Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 24 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 9:11 am 
Аватар

И как ще се ъпгредне половината екипаж :roll:
Толкова бързо забравихте как Луфи НЕ научи хакито на амазонките (а колко се писа по това).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 1:16 pm 
Аватар

Абе кфи са тия сравнения с Наруто бе, кфи 2 години кфи 5 лева ... Нали се сещаш,че от МНОГО време не им е давана голяма сила на наще и те с/у Кума бяха толкова беззащитни,че няма повече накаде ..
Губел се чара на анимето ... да са само слаби наще ? това ли е чара ... Да гледаш как Усоп само бяга и накрая с 2 дара побеждава ... или пък как наще ги смачкват и те само с ОГРОМНАТА си воля остават живи и се заканват после кой ще бият и кой няма ... м новия ствят има хора ПЪТИ по-силни от оня простия с сенките и ко. Време е да видим малко по-силни неща, време е и наще да имат сили да оцелеят в Новия Свят ... помните ли колко добър беше стрелеза на ББ и все пак беше слаб за някой от класата на ACE (Усопп и на малкия пръст неможе да му стъпи) .. В новия Свят има много такива хора и там няще няма да могат само с голямата си воля ... щото ако ставаше така досега да са намерили OP те всички имат огромна воля щом Кралят на Морето тръгна да напада директно Правителството заради другаря си ....
Power up ще има ! точка :twisted:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 1:39 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Айде стига глупости :roll: Точно това е готино, че за разлика от 90% от шоунените в ОП power level-ите са супер добре градирани. Наще става силни малко по малко, а не с някакви огромни подскоци като мангите, които ще останат неназовани. Дори и да си подобрят уменията докато са на тези островчета (което е много вероятно да стане) пак няма да са на нивото на шичибукаите и адмиралите. Най-малкото ще мине доста време преди да станат толкоз силни.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 2:17 pm 
Аватар

Мхм тъй е и м/у другото не съм гледал всички филми, но знам (чувал съм >.<) че в някои от тях обясняват как примерно им хрумват на нашите някои нови техники. Също, вярно е това, че не се предават, блабла, волята~, им помагат, но не е като да не тренират -->> Зоро редовно си размахва няколкото тона гирички, примерно. :-0

И не мога да разбера, какво като не са казали в мангата, че еди к'во си ще стане О.о ...Еми нали за това е наречен раздела дискусии. Не само да преразказваме това, което сме прочели, но и да се опитваш примерно да познаеш какво ще стане занапред, ала-бала. >.< Вярно е, че повечето манги следват определени сюжетни линии и в края на краищата се случва почти едно и също нещо, но това му е интересното да четеш - видиш ли тоя път може да те изненада автора или пък може да не стана така както си го мислил. :-0

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 3:43 pm 
Аватар

#Recca - точно ... а и не съм казал,че ще станат на нивото на Адмиралите или Шичибукайте .. :roll: просто те задължително ще станат по-силни ... това е и според мен идеята на Ода ... Кума ги праща преди големия сблъсък на места където да могат да се тренират поне малко за да оцелеят по време на боя ... Кума каза и нещо на Райлито за да го успокой след като ги портна ... Райли не е тъп,че да се върже на някакъв номер ... Влизат в новият свят => стават по-силни ... на Луфи вече видяхме ЪП-а ,а именно Haki-то (или поне наченки към него) неможе Капитана да става мега имба (+ още 1-2 от екипажа) а другите да изостават ... и СПОРЕД МЕН това е идеята ... да станат по-силни на тези острови и да ни зарадват възможно най-много в битката :twisted: (ще е готино ако Михоук тамън замахва срещу Луфи и се появява Зоро и почва малко меле :twisted: ) и така ....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 4:20 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Е то те всеки арк си стават все по-силни и по-силни. Съмнява ме Усоп и Нами обаче да станат кой знае колко силни. Те и двамата са си съпорт персонажи. Ееевентуално Робин може да научи някоя нова техника ма и това ме съмнява. А е много вероятно и изобщо да не покажат никаква тренировка и просто като тръгнат да се бият срещу някой да се види, че са на необходимото ниво. То всъщност Зоро вече си взе новия меч тъй че той вече е доста по-силен станал. Остава му само да се излекува и да стигне с него. Луфи-то и той с хааки-то ще крета криво-ляво (но е много вероятно чак в някоя битка да се сети как се ползва) и то останаха Санджи, Бруук и Франки, които я научат нещо, я не. Санджи особено освен да тренира бягайки от ония друго не виждам какво може да направи ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 5:19 pm 
Аватар

Safiir написа:
Санджи особено освен да тренира бягайки от ония друго не виждам какво може да направи ><

Всъщност това е баси доброто предположение xD То на него само краката му трябва да си тренера, а тук определено ще успее. :lol: Иначе Франки нали отиде на някакъв хай-тек остров, може там да се ъпгрейдне с някво ново оръжие. >.< Сега вече Робин и Бруук наистина си нямам идея ~ Робин освен психически О.о , че нали до скоро само са я преследвали, искаха да я екзекутират, макар мисля че превъзмогна тея неща. Бтв Нами си е бая силничка с тея гръмотевици и щуротии с малко помощ може бая лоша да стане.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 5:42 pm 
Аватар

