщност ние сме си били в Европа винаги, просто съюза не ни тачи). Нито пък някой друг, който СЕ ЗНАЕШЕ, че ще бъде повлиян от тази смешна идея.
В Европа... финансовите проблеми на всяка една страна се оправят от самата държава...
Ние понеже изхарчихме некви пари за глупости и сега трябва да се харчат още пари за други глупости...
Всъщност приликата между преди и сега е, че И сегашните глупости на никой няма да послужат... Освен на контрольорите дето ще намажат от грешки при валидаторите...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 12:50 pm |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Nilion написа: Я да те питам нещо : Ако имаш 20 000 лв. какво би ги направил?
Със сигурност няма да ги изхарча за държавата, ако това ти е идеята...
Не е моя работата да поддържам градския транспорт...
Аз каквото се предполага, че трябва да правя, за да поддържам чисти и прилични превозните средства съм го правил и продължавам да го правя.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 5:38 pm |
federosska |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 20, 2007 11:04 pm Мнения: 472 Местоположение: London
|
Като чета тия постове и само си мисля какви шибаняци са българите и как за нищо не стават. Е заради такива хора, които само си знаят своето и не им пука за нищо освен за собственото им жалко същество, ни е в такова състояние държавата. Пътувайте си гратис, псувайте всички, които живеят по-добре от вас, и си мизерствайте. Повечето няма да се оправите и това си е. Няма да пиша повече, че само се изнервям на селяндурщината. Аз си имам кола и пътувам само с таксита и без това, така че ми дреме какво става с градския транспорт... в Европа може да сме на карта и на хартия, но докато всички не си изкарат главите от задниците и не почнат да разсъждават малко, никога няма да ни приемат като част от съюза...
Обяснявайте после, че никога не сте искали и да ставате част като ни спрат всичките пари...
_________________ Важното е да е влажно! Ако не е влажно, много важно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 5:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
|
federosska написа: ...
аха , значи да се радваме на това че се хвърлят пари за някаква ебана система, която дори не работи както трябва.Вместо да оправят трошките с тия пари те ги харчат по най-кретенския начин.И да не се оплакваме от това че през зимата, няма парно в трамваите, защото се чакат определени температури ,за да се разреши на ватманите да го пускат ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) При това положение кой идиот ще си плаща и няма да се оплаква
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 5:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Впрочем доброто старо ходене = WIN Aбсолютно винаги предпочитам пешеходенето, за съжаление не винаги имам възможнсот и време да си го позволя, особено зимата, когато колената ме стягат. В трамваи и рейсове все попадам на днешната младеж, която хич не ми се слуша/гледа по неволя ;/ + нз кога ще стигна никога, докато като съм на крака, разчитам на тях и си знам възможностите..
За съжаление все още не мога и 10% шанс за светло бъдеще на системата да видя, а до няколко месеца, ако не направо от Януари, когато ще трябва да вадя карта, ще ме накарат да вадя електронна ;/
Кой знае колко години ще минат, докато метрото стигне до другите крайни квартали.... ;/
federosska написа: Е заради такива хора, които само си знаят своето и не им пука за нищо освен за собственото им жалко същество, ни е в такова състояние държавата. ... Аз си имам кола и пътувам само с таксита и без това, така че ми дреме какво става с градския транспорт...
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ook...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 5:57 pm |
federosska |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 20, 2007 11:04 pm Мнения: 472 Местоположение: London
|
SayanMk написа: federosska написа: Е заради такива хора, които само си знаят своето и не им пука за нищо освен за собственото им жалко същество, ни е в такова състояние държавата. ... Аз си имам кола и пътувам само с таксита и без това, така че ми дреме какво става с градския транспорт... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ook...
Именно! Защо реши, че не включвам себе си в тази група?
_________________ Важното е да е влажно! Ако не е влажно, много важно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 6:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
|
Shadowcat написа: Тези "карти" са едно жалко оправдание на подкупните и продажни политици за похарчените средства за купонче на Бахамите или за екскурзийка до някъде...
според конспиративната ми теория(която като нищо ще се окаже вярна) тази система е много по-евтина от обявеното.Демек използвали са я да си прикрият далаверите
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 8:35 pm |
snookie |
|
|
hellraiser... not - SayanMk написа: ползвай бутона post reply или поне махай съдържанието на цитатата на горния пост...
Хех добро утро
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 13, 2008 12:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
snookie написа: Nilion написа: Я да те питам нещо : Ако имаш 20 000 лв. какво би ги направил?
Със сигурност няма да ги изхарча за държавата, ако това ти е идеята... Не е моя работата да поддържам градския транспорт... Аз каквото се предполага, че трябва да правя, за да поддържам чисти и прилични превозните средства съм го правил и продължавам да го правя.
абсолютно нямаш това на предвид. какво би направил с парите? защото ако ми кажеш, че ще ги похарчиш за нещо, което да си купиш - значи си зле. защото можеш да изкараш повече от тях и тогава шибания градски транспорт няма да ти е проблем. защото може и от ЕС да са задължил това обновление - защото никой българин няма да го направи ей така... защото им е много по-лесно на тея от транспорта да вземат едисиколкоси от покупката на "нов" автобус или нещо... защото т'ва да уважаш нещото, което са се поне ОПИАТАЛИ да направят, макар и неуспешно, се оказва нещо повече от това да не си хвърляш боклука на пода в тролея.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|