|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 3:17 am |
|
faranar |
|
|
|
пича със стинката е от филарите. A BTW що пропускат Шанкс? По едно време беше бая активен и се интересуваше от Ейс и Блекбиърд. Дали няма да се натресе по средата на битката с едно звучно "Wazzzzaaaa!" и да отърве Лъфи барабар с брат му
Или ако не Шанкс то може би Драгон - все пак Ейс му се води син.
Не ми се вярва Белиомустак да е единствения който ще се натресе на купона.
И едва ли способноста на Кума има нещо общо със желанията на опонентите му. Перона може да е поискала да отиде някаде и кума да я е пратил. Със сигурност обаче кума може да избира къде да ги изпрати щото ако беше на рандом се някой щеше да падне във водата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 5:21 am |
|
PA3YM |
|
|
|
е те т'ва е - чета, чета и препрочитам, и не мога да й се нарадвам на таз глава ^_^
е, вече знаем всичките шапкари къде са - само двама са извън Грандо Лайн
и дам, много лошо за Робин, че я пратиха на другия край на света, че и окована >.> Чопър поне трябва да е доста по-близо до Импел Даун, а нали може и да приказва с животни - все ще си изпроси един полет от птиците в Торино
ей тая карта я намерих из Арлонг Парк форумите - види се ориентировъчно где е отпрашила Робин - кой го знае тоя мост там за къде е, а тя може да помогне де... пр. "Come on, give us a hand!" а тя: Само една ли, ето ти 50-60
а маринките, ах маринките... Саяне, направо го надуши Смоукър - от миналата седмица още xD иначе бая народ се зададе - най-се радвам за T-Bone, кефещ герой е - пък и добър бой би станал между него и Бруук тоя гиганта дося само да вика са го давали, а иначе и Фулбоди, и Джанго - чек, този с двата меча пък само в едни Coverstory arc сме го виждали - май беше шефче на база; Акаину остана да се появи най-накрая... дали няма да е в ИД той, че засега все се губи
и стигаме до последната страничка - която е луда... Фламинго бил много голям и той - колкото Черната брада
а бтв Перона нали си му каза на Кума къде иска да отиде - затова я прати до мрачен замък, не че силата му е да познава мястото; аз тъй си смятам де, просто пича е ходил на много места и знае къде що
на Шанкс му пукаше за Ейс и Чернобрадия точно за да предотврати нещо толкова грандиозно като предстоящия сблъсък
Белобрадия явно не смяташе че Ейс ще падне - не е предполагал че Зехаха-то е толко силен
а Шанкс засега защо да се меси - това си е проблем на Белобрадия, а той самия едва ли би приел нечия помощ на тоз етап
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 11:45 am |
|
Ch3a7er |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 1:30 am Мнения: 397 Местоположение: На Село Настроение : Умира от глад Пол : Мъж
|
Видяхме не само, Т-Боун и Смокър, показаха се и Хина, Джанго, Фулбоди и Ташиги, за което адски много се радвам.
Забелязахте ли, че Робин попадна на мястото от където Мория е намерил Оз?Оз е бил водача на тоя остров.
_________________ АМ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 7:00 pm |
|
Recca |
|
|
|
Просто не знам к'во да кажа....настигнах си анимето вчера, днеска мангата и сега седа ... like this --->> O.O *0*
Наще явно в сегашната си форма са супер зле и нямат шанс с/у титаните, и ще трябва да пауър ъпнат, което предполагам е целта да бъдат изпратени на тези толкова различни места.... О.о ако не, просто не ги виждам. :-0 (интересно ми е Зоро ще беше запратен при Перончето, неква завръзка м/у тях ще да има ; Брук май най-после си осъществи мечтата да види гащичките на момиче XD; На Саджи пък му стана реалност най-лошия кошмар ; Другите също са на достатъчно шантави места O.o ; Робин в затвор wtf>?) .....
Змийското~химе <3~ ...в началото малко лошичка ми се видя, ама явно е някъв тежък случай на тсундере (и тежкотУ минало ><), ли знам ли ...Както и да е, прощава й се Честно казано точно си мислех, тая да не земе се влуби в Лъфавия и то зе, че се случи >.~....Жалко, че нашия е такава шматка и не може да оцени какво има в ръчичките (острова с амазонки ми се видя бая интересно място )
Ace.Дъ ~ ем при него положението е много зле, дано успеят да пристигнат навреме Брадатия и Лъфи и да го спасят, въпреки че някак си Бялата брада малко ме дразни и ще се накефя 1 ден и него да го сритат, ей така. ....Гарп също изглежда е загрижен за внучето, ама няма какво да направи. Всъщност воубще не съм сигурен, че Белобрадко ходи за Ейс, ама карай :-0.
