|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 2:25 am |
|
Kyuraku |
|
|
|
Абе гледах си darker than black до 10 ти епизод на shinsen subs, ама после нали няма повече епизоди на shinsen subs и помнах на sudo, ама на тия ми е толкоз зле, че картината аудиото и субтитрите ми се разминават. Някаква идея? Да не е нещо от следните три?
процесор - amd athlon 1800
256 ram
видео карта - ati radion 9550
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 10:36 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Real Alternative Lite - Има линк в първото мнение.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 4:09 pm |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Video: TV Rip, XVID 640x480 119.88fps [Stream 00]
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 192Kbps [Stream 01] < Tова е дългото име на MP3 нали ? Все се чуда ...
Видеото е много по-бавно от аудиото през цялото време.
Аудиото си върви напълно нормално.
Свалих си най-новия Xvid от официалния им саит и според FAQто на CCCP wikiто го изключих от настройките. Разбирасе махнах и тая отметка там дето викаха при инсталацията на Xvid.
И пак видеото е по-бавно от аудиото.
Знам че проблема май е от fpsите ма имам поне 10 такива епизода(аматиорски компресии въпреги хубавия вграден суб ).
И се чудя какви настройки на Xvid и CCCP да напрам да ги подкара нормално.
Странното е че имам един такъв епизод с същия fps пак, самоче е DivX компресия на видеото. И с него нямах никакви проблеми е само дето е RAW.
Приемам други идея за компресиране на ново ако качеството на видеото и аудиото остане същото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 7:46 pm |
|
anAngel |
|
|
|
Справки - първа стр. - Real Alternative Lite
И можеш да ги плейваш с медиа плеър (класик)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 9:00 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Не е казъл, че е едно и също. Каза, че няма значение.
Компа ти е достатъчно мощен, така че:
Цитат: Явно просто си оакал кодеците си. Деинсталирай ги всичките и си сложи СССР.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 10:04 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
zhaki написа: DVDто ми определено мисли, че има значение... И щом е едно и също, защо не ми засича на "avi" ?
Какво ти засичане ДВД плеарите не четат mkv, ogm и т.н. така че въобще не трябва да върви!
Контеинера трябва да е avi видеото xvid или divx аудиото dts, ac3 или mp3 и резолюцията да не е повече от 720x576.
Иначе на компютъра с подходящи кодеци не би трябвало да имаш проблем.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 7:49 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
velkito написа: Имам следния проблем - понякога при гледане на HD анимета картината изостава след звука, на определени моменти, после пак го настига, но до едно време. Видеокартата на компа ми е един слаб Intel graphic controller само с 96 МБ video ram, CPU-то е 3 GhZ single core, в повечето случаи ползвам KMPlayer, и съм с K-Lite codec pack. Има ли начин да оправя това ако не мога да си сменя видеокартата или процесора?
Неказваш каква е резолюцията на аниметата, но предполагам че е 1280x720-H264, защото само HD не говори много. Аз също ползвам само KMPlayer, но той е малко по-тежък. Пробвай с VLC преър, можеш да си го свалиш от тук http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
той е по-лек. На първата страница Саян е обяснил как работят всичките му функции. Има вероятност и кодеците да се смесват защото KMPlayer си има свои кодеци и не му трябват други, а този К-Lite може да не му понася нещо.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|