Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 23 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 12:44 pm 
Аватар

Ще има доста доста(леко казано) силни в Импел Даун, ще бъда леко разочарован от Ода, ако направи така, че Люфи отупа някой от тях..(говоря за хора от нивото на Смокър, Гарп и т.н)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 1:36 pm 
Аватар

Добре... след старателно търсене останових, че наистина предположението ми е леко безпочвено :) ... но нещо покрай Newgate ми намирисва, нещата не са така както ги представят... да го наречем предчувствие :lol: В крайна сметка до 2-3 месеца ще разберем :P

Искам Dragon да се срещне с Luffy (и някой да го подсети да пита за майка си, че и това ми е интересно :D ) Garp и Ace вече са там и си правят семейна седянка, но не мога да си ги представя 4мата на едно място...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 2:18 pm 
Аватар

Люфи никога няма да се сети сам за майка си, трябва някой друг да му вкара тая мисъл за нея в главата му.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 2:30 pm 
Аватар

alexbg92 написа:
Иначе някак си немога да видя някой хора от СХ да идат на битката ... как примерно Броок ще стигне обратно толкова бързо или да не говорим за Робин .... тя е чак Blue :?

Аз пък съм почти 100%, че ще успеят :-0 ....Сами ?...надали, но по всичко личи, че да кажем м/у Мечо и дядо Рей примерно има нещо, абе намирисва от далече. Казвам ви --->>> сикрет тренинг за 1 седмица и после се появява Кума-та и ги телепортва при Лъфи и от там заедно забегват. :nod:

За Белобрадко нищо не мога да кажа, ама и при него не е много чиста работата, почти 100% има сделка с някое 3-то (от правителството ???) лице и едва ли му пука чаа~к толкова аз Ейс, ше виийми.

A true man knits his own destiny...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 2:52 pm 
Аватар

Fictional being написа:
Ch3a7er написа:
Люфи никога няма да се сети сам за майка си, трябва някой друг да му вкара тая мисъл за нея в главата му.

егати нехранимайкото <>
Зоро >>него

Той най-вероятно не познава майка си. Той даже не знаеше, че има баща :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 4:25 pm 
Аватар

Ch3a7er написа:

Той най-вероятно не познава майка си. Той даже не знаеше, че има баща :lol:

Като се замисли човек - горкото дете ... израстнало само, без родители и с такъв дядо/брат/Шанкс :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 5:29 pm 
Аватар

Гарп е бил баси психопата, не бих искал да имам такъв дядо. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 10:41 pm 
Аватар

Чаптъря си беше готин, усещам как и занапред ще пада смях с тая Ханкок :) Само едно не разбрах: Защо Робин, Зоро и Брук са там, където са? Знам, че ще стане ясно скоро време, но все пак не виждам как там ще станат по-силни :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 11:23 pm 
Аватар

Мисля, че в цялата дандания едно нещо си остана неразбрано - никъде Ода не е казвал/показвал, че ще прави някого по-силен :D Нито че ще има тренировки, нито че ще има plvl ... нищичко !!!
Всичко останало си е наша измислица на база прочетените подобни манги :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 11:46 pm 
Аватар

Чети м/у редовете човек ... закакво ще пращат Нами примерно на метеорологичен остров,ако не за powerup :roll: и щом показаха,че Кума ги изпраща кадето пожелаят - ами мисля,че в онзи момент всички желаеха само за място където да станат по-силни за да защитят приятелите си :wink:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 11:57 pm 
Аватар

Една Нами пролет не прави

п.п. дори има рима :D

п.п.п. колкото до въпроса "защо" , ще разберем когато Ода реши да ни разкрие ... до тогава да не забравяме, че всичко останало си е игра на фантазии с неговата история :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2008 8:22 pm 
Аватар

абе сега само чакаме голямото меле

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 1:09 am 
Аватар

Абсолютно подкрепям становището на Omega , никъде не е казано че става дума за power-ups или нещо такова. Аз лично не искам просто ей така всички да са се ъпгрейднали на високо ниво , защото ще се загуби част от чара на анимето , а именно че въпреки по-слабата им физическа форма от опонентите си , с воля може да се постигне всичко.

Това не е Наруто и няма да има > 2 години прекарани в тренировки < това няма да се случи в ОР , поне лично аз се надявам.

Като цяло най-много се интересувам от това , каква роля ще изиграе всеки един Шикубай в битката , защото е пределно ясно , че всеки един от тях търси начин да се възползва от ситуацията с Белобрадия. Най-загадъчен от всички засега остава Кума , неговото становище е много странно , а поради факта че все още е Шикубай и спокойно седи на масата с всички останали , подсказва че може би не е спасил екипажа на SH , както си мислехме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 1:54 am 
Аватар

Е ковъра е супер осещам че ще си правя профилче с него...Иначе за Кума поне едно предположение имам че е Замесен с съпротивата и драгончоу...Сега като гледам половината от екипажа ще е ъпгрейднат поне Нами според мен е сигурна за Зоро и Санджи те с воля постигат всичко тъй че за тях може да няма тренировка....Но като гледам как вървят нещата ще стане много викане за нищо...Маймунко ще им пусне едно хаки всичко ще замръзне и те така...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 02, 2008 2:27 am 
Аватар

SHADOWSONG написа:
Е ковъра е супер осещам че ще си правя профилче с него...Иначе за Кума поне едно предположение имам че е Замесен с съпротивата и драгончоу...Сега като гледам половината от екипажа ще е ъпгрейднат поне Нами според мен е сигурна за Зоро и Санджи те с воля постигат всичко тъй че за тях може да няма тренировка....Но като гледам как вървят нещата ще стане много викане за нищо...Маймунко ще им пусне едно хаки всичко ще замръзне и те така...

И не само Нами, усещам как Усоп, ще стане много по-смел на тоя остров пълен с опастностни.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 23 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]