|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Еurovision 2009 Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 6:39 pm |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Песенен конкурс Евровизия 2009 ще бъде 54-то издание на конкурса Евровизия, който ще се проведе между 12ти и 16ти Май 2009г. Ще се състои в Русия с потвърдена зала - Олипийска закрита Арена , Москва. Ще има промени в гласуването, като ще бъде добавен и вот на специално жури. 35 държави са потвърдили своето участие. Словакия ще се завърне в конкурса след 11 годишна пауза, а Грузия обяви своето оттегляне от конкурса поради протест относно Кавказката война през 2008г. Не е ясно и за останалите 7 страни дали ще участват в конкурса или ще го бойкотират поради Кавказката война. Списък на държавите потвърдили участие: Азербайджан, Албания, Андора, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Великобритания, Германия, Гърция, Дания,Естония, Исландия, Испания, Кипър, Латвия, Македония, Малта, Молдова, Норвегия, Португалия, Румъния, Русия, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Финландия, Франция, Холандия, Хърватия, Чехия, Швейцария, Швеция . Българската песен за Евровизия 2009 се избира в предаването по БНТ - "Бъди звезда". До момента са избрани полуфиналистите, а полуфинала ще се проведе на 24 януари 2009 г. Полуфиналистите са: Гергана Димова - Ясно слънцеPrima Vista - Let's spread loveДеян Дженков - Имам твоето имеЕмилия Валенти - С тебИскра и Миша Илиев - Докосни меПламен Пенев - Далечен святизточник :http://www.eurovision2008.hit.bg/_______________________________________________________________________________________ Какво мислите за конкурса и коя българска песен е вашият фаворит? Въобще коментирайте на воля... Лично за мен България трябва да се представи с "Ясно слънце." На Евровизия 2007 бяхме с "Вода" и постигнахме голям успех. Според мен трябва песента ни да е на български и да съдържа мотиви от фолклора ни. Иначе руската песен, която победи миналата година - Believe на Dima Bilan много ми харесва, заслужи си победата. Миналогодишната българска песен не ми харесва, но представянето й беше на ниво. Надявам се тази година да се представим достойно и да бием.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 3:03 pm |
|
Line |
|
|
|
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Кви стия чалгии, ве?!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 5:04 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
MorticiaN написа: Line написа: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Кви стия чалгии, ве?! GTFO!
трябва пак да пратим Азис
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 6:53 pm |
|
Line |
|
|
|
MorticiaN написа: Line написа: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Кви стия чалгии, ве?! GTFO!
КАК НЕ!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 01, 2008 1:06 am |
|
Omega Red |
|
|
|
Ishy написа: Що си мисля, че е най-добре да се откажем още от сега
По възможност на целия свят да му бъде ясно обяснено, че част от българския народ не иска да има нищо общо с така наречената "българска музика" пускана там
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 03, 2008 2:14 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Хората правили музиката и аранжимента трябва да бъдат удавени в някое корито, в което половината Анимес си е мил краката преди това.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 03, 2008 2:50 pm |
|
Line |
|
|
|
battoci написа: Тази песен ще заплени целия свят! i fuckin' looooool'd dobka711 написа: Line написа: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Кви стия чалгии, ве?! и от кога започна да викаш на народната музика - чалга
откакто ти порасна трето ухо на задника
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|