Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 7:22 pm 
Аватар

Целта на анимето е да следи мангата и в последствие да я настигне,но ако продължават с това темпо и тези филърски арки или не знам още какви ги има на разновидности,няма да стане до другата година след Нова Година,а целта на мангата не мога да ти кажа,това че поттиква читателите си на тази мисъл е 1 на ум,но според мене това е много общо казано.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 6:58 pm 

Човек ... не знам от кога гледаш манги, анимета и колко си запознат като цяло но ...... е много лошо когато едно аниме започне да настига една манга ...... тогава започват яката филъри, за да може мангата да набере скорост

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 7:06 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
Целта на анимето е да следи мангата и в последствие да я настигне,но ако продължават с това темпо и тези филърски арки или не знам още какви ги има на разновидности,няма да стане до другата година след Нова Година,а целта на мангата не мога да ти кажа,това че поттиква читателите си на тази мисъл е 1 на ум,но според мене това е много общо казано.

Ъъъ... целта на анимето е тъкмо да НЕ достигне мангата, преди тя да е свършила, и когато започне да я приближава, се набутват филъри, от които, от една страна, се печели, от друга, се изнервят феновете....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:18 pm 
Аватар

Ъъъ...има анимета,които са вървели почти успоредно с излизането на мангата,първоначално анимето трябва да се забави,мангата да го из превари стабилно и след това да си продължат епизодите.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 11:26 am 

Сигурно аз съм нещо бос в мангата :o
До сега не съм виждал манга / аниме, което да тръгват по едно и също време :shock:
Явно винаги съм оставал със заблудата, че аниме се прави ПО манга ( била тя дори в некомерсиален вид )
BTW ако си мислите, че мангата се прави от седмица за седмица ...... жестоко се лъжете :lol:
Лично мое предположение е , че мангата на Наруто е отдавна завършена :) ( Чаптъра с лицето наПейн беше пуснат година и половина по - рано :D )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 3:17 pm 
Аватар

както и ще да е , утре очаквам Харем но Джутсу от Конахамару , нали Конахамару казва ,че е научил техника от Нару , може би расенган :lol: :lol: :lol: , ай ай спирам се с мойте фантазии :D :D :D :P :blush:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 8:39 am 
Аватар

Тоя чаптър вече тотално ме заби. Нямам нищо против, че Конохамару извади клонинг, ама разенган е прекалено. Киши тъп ли е ей така да раздава силите. Уж това беше много трудна техника завещана от 4 хокаге, бля, бля..., а излиза, че всеки може да си направи. Наруто се мъчи сума ти и време ми дай на всички по един разенган. Поне тая зациклила история най-сетне се пораздвижи. Пейн НАЙ-СЕТНЕ ЗАГРЯ, че видиш ли, ами Наруто го няма. В къщи няма никой, върви да хрупаш царевица. Току виж най-после ще изнесе селото или Наруто ще се присети да си дойде или Тсунаде ще си хвърли старите кости в битка. И тая Шизуне, ученичка на Тсунаде, а я хванаха, като пуйка за деня на Благодарността (ако е клонинг хванатото ще се поуспокоя малко). И изобщо ми писна от това нищо съществено да не става. От няколко чаптъра е така. *Къде е Наруто?*, Няма да ти кажа.*, *Абе кажи къде е?!*, *Няма пък, той ми е съгражданин!* Да идва вече блонди и да се свършва, искам битка бе да му се невиди. :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 9:12 am 
Аватар

ем както си и помислих , Конахамару извади расенган , след време ще го прайм и него жабар :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 11:03 am 
Аватар

На мен пък чаптъра ми хареса. Все пак техниките се предават от учител на ученик и тази техника не изисква да си от точно определения клан... Наруто се мъчи докато научи техниката, но това не значи, че Конохамару не е... просто щеше да е тъпо да видим как тренира със седмици... а и все пак е улеснен ;) Явно Наруто си е избрал ученик вече ...

Наближава истинската битка, но мисля че чак догодина ще я видим...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 11:19 am 

Е уж трудна техниката пък , Какаши , Наруто, Джирая и Конохамару я могат :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 11:27 am 
Аватар

E нали готвим Конохамару за хокаге , не трябва да е обикновено дете .. а и все пак е от голям клан :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 12:11 pm 

Имало време момчето , тренирало ... както казаха и от клан е .. какъв е проблема .. след кат бурсук кат Наруто я научи ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 12:49 pm 
Аватар

Добрата новина е, че МОЖЕ БИ на Коноха и се размина. Лошата е, че Пейн вече знае къде е Наруто. Обаче съм готов да си заложа покъщнината, че като дойде Педераске Наруто ще го посрещне и то в много лошо настроение.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 1:41 pm 
Аватар

Не залагай покъщината :D много ценно нещо е :wink: иначе Чаптъра ми хареса ... И това за расенгана също ми хареса ... отдавна е ясно,че ще има Наруто2 в селото ... и определено и определено на Конохамару му отива + че е от голям клан и ще порасне имба :twisted: иначе вече ми писнаха глупостите с "Къде е Лисо?" "Няма да ти кажа!" .. това е нереално тъпо .. иначе е пъти по-добър чапа от тоя на Блийч .. там просто прекалиха с селянията :evil:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 3:24 pm 

Не знам,това с расенгана на Конохамару,толкова ми стана тъпо,че не дочетох чапа
Айде расенгана не всеки може да я научи,много е трудна-дрън,дрън
Първо КИшимото направи расенгана недостижима техника и след това се гаври с нея(Какаши го прави с 1 ръка,а Конохамару винаги е бил отделен 2-3 степенен персонаж)а пък клонингите Наруто ги научи като малък за половин ден и сега ги прави многофункционална и велика техника
Кишимото се чуди какво ново да измисли,да взема да даде малко сила и на главния си герой,че вече ми стана досадно :?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]