|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 9:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 3:27 pm |
kratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Само аз ли си умирам от кеф че Патрик е отново в играта , много ме радва тоя човек .
Без Халелуя беше скучно а и той е най добрия им пилот (може би малко по добър от Локон) тъй че без него няма накъде
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 4:51 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
kratos написа: Без Халелуя беше скучно а и той е най добрия им пилот (може би малко по добър от Локон) тъй че без него няма накъде
По добър от Локон?
Халелуя просто махаше задръжките на Алелуя, но не подобряваше уменията му. Локон имаше умения и беше единствения, който не го размазваха на късия ден по пет пъти. Единствения случай беше когато след онази протяжна битка Грахам го изненада.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 7:20 pm |
kratos |
|
|
Още първия път когато се срещнаха в битка Грахам го спука със леко клокнатия си Флаг.
А Халелуя прави много повече от колкото да маха задръжки , я виж Алелуя самичък как го пукаха... А ако се обединят 2та както в 25 еп на сезон 1 не ми се мисли
Иначе според мен най добрия пилот в 00 е Грахам няма такъв с къде къде по слаб МС а мачка гъндами просто the best как ми се иска в някой епизод Грахам съвсем случайно да се срещне с Али да му начупи грозната кофа (гъндам)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 7:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Това май не съм го писал тук:
Цитат: Soma falls in love with Hallelujah, resulting in two couples: Ale/Marie and Hale/Soma. That wouldn’t be such a bad idea, especially if Sergei got hurt (even killed) because of A-LAWS, giving Soma a reason to fight against her former allies. Especially since Hale and Soma seem to be better pilots than Ale and Marie.
I guess that would count as another “love conquers all” ending, only slightly different from the usual…
Колкото повече мисля по този вариант толкова повече ми харесва. Не им завиждам на A-lols... ъ, имам предвид A-LAWS... ако Сома и Хале тръгнат заедно срещу тях. А ако случайно и Луиз разбере, че Сома и Саджи са на страната на Selestial Being...
0-Raizer е само за 00. За Ариос има друга машина (GN Archer или както там се казва), а за другите все още няма нищо.
П.П.: Има ли нужда да го превеждам?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 8:56 pm |
kratos |
|
|
Тва ще е много бад ас двойка
Нямам търпение да видя бруталностите които Хале може да причини с Ариос .А дано Луис се усети по някакъв начин че много ме радва и не искам да мре ( трябва да се събере със Саджи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) Иначе А лолз не са толкова назад , все още имат Грахам и Патрик който сигурно също ще се сдобие с къстъм МС както и Гадеса и Гаразо , ако всичко това им се изсипе на веднъж ще им е трудно да се справят - става така :
Грахам - Сетсуна
Ариос , Серави , Керудим - Патрик , Гаразо , Гадеса като последните 2 са по мощни от 00 , тръдна битка ще е
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 9:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
shadowblack написа: 0-Raizer е само за 00. За Ариос има друга машина (GN Archer или както там се казва), а за другите все още няма нищо.
да, но в SEED и Destiny можеха подобните модели да ползват една и съща екипировка, и тук би трябвало да е по същия начин, това имах предвид (: а иначе ще са си customized за съответния модел
kratos, eBay
а иначе принцесата вече ми става досадна, и то доста
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 9:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Е нали уж се въртят някакви теории, че 0-райзерът влияе на тия с QBW-та (Quantum Brain Waves) => можем да се надяваме за някакъв ъп (или поне промяна) при тях. На Ал и Мари им върна Хал и Сома, надявам се и на Тиерия да е докарал нещо (не втора самоличност във всеки случай де ><). Интересно само защо на Anew нищо не и стана
Все едно, аз си стискам палци Хал и Сома наистина да се влюбят ![:love:](./images/smilies/love.gif) Е това ако не е УНИКАЛНА двойка
Радвам се, че нашите най-накрая поизравниха силите - вече се чудех как въобще ще оцелеят те, остави "спасяването" на света. Колкото до Anew - толкова хора очакват да е шпионка, че започвам да се надявам а) да се окаже, че е от лагера на Режене, не на Рибонс (което не знам дали ще е по-добре или по-зле); б) тя да е от умрелите в следващия еп (0,00000001% вероятност ^^).
И, пази Боже, Марина взе че показа наченки на развитие в този еп (досега май не се беше случвало о.О)... Да не повярваш
//бтв лолз, Патрик къде го слагаш при Грахам - в съвсем различни категории са. Грахам чупи гъндами на ФЛАГ, на Патрик единствените му по-специални умения са да не умира и да ме сваля от слола от смях
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 10:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Лол, к’ъв Патрик? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тая хлебарка е най-слабия пилот от всички. По-скоро проблема е Healing Care – той/тя (така и не разбрах мъжко или женско е т’ва чудо) сам(а) си каза, че е боен тип, и сигурно си има и собствена машина, подобно на Revive Revival и Bring Stabity (т’ва май трябва да е Stability, ама...)
Що се отнася до Anew: Както казах ще бъде е*ати изненадата, ако тая НЕ е шпионин. Просто всички очакват да е. Дали работи за Рибонз, за Regene, за Wang Liu Mei, или за някой друг – няма значение, важното е, че се очаква да е шпионин. Затова и се надявам да не е, или ако е – да мине на страната на нашите по-нататък.
Вярно, че има наченки на развитие при Марина – тоя момент съвсем го пропуснах...
lzpreslav написа: да, но в SEED и Destiny можеха подобните модели да ползват една и съща екипировка, и тук би трябвало да е по същия начин, това имах предвид (: а иначе ще са си customized за съответния модел
А, ясно. Ама тука едва ли ще минава тоя номер. В тоя сезон са направили Гъндамите доста по-уникални и различни, всеки със собствените си силни и слаби страни, съответно и екстрите им са различни. Тъй че най-вероятно Cherudim и Seravee си остават така засега.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 11, 2008 11:06 pm |
kratos |
|
|
Вярно че Патрик е много далеч от нивото на Грахам ама не е за подценяване ! Има някакви умения и най малкото може да разсейва някой и в този момент Гадеса / Гаразо да нанесат завършващ удар .
Ако се сещате в първи сезон няколко пъти успя да избегне атакие на Тиерия с мизерния си Енакт
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|