Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 8:53 pm 
Аватар

Лъфи и Ейс ли ? О.о Това не се ли знаеше от доста време xD ...Иначе нещо много набързо стана всичко, мислех че повече ще се мота действието :0 ....и точно се чудих за майка им и за Бъги-то и то взеха, че баш за тях говориха. Само да попитам, дали не съм изпуснал момента със залавянето на Бъги или наистина не е давано. :-0 И всъщност какво стана в затвора (не за разговора м/у Ейс и дядото) - някакви затворници, някакво дживотно, >.< Бъги избягал :idea: ...какъв беше смисълът от тези няколко сцени ?

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 8:59 pm 
Аватар

Не е показвано залавянето на Бъги...А да найстина кви бяха тези няколко сцени в които нищо не разбрах некъв Минотавър с брадва като на онзи служител на Вегапънк от Архипелага..Кви бяха тея паяци и врящи казани и онея пирати......А Бъги много лесно е избягал заради плода като гледам дори не са разбрали че има сила от плод.....А защо Ейс има такава омраза към баща си.....Но ме изкефи като каза че неможе в вените им да тече кръв на пират и да станат маринки! :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 9:05 pm 
Аватар

O.o Що пък да е като лунатик, по-скоро някаква саркастична усмивка, с която показва, че не му пука за истинския фадър.

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 9:16 pm 
Аватар

Recca написа:
Само да попитам, дали не съм изпуснал момента със залавянето на Бъги или наистина не е давано.

За мангата не знам това не съм я чел почнах я от по горна глава. Бъги го заловиха когато бяха в градът където е бил екзекутиран Роджър, когато се опитаха да убият Лъфи и Смоукър ги обгради. Тогава изтреля мрежи от специалния материал който недава на фрут юзърите да могат да ползват способностите си. Но си мисля, че тогава хванаха и Алвира, а сега тя е на свобода :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 9:22 pm 
Аватар

Те тогава избягаха, щото Бъги после се видя с Ейс по ГЛ некаде... май беше в началото на скайпия или там някъде

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 3:58 pm 
Аватар

Някои от страниците си бяха за да покаже Ода колко гадно местенце е всъщност Импел Даун (нали , за да не се объркаме че е обратното :P )

Буги ... 100 на 100 ще направи някоя дивотия, с която ще накара и маринки и пирати да си блъската главата от яд :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 8:18 pm 
Аватар

Omega Red написа:
Буги ... 100 на 100 ще направи някоя дивотия, с която ще накара и маринки и пирати да си блъската главата от яд :D

Естествено. Все пак от мноооого време не е и споменаван тоя човек, поне да направи зрелищен comeback 8) :lol: Много ме кефи, че ако Ода реши(а той сигурно е) да разгърне пълния потенциал на тая арка, ще стане бати и мелето! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 9:37 pm 
Аватар

Бъги е любимия герой на ода,определено ще има яко имба :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 10:45 pm 
Аватар

ще исползва техника за "разпльокване" и да се прилепи плътно по Ханкок :blush: ама много плътно :twisted:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 11:01 pm 
Аватар
Цар Алко

За какво мислиш, че се влюби в него, гому гому не прави само с ръцете и краката :twisted: :lol: . Най-много да и влезе целия в..., че да се скрие :hotl: останалото го оставям на доуджините :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 07, 2008 11:44 pm 
Аватар

=)) Това ме уби :lol: Буквално с отворен интервал... :hotl: така както се размях и както съм болна - имах късмет

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 12:42 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Оф не ми стигат кориците с цп9, са ми върна и Алвида и Бъги :thumbsdown: Надам се да изчезнат толкова бързо, колкото и се появиха...няя коментирам колко ценни стр. ми загубиха...

А Ханкок ше си връщам профила с нея :ave: Да влезеш през вратите на Ада, да посетиш казана с лава, от който шансовете ти за излизане са по-малко от 1% - без да се замислиш.... любов и малоумщина - Боа и Луфи ^^ Доста героично изглеждаха.. и отчайващо...

Т'ва с минотавъра(който всъщност е Лъвотавър ;]), бе просто трейлър- превю, какво ще бъде вътре... момент невнимание и ставаш нечия храна :]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 08, 2008 1:02 am 
Аватар

Маргарет и едричката и приятелка вече имат представа за способността на Лъфи :lol:
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 12:42 am 
Аватар
Цар Алко

Тази седмица ще пляскаме с ръце, дано цветните странички другата наистина си заслужават чакането :dontknow: . Оная тигрица, опс змиица ми става любимка иии дано да я вземат за накама. Представям си какъв удар по шичибукаите & правителството относно престижа им. Щом вкараха онзи малоумен шиш кебап Мория отново в играта с бинтове и тн, само и само да няма слухове относно втори победен слуга на правителството... Поне в едно съм убеден, че Мория няма да се бие срещу SH, а ще бъде разбит от Warner Bros и компания :lol: . Jinbei ще играе ключова роля в битката, сигурно ще се присъедини да се бие, но да не забравяме омразата и разделението между хората и рибетата. Надявам се онзи плиткоумен октопод Hachi да помогне нещо в тази насока, нали са били nakama едно време.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 8:20 am 
Аватар

Според мен главна роля в битката ще играят Кума и Черната брада....А и Лъффй се познава с черния та осещам че ще стане нещо...Сега най много искам Маймунко и Боата да отидат при шичибукаите маймунко да се покаже и да има OMG момент....

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]