|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 9:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9464_1273781230.jpg) |
thewizards |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
Recca написа: Само да попитам, дали не съм изпуснал момента със залавянето на Бъги или наистина не е давано.
За мангата не знам това не съм я чел почнах я от по горна глава. Бъги го заловиха когато бяха в градът където е бил екзекутиран Роджър, когато се опитаха да убият Лъфи и Смоукър ги обгради. Тогава изтреля мрежи от специалния материал който недава на фрут юзърите да могат да ползват способностите си. Но си мисля, че тогава хванаха и Алвира, а сега тя е на свобода
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 07, 2008 3:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Някои от страниците си бяха за да покаже Ода колко гадно местенце е всъщност Импел Даун (нали , за да не се объркаме че е обратното ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )
Буги ... 100 на 100 ще направи някоя дивотия, с която ще накара и маринки и пирати да си блъската главата от яд
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 07, 2008 11:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
За какво мислиш, че се влюби в него, гому гому не прави само с ръцете и краката ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Най-много да и влезе целия в..., че да се скрие ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) останалото го оставям на доуджините ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 12:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тази седмица ще пляскаме с ръце, дано цветните странички другата наистина си заслужават чакането ![:dontknow:](./images/smilies/icon_dontknow.gif) . Оная тигрица, опс змиица ми става любимка иии дано да я вземат за накама. Представям си какъв удар по шичибукаите & правителството относно престижа им. Щом вкараха онзи малоумен шиш кебап Мория отново в играта с бинтове и тн, само и само да няма слухове относно втори победен слуга на правителството... Поне в едно съм убеден, че Мория няма да се бие срещу SH, а ще бъде разбит от Warner Bros и компания ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Jinbei ще играе ключова роля в битката, сигурно ще се присъедини да се бие, но да не забравяме омразата и разделението между хората и рибетата. Надявам се онзи плиткоумен октопод Hachi да помогне нещо в тази насока, нали са били nakama едно време.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|