|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 10, 2008 9:19 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Не знам дали това е правилното място за тази тема но знаете ли откъде да намеря картинки на Тереза,Мирия,Галатея и Рифул.Благодаря предварително.
edit:
raptor22 написа: Де да знам. Сигурно нещо не е добре. Естесвено остава да ги гледа отзад там гледката е добра както сме се убедили не веднъж. От [/url]http://www.onemanga.com/Claymore/47/02/[/url] и [/url]http://www.onemanga.com/Claymore/82/14/[/url] се вижда, че отстрани и отзад е добре явно проблема наистина е в циците.
Ба,хора зле ли сте?Просто телата им са обезобразени и дегенерирали нещо.
Не прави двойни постове, ползвай бутона едит ! CaBa
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 4:21 am |
Zung |
|
|
|
Наште ги смляха доста бръзо Сега и нови лоши се появяват става интересно И така един месец.... когато хептен ще ми е паднал ентусиазмът
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 1:01 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
дано тази новата да не е вкарана в сюжета просто за да умре в следващия чаптър Сега не ги виждам нашите моми как ще се измъкнат от Isley. Единствения начин би бил или някой да ги спаси или Isley да реши че не си струва да се занимава с тях.Не ми се струва възможно да се измъкнат с бягане.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 3:28 pm |
Zung |
|
|
|
Да и аз така си мисля, че тия демони може да са някакъв анти-Abysall-one експерименти. А за нашите няма надежда освен:
1. Демона и Исли да се смелят и те да избягат
2. Да дофтасат и другите Клеймори да помагат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 6:13 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
кахахаха обаче кво зальгват то беше ясно че ги е усетил още при пьрвата поява! добре аз ги искам мьртви тея 2-те + треа наистина малко да гледаме меле с Isley <<
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 08, 2008 1:29 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И двете да умират и без това нямат развитие откъм способности и Клер ще хукне да отмъщава, а онуй младото да сложи тъмно наметало.
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 9:37 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Зомбита Само това нямаше в мангата Сега остава и Тереза да е сред тях мъ' не вярвам :> Тцтц не стига, че колко не ясни неща има, ми и още мистерии вкарва автора. Тея "зомбита" ся от де се пръкнаха, как ги правят и изобщо организацията ли ги прави или по-погрешка са станали. Тцтц само още въпроси изникват.... Поне облеклата им са много добри :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Вто Яну 06, 2009 12:13 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
чаптъра много бързо мина и подяволите какви са тия зомбита на клейморки? Оная кифла да не се крие сред дърветата ами да идва и да помага, че яката са я закъсали.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|