|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Пон Дек 01, 2008 12:20 am |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Naruto написа: Като гледам Real видео и аудио се подържа просто не е включено. Но не и самият контеинер за това ето отделно декодер и сплитер: Real Alternative Lite - .ra .rm .rmvb .ram .rpm .rv .rp .rt .rnx .smi .smil etc.
Как се пуска това ?
Не ми се слага Real Alternative. Не може ли без него а само с настройката ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 01, 2008 12:25 am |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
DARK MASTER написа: Naruto написа: Като гледам Real видео и аудио се подържа просто не е включено. Но не и самият контеинер за това ето отделно декодер и сплитер: Real Alternative Lite - .ra .rm .rmvb .ram .rpm .rv .rp .rt .rnx .smi .smil etc. Как се пуска това ? Не ми се слага Real Alternative. Не може ли без него а само с настройката ?
Ако контейнера е mkv примерно може да влезнеш в опциите на
FFDShow и да му дадеш да ти декодира Real-видео и аудио.
Но за да ти тръгнат изброените контейнери от цитата ще трябва
да го сложиш и просто няма смисъл да бъзикаш FFDShow.
Разбира се може да си направиш настройките и да инсталираш само сплитера...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 06, 2008 4:39 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
shadowofdoom написа: Проблемат ми е че .mkv - файловете едва ми върват или картината забива или има разминаване в звука и картината.Пробвах доста кодеци и програми нз може нещо да бъркам в настройките.Ако някой има идей по проблема нека каже. Мерси предварително.
Пробвай на по- висока резолюция. Ако не стане си изхвърли компютъра и си купи нов или просто не дърпай HD епизоди.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 06, 2008 7:28 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Преди да инсталираш нещо пусни един скан със CCCP Insurgent
да провериш какво точно си слагал и махал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 4:43 pm |
|
baikonur |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Привет, някои може ли да ми каже какъв корек ми трябва за .RM (виео е) формат, преди си го отварях но непомня кои кодек бях записвал.
А и о6те един въпрос, докараха ми лаптоп ии се 4удя дали да му подменям вистата с ХР илипо добре да си го оставя такаБлагодаря
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 6:30 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
baikonur написа: Привет, някои може ли да ми каже какъв корек ми трябва за .RM (виео е) формат, преди си го отварях но непомня кои кодек бях записвал. А и о6те един въпрос, докараха ми лаптоп ии се 4удя дали да му подменям вистата с ХР илипо добре да си го оставя такаБлагодаря
RM означава real media, трябва ти риъл медиа плеър, като си го инсталираш той си слага кодеци. А за уйндоуса ако искаш пробвай, но дали ще стане незнам. Обичайно дава грешка още в началото, казва че неможе да ти разпознае хард дискът. Това го казва защото дискът е сата а обичайно в XP няма драйвъри за сатата. Някой пък са направени само за виста. Какви са параметрите му или просто не ти харесва вистата?
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 6:58 pm |
|
anAngel |
|
|
|
Naruto написа: Real Alternative Lite - .ra .rm .rmvb .ram .rpm .rv .rp .rt .rnx .smi .smil etc.
От първото мнение
Стига производителя да е пуснал/направил драйвери за ХР - то може да се инсталне
Моята препоръка е Виста. Но всеки си има собствени предпочитания и виждания
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 1:58 am |
|
Omega Red |
|
|
|
Tapion написа: [url=http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4094] [/url] Най-добрият плейър - пуска всичко без кодеци, превод на бг, скинове, бла-бла-бла... Корейски по народност.
Аз ползвам ето това чудо и съм страшно доволен от него, но всеки път когато си пусна аниме, което с английско озвучение, си блъскам главата как да го изключа и да сменя на оригиналното му японско. Бяха ми казали ... забравих
Последна промяна Omega Red на Сря Дек 10, 2008 9:40 am, променена общо 1 път
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|