|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 12:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 6:58 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Човек ... не знам от кога гледаш манги, анимета и колко си запознат като цяло но ...... е много лошо когато едно аниме започне да настига една манга ...... тогава започват яката филъри, за да може мангата да набере скорост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 7:06 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Dypeshnik написа: Целта на анимето е да следи мангата и в последствие да я настигне,но ако продължават с това темпо и тези филърски арки или не знам още какви ги има на разновидности,няма да стане до другата година след Нова Година,а целта на мангата не мога да ти кажа,това че поттиква читателите си на тази мисъл е 1 на ум,но според мене това е много общо казано.
Ъъъ... целта на анимето е тъкмо да НЕ достигне мангата, преди тя да е свършила, и когато започне да я приближава, се набутват филъри, от които, от една страна, се печели, от друга, се изнервят феновете....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 11:26 am |
ThaiArt |
|
|
|
Сигурно аз съм нещо бос в мангата
До сега не съм виждал манга / аниме, което да тръгват по едно и също време
Явно винаги съм оставал със заблудата, че аниме се прави ПО манга ( била тя дори в некомерсиален вид )
BTW ако си мислите, че мангата се прави от седмица за седмица ...... жестоко се лъжете
Лично мое предположение е , че мангата на Наруто е отдавна завършена ( Чаптъра с лицето наПейн беше пуснат година и половина по - рано )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 8:39 am |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Тоя чаптър вече тотално ме заби. Нямам нищо против, че Конохамару извади клонинг, ама разенган е прекалено. Киши тъп ли е ей така да раздава силите. Уж това беше много трудна техника завещана от 4 хокаге, бля, бля..., а излиза, че всеки може да си направи. Наруто се мъчи сума ти и време ми дай на всички по един разенган. Поне тая зациклила история най-сетне се пораздвижи. Пейн НАЙ-СЕТНЕ ЗАГРЯ, че видиш ли, ами Наруто го няма. В къщи няма никой, върви да хрупаш царевица. Току виж най-после ще изнесе селото или Наруто ще се присети да си дойде или Тсунаде ще си хвърли старите кости в битка. И тая Шизуне, ученичка на Тсунаде, а я хванаха, като пуйка за деня на Благодарността (ако е клонинг хванатото ще се поуспокоя малко). И изобщо ми писна от това нищо съществено да не става. От няколко чаптъра е така. *Къде е Наруто?*, Няма да ти кажа.*, *Абе кажи къде е?!*, *Няма пък, той ми е съгражданин!* Да идва вече блонди и да се свършва, искам битка бе да му се невиди.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 11:03 am |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
На мен пък чаптъра ми хареса. Все пак техниките се предават от учител на ученик и тази техника не изисква да си от точно определения клан... Наруто се мъчи докато научи техниката, но това не значи, че Конохамару не е... просто щеше да е тъпо да видим как тренира със седмици... а и все пак е улеснен Явно Наруто си е избрал ученик вече ...
Наближава истинската битка, но мисля че чак догодина ще я видим...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 12:11 pm |
Hajutze |
|
|
|
Имало време момчето , тренирало ... както казаха и от клан е .. какъв е проблема .. след кат бурсук кат Наруто я научи ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 12, 2008 3:24 pm |
evip |
|
|
|
Не знам,това с расенгана на Конохамару,толкова ми стана тъпо,че не дочетох чапа
Айде расенгана не всеки може да я научи,много е трудна-дрън,дрън
Първо КИшимото направи расенгана недостижима техника и след това се гаври с нея(Какаши го прави с 1 ръка,а Конохамару винаги е бил отделен 2-3 степенен персонаж)а пък клонингите Наруто ги научи като малък за половин ден и сега ги прави многофункционална и велика техника
Кишимото се чуди какво ново да измисли,да взема да даде малко сила и на главния си герой,че вече ми стана досадно
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|