Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 12:40 am 
Аватар

Zail написа:
В Ръмбъла е същото. Някакви кифли си бият шамари в калта...
по добре от мускулести пичове :roll:

щеше да е яко ако в кеча имаше по добра хореография,вместо да залагат толкова на слабата игра,която възхвалява всичко което е несвято и нечестно в живота (удари под пояса, най големия задник винаги печели) Честно казано го намирам за доста скучен- винаги правят винаги едно и също. Фалшивите удари,тромавото лазене,премятанията и другите там- абе все старите номера.Вече не знаят какво ново да вкарат че да стане по интересно,и за тва залагат на драма извън сцената,ама според мен е боза и не мога да изтрая и две минути да я гледам.

rumble roses е обикновен 3d fighter в който залага на секс за да се продава.В последно време много игри в жанра залагат на това,с озвучаването си ( еротично стенещи при всеки удар..) и визията (...обикновенно добре разголени женски персонажи)- игри като DOA, soul calibur,guilty gear, дори KOF...в които обаче самата хореография на боя е много по бърза от тази в кеча,и за това не успяват максимално да се възползват от това. Конами се изхитриха че избраха кеч за подобен тип файтинг игра :?

абе темата с секса в гейм индустрията е интересна,защото са табу и то заради аудиторията която ги консумира

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 12:20 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Едно време като се разменяха всякакви листчета с кечисти се гледаше....ама беше отдавна....тогава го имаше и Stone Cold.... сега ми е меко казано тъпо :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 12:23 pm 
Аватар

KISSSY написа:
Едно време като се разменяха всякакви листчета с кечисти се гледаше....ама беше отдавна....тогава го имаше и Stone Cold.... сега ми е меко казано тъпо :lol:

Кое според теб е истината:

1. Тогава кеча е бил як...
2. Тогава сме били по-малки и сме се кефили на простотията...

:lol: :lol:

Изображение
:lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 05, 2008 1:03 pm 
Аватар

1 - ми се струва че по - добре отговаря на истината.
Сега повечето малчугани се кефят на кеча, че иначе къде ще видят наживо Супермен или някой от Трансформърс? :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 6:35 pm 
Аватар

аз от кеча най много запомних думите

"заадник,зааадник...."

някой като каже "кеч" и в главата ми се появяват те,като ехо. :lol:

според мен кеча символизира американската простотия
Изображение < Хо!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 3:44 pm 
Аватар

ХаХ...като се сетя,че миналата година умирах да го гледам,а сега :lol:
Стана тъпо.Заприлича на някоя сапунка като 3ма братя 3 сестри и там подобните :D Пък и DX ги няма вече...Свткавицата като се пенсионира...Скалата и Ледения ги няма...Те правеха повечето работ,но както и да е :roll:
И сега,ако се сетя го гледам,но в повечето случеи се сещам чак към 2-3 часа на :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 20, 2008 11:35 pm 
Аватар

Сина и Батиста се опитват да компернсират нещата.Иначе съм съгласен че кече пропада с всяка година!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2008 8:29 am 
Аватар

Ей Triple h къде го забрай,макар,че и той вече не е толкова интересен.
Напоследък една фр постояно говори за DX и че са се завърнали.
Някой знае ли по някаква мааааалка възможност дали е вярно?

И бтв,Сина вмомента нищо не прай :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2008 1:49 pm 
Аватар

[яуоте="Заил"]Скалата и Хълк Хоган правеха кеча това което трябваше да е - култовите движения , реплики... Не ги знам в момента какви смешници дават ,но едва ли са на нивото на двамцата.[/яуоте]

Зависи в какво. Скалата и Хоган са невероятн шоумени, но в техническо отношение не бяха много над останалите, а това също е важно (макар че Скалата си беше доста добър). А че иначе си бяха феноменални, тка си е. Макар че в този период имаше и други страхотни кечисти - Остин беше почти толкова популярен колкото Роки, а Кърт Енгъл беше феноменален във всяко едно отношение.

В момента е малко преходен период - големите шоумени на предишното поколение са старички (Майкълс, Трипс, Тейкъра), а новите (Морисън, Пънк, Борн и компания) не са се утвърдили. Има нещо като междинна група, в която влилзат примерно Джерико, Сина, Батиста, Острието, братята Харди или МВП, но макар че те са доста добри (аз лично съм фен на първия и четвъртия, и двамата са правили страхотно шоу както с микрофона, така и на ринга), никой от тях не е феномен като Скалата или Остин.

