Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 2:08 pm 
Аватар

kcekce написа:
snookie написа:
Lenalee написа:
Така че мойто патенце спести си лекциите за хора като мен .... и ела ми се обади когато започнеш да вадиш по 400 лева на СЕДМИЦА както аз съм успявала само на 16 години ...

И искаш да кажеш, че ти е омръзнало? :lol: :lol:

Хохоооо няма кво да ти обяснявам... :lol: :lol:

Абе ти верно не знаеш, къде се намираш :lol: Я стига си се заяждал с каките, явно е, че житейският ти опит се свежда до наблюдения върху работния цикъл на баща ти... :roll:

Явно... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 2:24 pm 
Аватар

Какво се смееш? Обори ме, ако греша. Похвали се с вековния си работен стаж. Ако не - не давай толкова меродавен акъл на всички и не обяснявай колко много "разбираш" и "знаеш".

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 2:45 pm 
Аватар

snookie написа:
Lenalee написа:
Така че мойто патенце спести си лекциите за хора като мен .... и ела ми се обади когато започнеш да вадиш по 400 лева на СЕДМИЦА както аз съм успявала само на 16 години ...

Никой не е казал че ми е омръзнало просто ти казах здравето и нервите няма кой да ми ги плати ... При положение че такива здравни проблеми имам след тези години няма какво да ти обяснявам повече и ти казвам поживей виж как е и пак ще си говорим...Недорасъл си дори и за годините си ... Като дойдеш на мойта пак ще те питам ...

А иначе гот беше да вадя много пари да ама от много бач нямаше кога да ги харча .... така се получава понякога ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:03 pm 

Lenalee написа:
snookie написа:
Lenalee написа:

Никой не е казал че ми е омръзнало просто ти казах здравето и нервите няма кой да ми ги плати ... При положение че такива здравни проблеми имам след тези години няма какво да ти обяснявам повече и ти казвам поживей виж как е и пак ще си говорим...Недорасъл си дори и за годините си ... Като дойдеш на мойта пак ще те питам ...

А иначе гот беше да вадя много пари да ама от много бач нямаше кога да ги харча .... така се получава понякога ..

* Инвестирай ги в Деми-то :mrgreen: *
Иначе и на мен ми писна да пиша какъвто и да е софтуер ..... сега се върнах на детската ми мечта да пиша игри :mrgreen:
И определено ми ПИСНА да бачкам :? ..... а толкова много исках да си изкарам нормално студентство ... само ще кажа , че тази година на 8-ми никъде не съм ходил , защото на 9-ти бях на бачкане :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:20 pm 
Аватар

Ами и аз така ставаме 2-ма ....

Ти каде бачкаш ся деми ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:28 pm 

еми уж беден програмист съм .... и чакам спонсориране от по - богати хора от мен винсаджийки ( в частност ти :mrgreen: )
Но ми идва малко в повечко работата с ВИНС-а и май ще започна да бачкам само от нас :?
Ти какво бачкаш ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:42 pm 
Аватар

Секретарка съм на директора на Пристанище Варна-изток ... не много престижно но ми остава тиме за доста неща...

Хмм програмираш а ... ? Поне парички вадиш ли или изобщо защото и аз се замислям да се завърна към компютрите ... главно .NET и моята страст хардуерчето ... ама ще видим ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:51 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Lenalee написа:

3-ма
Аз бях първа :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:54 pm 
Аватар

Hyperion написа:
Lenalee написа:

3-ма
Аз бях първа :?

Хахах аз нямам 1-ва 2-ра само 1 и тя почва от 8 часа
Хих ама поне ми бяха разрешили ако празнувам да закъснея ... :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 4:54 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Дори и да съм на редовна след купоне поне 1 ден съм труп така че ефекта е същия :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 8:01 pm 
Аватар

да се работи е вредно :)
ако работиш и знаеш защо го правиш е ок :) ама ако е само за парите не става
добре, че съм програмист и при нас опит от 1 година е повече от отлична диплома от университет :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 8:14 pm 
Аватар

Ivailosp написа:
добре, че съм програмист и при нас опит от 1 година е повече от отлична диплома от университет :roll:

ок мноо са ми интересни тия работи
"търсим млади хора с опит"
или ще е млад или ще е стар с опит, не може да съществува такова животно
20 годишен с 40 г стаж XD
или "търсим хора с опит"
ами като навсякаде се търсят хора с опит, каде човек ще натрупа опит за да може да почне работата XD
тва ми прилича на някаква зен гатанка :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 8:47 pm 
Аватар

не е така :) просто пишеш хиляда неща, че искаш, а после се надяваш поне 1 нещо да може кандидата

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 11, 2008 10:25 pm 

Lenalee написа:
Секретарка съм на директора на Пристанище Варна-изток ... не много престижно но ми остава тиме за доста неща...

Хмм програмираш а ... ? Поне парички вадиш ли или изобщо защото и аз се замислям да се завърна към компютрите ... главно .NET и моята страст хардуерчето ... ама ще видим ...

Еми точно .NET developer съм Хаки ( пиша декстоп приложения ) .... работя към година, а иначе се интересувам от около 4-5 от .NET ( от .NET frameworks 1.1 ) .... реално не се оплаквам от това, че няма пари, въпреки че се издържам сам, но .... време няма Хаки , време няма :?

Обаче страстта ми е другаде ...... в graphics , enternainment и game development-a :) ( Поне скритичко и тайничко това ми е мечтата от 6 годишен :blush: )

П.С. Веднага щом прочетох поста ти още следобяд питах шефката на работа дали си търси младши програмисти , че да те препоръчам .... ама каза, че не търси .... Все пак ако проявяваш интерес ми кажи ... мога да ти дам 1-2 телефона да питаш, щом се интересувап от .NET :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 12, 2008 12:35 am 
Аватар

Gatler написа:
Ivailosp написа:

ок мноо са ми интересни тия работи
"търсим млади хора с опит"
или ще е млад или ще е стар с опит, не може да съществува такова животно
20 годишен с 40 г стаж XD
или "търсим хора с опит"
ами като навсякаде се търсят хора с опит, каде човек ще натрупа опит за да може да почне работата XD
тва ми прилича на някаква зен гатанка :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Опитът не се натрупва непременно за 40 години. Всъщност хората, които имат стаж от по 40 години често не са запознати с новите технологии. Затова работодателите реват за "млади".

Аз да кажем без никаква връзка с висшето си натрупах опит като новинар, редактор и журналист и смело мога да отида някъде на интервю и да кажа на хората, че знам, какво върша. Но на никой не му се обучава поредния балък, как да си връзва обувките. Още повече по време на изпитателния срок, когато може да си тръгне по всяко време. А и една година опит на практика струва повече от 3 години в университет.

Това работодателите да си ценят кадрите е все още рядко срещана добродетел в БГ, но се надявам да добие повече популярност. НЕ ВСЕКИ може да ти свърши работата както трябва. И тази гледна точка на някои шефове (не на моите, затова съм при тях още), че "ти за мен си никой, на мен всеки ми върши работа" е пълна глупост. Обучаването на кадри губи време и качество в продукта.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]