Нами с тия въженца , може и да си смени оръжието .... Усопп дано да искара някъв патлак ... иначе на него само смелост му трябва , той си е доста силен според мен :roll: виж Робин незнам какво може да направи ... и скелета също ... Франки нови оръжия сигурно и по-здраво тяло ... а Зоро само да се излекува му трябва той си own-ва и така :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 7:29 pm 
Аватар

аааа затънали сте в идеята за ъпгрейд (не всички де :P ) , а пропускате тъъъънкия момент "ЗАЩО по дяволите им трябва да се ъпгрейдват"

така ... значи ... :D
какво имаме в екипажа - Зоро , чиято мечта е да стане най-силният мечоносец= тренира непрекъснато, ден и нощ (може би затова и спи във всяка изгодна минута)

Луфи - мечтае да открие съкровището и да стане крал на пиратите = тренира... рядко го показват (виж дали въобще са го показали, не мога да се сетя ), но разполага с огромен потенциал, дяволски плод и доволно голяма креативност, щом става въпрос за мариз (справка Крокодила)

всички останали , дори и Усопп, не мечтаят и не желаят да побеждават когото и да било, камо ли да имат стимул да стават по-силни, както е в класическите биткаджиски манги.
Нами е навигатор (не боец лол), иска да направи карта на света
Санджи е готвач (макар и не лош боец, но по дяволите той е готвач) - иска да намери all blue
Чопър е доктор ...
Робин е изследовател и убиец ... със съмнителни качества след присъединяването й към екипажа тя е по-скоро тактически съпорт
Франки е инжинер , мечтае кораба му да обиколи света ...
Брук е под въпрос малко ... мечтата му е се върне при Лабуун, но се закле във вярност на Луфи, което значи , че малко или много ще трябва да подобри силите си за да му служи

дотук само 2 са тези, които задължително трябва да станат по-силни , за да изпълнят мечтата си, а другите играят подържаща роля в битките ... и им трябват сили, колкото да не пукясат моменталически.

Естествено Ода може така да завърти нещата, че без Нами/Усопп или който и да било друг - Зоро и Луфи да не могат да убият поредния враг ... но това е друга песен :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 8:03 pm 
Аватар

Бе не мисля, че е баш така. Едва ли някой от тях предпочита да седи да гледа как останалите наками ги спукват от бой. :-0 Според мен всеки от тях си дава на сметка, че ще срещат все по-силни противници и трябва да направи нещо по-въпроса + че Кума-та ги праща (би трябвало) на местата, които те биха желали да са --> в оня момент когато 1 след друг изчезваха, според мен е най-вероятно всеки да е искал да може да направи нещо повече (да бъде по-пауърфъл). >.< Пък и дори само като поддържаща роля да ги разглеждаш -->> тя става все по-сложна и по-сложна.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 10:29 pm 
Аватар

Не, по дяволите, защо ти беше нужно да споделяш ? Аз от вторник порсто забравям за Фенскусии, защото там ми светкат спойлер темичките... Обсъждайте си там :evil:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 10:39 pm 
Аватар

Recca написа:
Бе не мисля, че е баш така. Едва ли някой от тях предпочита да седи да гледа как останалите наками ги спукват от бой. :-0 Според мен всеки от тях си дава на сметка, че ще срещат все по-силни противници и трябва да направи нещо по-въпроса + че Кума-та ги праща (би трябвало) на местата, които те биха желали да са --> в оня момент когато 1 след друг изчезваха, според мен е най-вероятно всеки да е искал да може да направи нещо повече (да бъде по-пауърфъл). >.< Пък и дори само като поддържаща роля да ги разглеждаш -->> тя става все по-сложна и по-сложна.

Точно (ей Recca мислиш точно като мен :wink: ) всички бяха отчаяни като изчезваха ... и е нормално за една такава манга без значение какъв си , каква е мечтата ти - да ставаш по-силен в името на приятелството... Всеки от тях си дава сметка,че мечтата му няма да се осъществи ако само се носят на гърба на другите и им пречат в битките ... => те искат да станат по-силни,за своите и чуждите мечти ( на тези от екипажа) А и ще е готино да видим Чопър в онзи супер моуд,само че да го е овладял или Усопп все по-добър в стрелянето,обаче без да е толкова бъзлив ... :roll:

Няма да забравя какви тръпки ме побиваха от удоволствие когато в Лоби-арката Усопп стреля по знамето на WG без секунда забавяне по заповед на Луфи :twisted: тогава беше нереално готино просто ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2008 12:42 am 
Аватар

Усоп отиде при Heracles,т.е. Херкулес :lol: мисля,че той не е бил бърз,но пък е имал нечовешка сила ;) та ъпването на Усоп може да е в тая посока ..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 1:15 am 
Аватар
Цар Алко

Аз и за това се спойля мощно от три месеца, инак не издържам, новата глава няма начин да не ви допадне.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 6:50 pm 
Аватар

:love: :love: :love: В крайна сметка наистина са братя... сега остава да разберем дали са от една майка и каква е историята там...

Прекалено много ми е интересно и се чудя дали да не дропна за няколко седмици ...

ПП. чап-ът беше само 17странички :(

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 24 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]