Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 10:59 am 
Аватар

Skaarj написа:
Nilion написа:
Всъщност тази ситема я предпочитам много повече от билетчетата и шибаните карти - така ще мога да си плащам, когато ми се наложи да ползвам транспорт, пък и билетчета много често не мога да си взимам, а шибаните машини са преебани.

Ъх, логика? Първо, че тези електронни карти ще ги плащаш точно както картите в момента, само дето ще са електронни. Отиваш там дето си взимаш и сега картата и те ти зареждат електронната в зависимост от това какво искаш. Така че не знам точно как мислиш да плащаш когато решиш.
Талончето билети си остава най-добрата оферта за тези който не пътуват редовно, взимаш една десетка и си свиркаш.

Всъщност тези карти трябва да са като билетчета - не с период. Таква е в Европа...Имаш карта и се самотаксуваш на влизане. Имаш пари в тази карта - да кажем 30 лв. - даваш ги като за билетчета. Поне такава трябва да им е файдата.

But actually I don't give a fuck, 'cause I ride rarely. It doesn't concern me - I go gratis or get a ticket. And controls hate me xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 11:25 am 
Аватар

Nilion написа:

Така е в Европа...

Боли ме кура как е в Европа.
Никой не ме е питал мене дали искам да съм в Европа (всъщност ние сме си били в Европа винаги, просто съюза не ни тачи). Нито пък някой друг, който СЕ ЗНАЕШЕ, че ще бъде повлиян от тази смешна идея.

В Европа... финансовите проблеми на всяка една страна се оправят от самата държава...

Ние понеже изхарчихме некви пари за глупости и сега трябва да се харчат още пари за други глупости...

Всъщност приликата между преди и сега е, че И сегашните глупости на никой няма да послужат... Освен на контрольорите дето ще намажат от грешки при валидаторите...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 11:56 am 
Аватар

Я да те питам нещо :
Ако имаш 20 000 лв. какво би ги направил?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 12:50 pm 
Аватар

Nilion написа:
Я да те питам нещо :

Със сигурност няма да ги изхарча за държавата, ако това ти е идеята...
Не е моя работата да поддържам градския транспорт...

Аз каквото се предполага, че трябва да правя, за да поддържам чисти и прилични превозните средства съм го правил и продължавам да го правя.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 1:33 pm 
Аватар

ok, wut?
е сега вече съм 100% гратисджия
даже от известно време си правя опити да сменям транспорта за доброто страро ходене, кво като отнема много време
разира се ако вече имаш системни пътувания всеки ден или подобно е проблем, май ще трябва да ги рушиме тея апаратури

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 5:38 pm 

Като чета тия постове и само си мисля какви шибаняци са българите и как за нищо не стават. Е заради такива хора, които само си знаят своето и не им пука за нищо освен за собственото им жалко същество, ни е в такова състояние държавата. Пътувайте си гратис, псувайте всички, които живеят по-добре от вас, и си мизерствайте. Повечето няма да се оправите и това си е. Няма да пиша повече, че само се изнервям на селяндурщината. Аз си имам кола и пътувам само с таксита и без това, така че ми дреме какво става с градския транспорт... в Европа може да сме на карта и на хартия, но докато всички не си изкарат главите от задниците и не почнат да разсъждават малко, никога няма да ни приемат като част от съюза...

Обяснявайте после, че никога не сте искали и да ставате част като ни спрат всичките пари...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 5:46 pm 
Аватар

federosska написа:
...

аха , значи да се радваме на това че се хвърлят пари за някаква ебана система, която дори не работи както трябва.Вместо да оправят трошките с тия пари те ги харчат по най-кретенския начин.И да не се оплакваме от това че през зимата, няма парно в трамваите, защото се чакат определени температури ,за да се разреши на ватманите да го пускат :roll: При това положение кой идиот ще си плаща и няма да се оплаква

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 5:54 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Впрочем доброто старо ходене = WIN
Aбсолютно винаги предпочитам пешеходенето, за съжаление не винаги имам възможнсот и време да си го позволя, особено зимата, когато колената ме стягат. В трамваи и рейсове все попадам на днешната младеж, която хич не ми се слуша/гледа по неволя ;/ + нз кога ще стигна никога, докато като съм на крака, разчитам на тях и си знам възможностите..

За съжаление все още не мога и 10% шанс за светло бъдеще на системата да видя, а до няколко месеца, ако не направо от Януари, когато ще трябва да вадя карта, ще ме накарат да вадя електронна ;/

Кой знае колко години ще минат, докато метрото стигне до другите крайни квартали.... ;/

federosska написа:
Е заради такива хора, които само си знаят своето и не им пука за нищо освен за собственото им жалко същество, ни е в такова състояние държавата.
...
Аз си имам кола и пътувам само с таксита и без това, така че ми дреме какво става с градския транспорт...

:o ook...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 5:57 pm 

SayanMk написа:

federosska написа:
Е заради такива хора, които само си знаят своето и не им пука за нищо освен за собственото им жалко същество, ни е в такова състояние държавата.
...
Аз си имам кола и пътувам само с таксита и без това, така че ми дреме какво става с градския транспорт...

:o ook...

Именно! Защо реши, че не включвам себе си в тази група?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 5:58 pm 
Аватар

Тези "карти" са едно жалко оправдание на подкупните и продажни политици за похарчените средства за купонче на Бахамите или за екскурзийка до някъде...

Тъпи българи.

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 6:02 pm 
Аватар

Shadowcat написа:
Тези "карти" са едно жалко оправдание на подкупните и продажни политици за похарчените средства за купонче на Бахамите или за екскурзийка до някъде...

според конспиративната ми теория(която като нищо ще се окаже вярна) тази система е много по-евтина от обявеното.Демек използвали са я да си прикрият далаверите

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 8:35 pm 
Аватар

hellraiser... not - SayanMk написа:
ползвай бутона post reply или поне махай съдържанието на цитатата на горния пост...

Хех добро утро :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 12:29 am 
Аватар

snookie написа:
Nilion написа:
Я да те питам нещо :

Със сигурност няма да ги изхарча за държавата, ако това ти е идеята...
Не е моя работата да поддържам градския транспорт...

Аз каквото се предполага, че трябва да правя, за да поддържам чисти и прилични превозните средства съм го правил и продължавам да го правя.

абсолютно нямаш това на предвид.
какво би направил с парите?
защото ако ми кажеш, че ще ги похарчиш за нещо, което да си купиш - значи си зле.
защото можеш да изкараш повече от тях и тогава шибания градски транспорт няма да ти е проблем.
защото може и от ЕС да са задължил това обновление - защото никой българин няма да го направи ей така...
защото им е много по-лесно на тея от транспорта да вземат едисиколкоси от покупката на "нов" автобус или нещо...
защото т'ва да уважаш нещото, което са се поне ОПИАТАЛИ да направят, макар и неуспешно, се оказва нещо повече от това да не си хвърляш боклука на пода в тролея.

Профил  

Заглавие: Re: Новата система на таксуване на СКГТ
МнениеПубликувано на: Нед Ное 08, 2009 2:06 pm 
Аватар

Абе пълни глупости. Дано си остане само в София :mock: :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]