|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Юли 18, 2006 12:34 am |
 |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Излизат ти въпросителни защото не си си инсталирал japanese language support-а. Иначе сайта преди няколко дена го видях от hentai reactor-а и тоя, който ги прави картинките е маниак абсолютен! Но не съм сигурен, че това му е мястото в хентай форума  Мисля че там няма нищо нецензурно.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^

I pity the FOO!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 28, 2006 11:53 am |
 |
Jenx |
|
 |
Регистриран на: Пет Юни 02, 2006 10:23 pm Мнения: 485 Местоположение: The Nexus
|
OMFG, я вижте ей тоя сайт: http://deviantart.com/ !!!!!111oneoneonene..
сериозно, има много добри художници out there, но няма особен смисъл да се поства сайта на всеки един от тях, нали? Иначе точно този сайт не ми харесва - Прекалено са безлични всичките рисунки. А и е на японски и нито един от тия йероглифи не мога да разчета:)
_________________ What can change the nature of a man?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 28, 2006 12:12 pm |
 |
Vegeta |
|
 |
|
Safiir написа: Излизат ти въпросителни защото не си си инсталирал japanese language support-а. Иначе сайта преди няколко дена го видях от hentai reactor-а и тоя, който ги прави картинките е маниак абсолютен! Но не съм сигурен, че това му е мястото в хентай форума  Мисля че там няма нищо нецензурно. ако ми кажеш как да си го инсталирам може и да рзгледам сайта.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 28, 2006 12:51 pm |
 |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
control panel->regional and language options-> languages-> install files for East Asian languages.
Обаче не би трябвало да ти трябва това за да можеш да разгледаш сайта

I pity the FOO!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 28, 2006 3:17 pm |
 |
Vlado-san |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
Abarai Renji написа: Сайтът много ми харесва ама нещо ми иэлиэа всичко със някакви питънки ама картинките там са неотраэими .
И при мен така се получава  ,но пък иначе мангата е добра признавам я
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 28, 2006 3:21 pm |
 |
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Vlado-san написа: Abarai Renji написа: Сайтът много ми харесва ама нещо ми иэлиэа всичко със някакви питънки ама картинките там са неотраэими . И при мен така се получава  ,но пък иначе мангата е добра признавам я 
Вече казах защо се получат въпросителните обаче къде видя манга там?

I pity the FOO!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 3:10 pm |
 |
bogy_shashav |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
|
Добре де, той ви дава сайта на човек, а вие му вадите девианта...
Все едно аз да постна некъде линк към анимес-бг, и изведнъж некой да ми стовари google.com на темата.
_________________ “Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертване…”
http://drunkethics.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|