|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Himitsu: The Revelation (пролет 2008) Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 9:00 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
ANIDB ANFOANNTitle: Himitsu: The Revelation English: Top Secret: The Revelation Genre: Detective, Psychological, Mystery, Sci-Fi Type: TV Series Episodes: 26 Year: 09.04.2008 till 01.10.2008 Producers: MADHOUSE, VAP URL: http://www.ntv.co.jp/secret/ Opening Music Theme 1 Ending Music Theme 1The story takes place five decades from now, when brain scanners have been perfected to the point that the government can retrieve up to five years' worth of memories from people's minds — but only if they are dead. The investigators of the National Research Institute of Police Science's 9th Forensics Laboratory must weigh the ethical choices in the ultimate invasion of privacy as they delve into people's minds to solve crimes. source: http://www.animenewsnetwork.com .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 9:35 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
На мен лично ми допадна анимето, в смисъл първите епизоди започна по-леко, защото ловяха балъци, но после играта загрубя, а и добре си показва вътрешните борби у всеки разследващ. Дали да си изпълни дълга и да открие истината или понякога е грешно това. Епизода с пенсионерите на екскурзия рулираше (тъжен и реален). Жалко, че animanda му удариха един stall, аз лично искам всичките епизоди да ги изгледам с един добър английски превод. И някой да не си помисли, че е shounen-ai .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 2:29 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Дайте некаф линк е ... че в торентите го нема О_o
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 8:46 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Бутам още един DDL ^^-> fansub
Там епизодите са събнати до 7-ми.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|