Вайс-каптънъ на Роджър (дядо) - е некав супер пич, чудям се к'во ли ще да е станало с него, адмиралчето ми изглеждаше напълно здрав, но ме съмнява, че дядо ще да се е дал туко-така. Същото се отнася и за другите руукита де, Kidd i Law се бяха изправили с/у единия от пацифистчетата и предполагам са се справили. И направо да спомена, че почти всичките от тея адски много ме радват, баси откачалките xD , особено оназ ммм...Teh pizza eatin cutie <3
Ммм~ Шичибукайте верно едва ли ще се сработят, но ако настане война мисля, че всеки ще се захване с работата си. По-големите лошковци обаче май си остават адмиралите :-0 От Бялата брада и (Шанкс евентуално), не сме видяли много и не мога да преценява какво би станало при евентуален сблъсък, но определено ще бъде невероятно меле. ....Въпреки, че в крайна сметка може и нищо да не стане, твърде невероятности като са се събрали така на 1 място, знам ли. >.<
Все повече и повече се говори за тоя учен Вегапънк, ще е хубаво да го разкрият малко повече, да видим що за стока е, но явно си е бая велик...откачалник. Нещо като Франки, но не в строенето , ами в изобретяването на шантави работи. :-0
В крайна сметка какво ще предстои ? Лъфи - стелт моуд и освобождава Ейс, после бива обкръжен от Шичибукайте, но успява да се измъкне в хаоса, докато ???? прави ???? (намига си с Ханкок за сбогом, та да не разберат за малката им тайна), в последния момент се появява целия пауър ъпнат екипаж на Лъфи със Сънито и отплават към русалчестата страна (Перонъ отново се съюзава с Мория и казва на Зоро, че следващия път ще са врагове O.o)...how 'bout it xD
....с 2 думи ~> Уан Пийс из дъ бест, единствения райвъл може би му е Гинтама, който до колкото знам е към края си. Направо вместо шоунен, може да се въведе жанра OneP/Gintata ~.<
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 9:58 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Recca написа: Змийското~химе <3~ ...в началото малко лошичка ми се видя, ама явно е някъв тежък случай на тсундере (и тежкотУ минало ><), ли знам ли ...Както и да е, прощава й се Честно казано точно си мислех, тая да не земе се влуби в Лъфавия и то зе, че се случи >.~....Жалко, че нашия е такава шматка и не може да оцени какво има в ръчичките (острова с амазонки ми се видя бая интересно място )
Устъви, аз вече си представих доуджините по този въпрос :drool: Жалко, че е малко вероятно да излязат зимния комикет и сигурно чак лятото ще ги пуснат >< Искам Хебихиме на доуджин!
Уфф бе единственото лошо на onep-то му е че кой знае колко чаптъри ще има още докато се разбере, че световното правителство е управлявано от извънземни >< Да вземат да ходят да ги сритат барабар с чиниите им и да оставят Луфито на спокойствие да си търси съкровището (дето всъщност го няма)
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 10:43 pm |
|
Recca |
|
|
|
Ние се базикаме, ма си е бетер "Дързостъ и красотъ" xD. Като се има напредвид колко още материал има - тва не са баща му, майка му, чичо му на Лъфи, от Шанксу нищо не сме видяли и още сума ти народ, и вместо да се разкрива нещо, то се задават още нови и нови герои и мистерий . Той сигурно и Ейчи не ги знае всичките, ей виж оня клоуна Бъгс Бъни се затри някъде, поече мое не го видим. В момента до колкото разбирам са на половината път до последния остров, на който се предполага, че е парчето >.< Освен, ако не стане нещо супер невероятно и умрат/полуумрат всички, което някак си ми изглежда доста примамливо -->> появява се една 3-та страна, която е много по-мощна от пирати+правителството O.o -->> финална битка, отворен край....дай божие не, че би било пълен булшит. X_X
п.п. Инашии~ мдам чаками доуджиншитата <3 :> ....даже, ако трънеш случкайно плуавиш превод съм готов си предлагам услугите.
Последна промяна Recca на Съб Ное 29, 2008 10:47 pm, променена общо 1 път
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 11:55 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Той напролет излиза, иначе на DVD юли, както обикновено и чак тогава ще чакаме титри . И аз нямам търпение, защото това ще ми е първия OP можие, край на offtopic-a .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 1:55 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А Robin е в East Blue?Дали нашите не са там вече легенди? Сто процента ще видим там някой познат герой от първите аркове, а може и от нормалните хора и бонусите, които направиха Luffy&Zoro&Nami&Usopp and Sanji ще помогнат на "демонското дете (с големите бомби)"
.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 10:43 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Еее, защо така набутвате белиомустак 'е. Ся, ок, може да е голяма сила, но да използва Ейс за предлог - това изобщо не ми се вярва. =/ Това е човек oт времето на Роджър, ценящ свойте другари. Нали за него най-голямото престъпление е да убиеш свой човек... а сега, че прати Ейс сам по дирите на чернобрадия, това вече не е толкова стратегическа грешка, колкото горделива грешка. Така стоят нещата при него.... + Шанкс явно има някакво уважение към него, че да ида да говори лично за Ейс + Ейс goddamint, е отдаден на Белиомустак, което значи, че има защо... не ми се вярва Ейс да е идиот >< И не ми се вярва да използва Ейс за предлог
Обаче вярвам, че мн хора ще се възползват от тази сбирка на сили ;/
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 12:17 pm |
|
alexbg92 |
|
|
|
Напълно съгласен съм с Саян за Белия,няма начин да исползва Ейс...
Иначе някак си немога да видя някой хора от СХ да идат на битката ... как примерно Броок ще стигне обратно толкова бързо или да не говорим за Робин .... тя е чак Blue и много ще се изкефя ако Луфи отиде в залата на Шичибукитата сам самичак активира Хакито и ти почне наред или пък освобождава тайно Ейс без много шум и до неговата килия е Джинбей и Луфи освобождава и него без да знае кой е Джинбей му помага абе са някфи неща дето ще ми хареса много да ги видя
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|