Търси хора за ролеви игри в София.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2008 8:25 pm 
Аватар

За съжаление днешното WWE се превърна в комерсиален боклук.Аз съм гледал кеч през целият си живот, напълно осъзнавам, че е шоу но винаги съм обичал да го гледам когато няма какво да правя.За съжаление повечето фенове в нашата скромна родина се сблъскаха с кеча когато беше пуснат по BTV.Тогава шоуто беше на много високо ниво понеже същата година милиардерът и собственик на тогавашното WWF купи най-големия си конкурент на американска земя с което стана Една от най-печелившите компании за професионално забавление в света.От тогава (2001) WWE няма конкуренция и е номер 1 в развлекателния бизнес.Наскоро първото и кабелно шоу (RAW) отпразнува 800-ния си епизод и влезе в рекордите на Гинес.Проблемът на кеч феновете в България е, че е принудено да гледа WWE без да си дава сметка, че съществуват и други кеч компании който могат да ви предложат повече забавление.Японските кеч федерации като New Japan Pro Wrestling и All Japan Pro Wrestling са водещите кеч компании в страната на изгряващото слънце и до днес се знае, че най-добрите кеч мачове стават там.Проблемът на днешното WWE е, че е настроено главно за детската аудитория.Простият американски народ не осъзнава това и залите се пълнят до дупка всяка седмица но все пак нищо не се случва.Това принуди и когато GTV (която също като BTV е собственост на Мърдок) отново реши да пуска WWE в края на 2005-та имаше отново голям бум в нашите рейтинги.Но към средата на 2006-та година наият народ отново спря да гледа кеч понеже видя, че става свидетел на едно и също детинско нещо винаги щом застане пред телевизора.По тази причина и се увеличи интереса към бойните организации като PRIDE, K-1 и UFC понеже хората се умориха от кеч.В днешни времена обикновеният зрител има голям избор относно какъв кеч да гледа, дали да гледа американската кеч организация в Орландо, наречена Total Nonstop Action с водещи лица Мик "Cactus Jack" Фоли, Джеф Джаред и Самоа Джо, да се разкара до Мексико където го очаква lucha libre стилът и имена като Ворадор, Ултимо Гереро и Мистико или може би в Япония където да се наслади на истински кеч, където макар и да знаеш, че е шоу ти изглежда супер истинско и брутално (каквото си е) с звездите Кента Кобаши, Хироши Танахаши, Шинсуке Накамура и много други.Или отново да се върне към "любимата си WWE" при гримираният Гробар, стария Трипъл Ейч или пък жалкото подобие на кечист Джон Сина.

Извода е, че ако някога ви се прегледа кеч не гледайте днешното WWE защото причинява загуба на мозъчни клетки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2008 10:58 pm 
Аватар

Съгласен съм с поста ти!Много правилно. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:39 am 
Аватар

Е, японските федерации гледам от време на време по Ти-тръбата, така не мога да коментирам. За ТНА обаче не мисля, че като цяло са добра конкуренция на ВВЕ-то.

Търси хора за ролеви игри в София.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 11:54 am 
Аватар

@Baldur
бате, ама ти яко повтаряш това дето плямпат в BWC на всеки втори пост.Това което са WWE, никоя от другите компании няма да го стигне... никога.Кеча като цяло започна (и за напред ще става) още по - блудкав, и това не е само в WWE.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 1:02 pm 
Аватар

Чети внимателно поста ми сега.Във всеки нашенски кеч форум, бил той BBF, BWC, BWF и още купища други с по 7 члена вътре казват същото.

"Това което са WWE, никоя от другите компании няма да го стигне... никога." - Имаше една федерация, която за малко щеше да ги накара да фалират през 1996-та, наричаше се WCW.Във тази федерация се смесваха всички стилове - американският, lucha и puro стилът и за две години тя беше водещата кеч организация в бизнеса.WWF трябваше да се видоизмени шоутата изцяло ако не искаше през 1998-ма да прави шоу за 300 души зала.За това и Макмеън сключи договор с Пол Хеймън - създателят на ECW, която бе най-великата инди федка в света за всички времена.След като започна да вкарва ECW елементи в шоутата си, RAW тръгна нагоре.И след големият скандал в Канада през ноември 1997-ма започна тъй наречената attitude ера, която въздигна отново WWF.Това което са WWE са ги стигали и задминавали.Просто в момента си мислиш такива неща понеже в Америка федерацията на винс няма конкуренция.По тази причина кечът в САЩ е в криза, защото няма конкуренция между федките.TNA е едно нищо пред WWE за момента.Джаред прави шоу пред 1500 души, Винс прави шоу пред 12 000 души.Разлика?

"Кеча като цяло започна (и за напред ще става) още по - блудкав, и това не е само в WWE." - Съжалявам, че ще ти го кажа, но това което написа е глупост.Има много кеч федерации в света, който са интересни и забавни за гледане.WWE е прилична федка, но е прочута само защото има най-много пари.Има само един начин да се види на какво са способни WWE и то е конкуренция.Но както вече казах, такова нещо в САЩ няма.Искаш да видиш конкуренция?В мексиканските федки има, където CMLL и AAA водят непрестанни битки за надмощие над рейтингите и продажби на PPV-та.Също и в Япония, където е бъкано с кеч организации.Кечът не се променя, просто е разделен на стилове.Не е "блудкав" просто ти явно гледаш само WWE но сравняваш днешните шоута с тези от края на 90-те.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 7:50 pm 
Аватар

Аз пък мога да ти кажа, че UFC е по-интересно от борбата но това ще окаже ли някакво влияние върху преценката ти приятелю?Всеки гледа това, което си иска.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]